Şimdi Ara

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOFUS-5 yıl boyunca evde bulundugum her an oynamıştım,Her karakterin ayrı ayrı özellikleri olması beni adeta büyülemişti,tam bir takım oyunuydu 8 kişilik partilerle acayip zevkli oluyordu taki grafikleri degişene kadar:(.çok güzel günlerim oldu yeri ayrı bende
    SİLKROAD-Dofusdan önce 2 yıl boyunca oynadıgım oyundu,Grafikler vs her şey müthiş exp kasmak zor olmasa hiç bırakmazdım
    CABAL-Kötü oyun diyemem bu kadar çok oyuncusu olduguna göre oynayanların bir bildigi vardır ama ben sevmedim(biraz fazla abartılı)
    MAPLESTORY-Müthiş birşey ya ama exp kasmak çok zor:D (hedefim bishop olmak^^)
    NOSTALE-İlk önce önyargıyla oynamaya başladım sonradan sevdim,sevmemi saglayan en önemli etken oyuncusunun çok olması ve küçücük adamlarla gök taşı düşürüp,yeri kırmak çok ilginç geldi :D karakterler güzel yapılmış(aylarca,yıllarca oynancak türden bir oyun degil bence)
    RAGNAROK-Hiç yüksek lvl olamadım ama müzikleri,karakterleri, haritaları,skilleri vs ne bilim ya girdigimde mutlu oluorum kesinlikle tavsiye ederim 2D oyun sevenlere gerçi ragnarok bir efsane(hedefim high wizard olmak:D)(aslında skiller abartılcak kadar güzel yapılmamış ama çok huzurlu bi oyun:D)
    2MOONS-Tek başına oynarken insanın içi kararıyo başlicaksanız arkadaşlarınızla başlayın yada hiç yaklaşmayın bence ama grafiklere,kıyafetlere diyecek laf yok(tek başına oynadım ve anca 40 levele kadar dayanabildim kabus gibiydi)
    FORSAKEN WORLD-Grafikler vs güzel ama her şey grafik degildir oynanışı çok yavaş bi süre sonra bayıyo
    METİN 2-Bu oyun bence hiç de kötü bi oyun degil pvp sini çok sevdim tabi grafikleri için aynı şeyleri söleyemem ama dedigim gibi herşey grafik degil
    PERFECT WORLD-Grafikleri güzel oynarken insanın içi açılıyo ama oynanışı çok yavaş
    oyunun en önemli + sı uçmak
    ROHAN-Merakla bekledigim ama sonradan hayal kırıklığına uğradıgım oyun kötü oyun degil ama bana hitap etmiyo yinede deneyin derim
    KNİGHT ONLİNE-Tek başına çok sıkıcı ama arkadaşlarla oynarken eğlenceli hal alabiliyor grafik takıntısı olanlar bulaşmasın(her şey grafik degildir:D)
    REQUİEM-Karakter dizaynları ,skiller çok güzel ama bir süre sonra kesik kol,kopuk bacak,baş vs ve aşırı kan efekti feci bayıyor oynarken içinizin açılcagını söleyemem
    TALİSMAN ONLİNE-Bu oyunun gmleri biraz daha fazla skill yapsa şu oyuna nolurdu 5 skili var diye bırakmak zorunda kaldım :( Kıyafet tasarımları,upgradeleri,mountları,petleri ya herşeyi süper tek eksiği skill sayısı (skill fazlalığı yada azlığı sizin için önemli degilse şiddetle tavsiye ederim)
    Karakter Seçme ekranını görünce insan zaten kendinden geçiyo
    EU DEMONS-Az ve öz oynadım,oynarken çok zevk verdi ama her güzel şeyin bir sonu var,tavsiye ederim özellikle paladini:)
    Shaiya-begenmedim tavsiye etmem
    RAPPELZ-Kötü oyun diyemem ama pet yakalama işini çözemedigim için bırakmak zorunda kaldım
    FLYFF-insanların bu oyunu neden sevdiklerini anlamış degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 8 Haziran 2011; 22:31:11 >

• 2Moons---4Story---Alliance of Valiant Arms---Aika---Allods Online(f2p wow)---Angels Online---ArchLord(lvl kasarken zorunlu pvp sistemi bıraktırdı)---Asda Story---Atlantica Online(turn based)---Battle of the Immortals---Blackshot---Bright Shadow---CABAL Online(skill kasmak bayıyor)---Cloud Nine---Conquer Online---Celestial Destroyer---Combat Arms---Corum Online---Cross Fire---Deco Online---Dekaron---Destiny Online---Divine Souls(şimdilik iyi gibi)---Dofus(en iyilerinden bence ama p2p sıkıntı)---Dofus Arena---Dragon Oath---Dragonica Online---Dream of Mirror Online---Drift City---Elf Online---Ether Saga Online---Eudemons Online---Fiesta Online---Florensia(deniz ve kara mmorpg karışımı)---Flyff(uçmak filan eğlenceli kılıyor 70 e kadar kasmıştım bowjester)---Forsaken World---Fury(çok beğenmiştim ama oyunu kapadılar)---Global Agenda---Godswar Online---Grand Fantasia---Gunz Online(swordda ustalaşırsan süper.gunz 2 yi bekliyorum x)---Hero Online(oyun bot doluydu)---Holic Online---HolyBeast Online---Infinity---Iris Online---İstanbul Kıyamet Vakti(vasat)---Jade Dynasty---Karos Online---KAL Online---Knight Online(ilk MMORPG)---Last Chaos---Luna Online---Mabinogi---MapleStory---Metin 2---Nostale---Operation 7---Perfect World---Pirate King Online---Pi Story---Priston Tale---Prius Online---Rakion(bütün gün oynasam sıkılmam ama basic mode de)---RAN Online---Rappelz---Requiem: Bloodymare(horror)---RF Online---Rohan: Blood Feud---ROSE Online(çok şirin bi oyun)---Runes of Magic---Runescape---S4 League---Savage---Scions of Fate---Second Life---Seal Online---Shaiya---Silkroad Online(kasması zor)---Soul of the Ultimate---Sudden Attack---Tales of Pirates---Talisman Online---Tantra Online---Turf Battles---Vindictus---Wakfu(daha yeni gelişiyor dofus tarzında)---Warrior Epic---Wind Slayer---WonderKing---World of Tanks---Xiah

Sıkıntıdan üşenmedim yazdım,hepsi toplam 92 oyun yanlış saymadıysam Ayrıca Knight Online---Dofus Online---Flyff---Rose Online---Silkroad Online ' nın private serverlerini kurmuştum

• Şu ana kadar denemek amaçlı oynadağım bir sürü oyun var.Sadece MMORPG değil,MMOFPS'de yazacağım

KO(8 ay)

Silkroad(5 dk)

Metin2(5dk)

R.O.H.A.N(1 ay)

Karahan(6 ay)

VCO(1 yıl)

Runes of Magic(1 gün,fazla deneyemedim belki güzeldir)

Allods Online(1 hafta)

LOTRO(6 ay halen oynamaktayım)

Combat Arms(1 ay)

The West(1 yıl halen oynamaktayım,WB olmasına rağmen baya sardı,o yüzden yazdım)

APB(1 gün deneyebildim,güzele benziyor,fazla oynayamadım)

İstanbul Kıyamet Vakti(5 dk)

Ve oynadığım aklıma gelmeyen bir sürü oyun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwolf095 -- 15 Haziran 2011; 18:58:09 >
  • Knight online-Metin2 ikisiyle kötü bir başlangıç yaptım mmorpg hayatıma

Karahan:Oyundaki arkadaş ortamı güzeldi açıldıktan sonra 3-4 hafta oynadım
    Airrivals:Hava savaşlarına meraklıysanız oynayın 1 hafta oynadım
    Archlord:Güzel değildi 1 hafta oynadım
    Cabal:Ortam çok güzeldi skill efektleride iyi olunca 4 ay oynadım
    Shaiya:Belli bir süre sonra sıkıyor 1 ay oynadım
    Wolfteam:Bebe dolu 2 hafta
    Warrock:Hilesiz oynamak yasak 1 hafta
    İris Online:Açıldığında baktım çıktım 1 hafta
    A.V.A:Mmofpsler içinde en iyilerinden birisi 1 ay
    Genesis A.D:Klasik mmofpsnin içine teknoloji katılmış 1 hafta
    GunZ:Hile çok az olduğu zamanlar oynadım acayip zevkliydi sonra oyun bozuldu gitti 2 ay
    Soldier Front:İjji oyunlarını deniyordum eksik kalmıştı bunu oynayacağıma Counter oynarım 1 gün
    Kingdom Heroes:Oyuna girdim karakter kabız olmuş gibi koşuyordu geri çıktım 1-1.5 dakika
    Kara İnci:Oyun güzel ama türk serverında seviyeli oyuncular yoktu 1 ay
    Son Destan:Kanım ısınmadı 1 hafta
    WoW:Başladım oyun çok karışık gelmişti bundan kurtulamayınca sıkıldım 3-4 gün oynamadım sonra içimden bir ses WoW oyna diyordu o sese hakim olamadım sonra 2 ay su gibi aktı okul açılınca onunla ayrıldık Seni asla unutmayacağım WoW 1 hafta sonra tekrar kavuşacağız -2 ay oynadım
    Champions Online:Güzeldi 1 hafta
    Dota:Oynadım tamamen pro olmak büyük azim ve emek gerektiriyordu 1 ay
    HoN:Dotanın yerini doldurmaya çalıştım olmadı 2 hafta
    Oynadığım oyunlar içerisinde en güzel vakit geçirdiklerim Karahan,GunZ,Cabal,WoW bence oynadığınız oyundan keyif almanız için en önemli faktör oyundaki arkadaş ortamı, ettiğiniz muhabbetler, klan kurup görev yapmak, beraber konuşa konuşa boss kesmek bunlar olduğu sürece oyun kötü olsada sıkılmayacağınızı düşünüyorum en azından benim için öyle

• Msjım bulunsun :)

MU Online ile başladım bu oyuna kısa sürdü UO Online ile başladım uzun sürdü hevesim tek yarıda kaldıgı dedigim oyun budur hala acılan serverlarda oynamaktayım yıllardır.Ko oyunu ilk başlarda güzeldi ozmanlar uo ile arasında geciş yapiyordum sonra ko boka sardı :)
    son olarak wow u denedim ama şunu anladım uo daki 200 300 playerlık bazen 150 güzelligi hiç bir oyunda yakılayamadım. gerekse wowda binlerce kişiyle aynı anda savaşırkenki verdigi zewk farklıydı

Uo bir başka...
  • Knight online (8 yıl)
    DOTA (4 Yıl ) Belki hatırlayanlar vardır Rikimaru :)
    silkroad online ( 3 ay )
    Cabal online ( 6 ay )
    World of warcraft (1 ay )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopikasyon -- 10 Temmuz 2011; 14:10:00 >
  • Allods Online (4/5)
    World of Warcraft (5/5)
    Lineage2 (5/5)
    HoN (4/5)
    Rakion (4/5)
    Requiem (3/5)
    RF Online (3/5)
    Battle of the Immortals (2/5)
    Forsaken World (2/5)
    Silkroad (3/5)
    Knight (3/5)
    Metin2 (2/5)
    Prius Online (3/5)
    CrimeCraft (4/5)
    Hero Online (2/5)
    Champions Online (2/5)
    Kal Online (2/5)
    Argo Online (3/5)
    A.V.A (4/5)
    Wolf Team (3/5)
    Combat Arms (4/5)
    Lord of the Rings Online (4/5)
    Divine Souls (3/5)
    EverQuest II (3/5)
    Hellgate (3/5)
    Iris Online (3/5)
    Last Chaos (1/5)
    Mythos (3/5)
    Priston Tale 2 (3/5)
    Runes Of Maglc (3/5)
    NFS World (3/5)
    S4 League (2/5)
    Soul of the Ultimate (3/5)
    Gunz Online (2/5)
    Ether Saga Online (3/5)
    Cabal Online (4/5)
    Deco Online (3/5)

Şu an beklediğim oyun 'Dragon Nest'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 11 Temmuz 2011; 11:05:23 >

• Forsaken World Runes Of Magic'ten kat kat daha kaliteliyken steamplay desteği varken 2/5 runes of magic'e 3/5 vermişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Forsaken World Runes Of Magic'ten kat kat daha kaliteliyken steamplay desteği varken 2/5 runes of magic'e 3/5 vermişsin.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu kendi yorumum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Forsaken World Runes Of Magic'ten kat kat daha kaliteliyken steamplay desteği varken 2/5 runes of magic'e 3/5 vermişsin.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu kendi yorumum

Aslında o zevksizlik ve renkkörlülügü tartışılamaz olacaktı ama neyse.
  • Ultima online (4 yıl)
    Knight Online (2 yıl)
    Silkroad Online (bikaç ay)
    Cabal Online (bikaç ay)
    World of Warcraft (6 Yıl)
    AION Online (1 yıl)
    Lord of the Rings Online (yeni başladım)

Tabi aralarda Rappelz,Allods Online,Rune of Magic gibi birçok oyun denedim ama bikaç günden ileri gitmedi onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomAmor -- 12 Temmuz 2011; 2:02:12 >
  • Bir liste yapmam çok zor çünkü çok fazla oyun indirip denemişimdir. en uzun soluklu oynadığım oyunlar Mu Online, Cabal, WOW ve Counter Strike
  • WOOOOOaaaaaaa Bizim neden yanlız kaldığımız belli :) Benim size tek oynadığım yani saydığınız diğer oyunları bakıp beğenmediğim ama hastası olduğum tek oyun RANONLİNE tek geçerim... oynayacak arkadaşlarada yardımcı olabilirim...

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen)
  • air rivals 1 hafta sonra sıktı :D
    İstanbul kıyamet vakti 2.5 sene her saniyesine değerdi
  • Ultima 2 yıl
    Cabal 2 yıl
    Wow 2 yıl
    Dota sayılırsa 2006dan beri halen devam
    Rift 2011 mayıstan beri devam
  • silkroad ve knight online'a toplam 6 yılımı verdim. ardından wow ve şuanda boştayım :D
  • Knight online : 6 yıl olmuş harbiden
    silkroad:20 lvle kadar oynamıştım 3 sene önce
    allods : 1 hafta önce yükledim ve sildim
    shaiya : sıkıcı bunaltıcı bir oyun
    son destan : oyuna girdim çıktım ve sildim
    wolfteam : daha 1 Allah ın kulu oynamazken (2008) ben wolfteam international da oynardım iyi oyundu ama artık 3 kişiden 1 i hile
    (mmofps yazmış derseniz adam mmo yazın demiş mmorpg yazın dememiş mmofps de bir mmo türü sanırsam)
    a.v.a:güzel bir oyun da bi süre sonra sıkıldım nedense level atlamak baya zor ve atlamadan silah alamıyorsun düşük lvl ve yüksek lvl silahlar arasında dağlar kadar fark var.
    talisman online:knighttan sonra beni en çok oyalayan oyun oldu 1 sene oynadım iyi oyundur ama pvp si 1v1 duel şeklinde diye bıraktım.
    battlefield heroes:oyunda herşey parayla.başında veriyorlar size damdazlak bir adam zaten 1 gün sonra para falan olmuyor para yatırıp oynarsan iyi bir oyun eğlenceli.
    4story:girdim çıktım serisinden bir tane daha
    airrivals:oyunda bir uzay gemisi yönetiyorsun ve sürekli npc öldürüp lvl kasıyorsun başka amaç yok sanırsam.
    metin 2:girdim çıktım serisinden buda
    rakion:1 hafta takılmıştım iyi oyun gibiydi
    s4 league:ilk çıktığında oynamıştım 1 ay kadar geçen girdim hile kaynıyor
    avalon heroes:dotaya benziyor 1 ay oynadım bunuda
    loco(land of chaos):1 hafta oynadım aşırı lag yüzünden bıraktım.
    lost saga:bunu girdiğim gibi kapatmadım 10 dakika oyaladı beni
    juggernaut:gir çık serisinden.
    point blank:1 hafta oynadım cs den farkı exp sistemi olması ve biraz daha fazla silah var başka bi fark göremedim
    rappelz:gir çık serisinden
    darkorbit:net kotalıyken oynardım arada
    hero online:1 aya yakın oynadım 4 dan 0 kyu oldum sonra kuzen falan knight başladık beraber

aklıma geldikçe eklerim daha çok var :)

• İstanbul Kıyamet Vakti/2006 (Oyunda 3 günde 500k para kasmıştım ama oyunda ticaret bugu olduğu için hepsi gitti ve slotlar çok dengesiz olduğundan bıraktım) 2/5

Metin 2/2004-2011 (Oyunda hiçbir eksiklik yoktu tam istediğim gibiydi taa ki hile bulunana ve oyuna bebeler dolana kadar oyunu kaç defa bıraktım ve kaç defa döndüm bilmiyorum ama hileler tamamen kökten kazınana kadar oyuna girmicem) 5/5

S4 League/2010 (Bu oyundada hiçbir eksik yoktu 3 ay oynadım ama hileciler canıma tak etti ve bıraktım ancak yeniden başlamayı düşünüyorum) 4/5

Wolfteam/2011-???? (Oyun yapı bakımından iyi bide herşey nakit olmasa nakiti olmayanın oyunu en az 1 ay rahat oynama şansı var oda öğreticiden gelen itemler üstelik kendini birşey sanan OG leri var bkz:DE-Gold'la headshot yediği için tüm brutallity klanını banladı ) 3/5

Zombi Rock/2012 (Oyuna girdim ve tam beklediğim gibi çıktı herşey nakit seslendirmeler berbat oyun bebe dolmuş 2 maç yapıp sildim oyunu) 1/5

Son Destan/2009-???? (Kapalı Betaya seçildiğimden beri oynuyorum oyun gerçekten çok iyi ve grafikleri gayet güzel ancak joygame yeni patchla içine etti 80 vuran slot 234 vurmaya başladı potlara zam geldi yüce itemlerin düşme oranı arttı boss çıkma aralığı uzadı 4 saatte 1 çıkan caplico 6 saatte bir çıkmaya başladı konsiye satış buga girdi kapalı betadan beri oynayım 84 olanlara büyük haksızlık yapıldı) 4/5

League Of Legends/2012 (Oyunun sistemi çok karışıktı ve anlaşılır değildi harita sayısı azdı ve bilgisayarım sürekli lag olmamı sağlıyordu bu sebebten dolayı 3 gün oynayıp bıraktım) 3/5

4 Story/2011 (Arkadaş sayesinde indirdim ve 10 dakika oynayıp sildim ) 1/5

Runes Of Magic/2006(?) (Vatan CD sini dağıtınca çok heyecanlandım CD bulabilmek için heryeri aradım ancak eve gidim çalıştırdığımda tüm umutlarım boşa gitti ve sildim) 1/5

Pokemon Cyrus/2010 (PokemonCrater kapandıktan sonra başladım ama craterin yerini tutamadı üstelik level sistemi çok zordu ve alıştığımın aksine vsler çok yavaş geçiyordu 2 gün oynayıp buraktım ve çarı bir arkadaşa verdim) 2/5

Pokemon Battle Simulator/2010 (PokemonCrater kapandıktan sonra başladım ama gördüğüm en rezil en berbat pokemon oyunuydu diyebilirim oyunda emek diye birşey yok pokemonu seçiyon skil ve itemleri ayarlıyon dövüşe giriyon Pokemon DP havasında bir dövüş havası geliyor maça başladığın an hayal kırıklığı skiller gözükmüyor itemler effect vermiyor 5 dakika oynayıp bıraktım ) 0/5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 22 Ocak 2012; 9:26:19 >

• şöyle baktım knight a girmeyen yok
  • En sonlarda :

Battlefield : Heroes ( 1 ay kadar bağımlılık yaptı sonra çok sıktı öyle böyle değil . Eğer 60-70 tl paranız varsa başlayın. )
    Team Fortress 2 : Bütün Türk servelerinden banlandım. Alman,Macar serverlerinde takılıyorum oyun çok keyifli tabi 280 saat oynadığım kayıtlı şuan.
    Super MNC : Kapalı Beta'sına üye oldum 2 gündür oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.