Şimdi Ara

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Mu Online:İlk göz ağrım.Bir kaç sene oynadım.
    -Last Caous:Mu sıkmıştı yeni bir heyecan arayam dedim,bir kaç hafta takıldım.
    -Metin 2:İlk alman serverı vardı bu oyunun.Her ne kadar bazı kişiler oyunu Türk yapımı sansalarda oyun alman yapımıdır.Birkaç gün ''la ne oluyor orda'' demek için takıldım.Sonra mide bulantısı ve bıraktım.
    -Rising Force:Globalinde değilde privatesinde birkaç gün takıldım.Sarmadı bıraktım.
    -Hero Online:2 dan bilmem kaç kyu kadar kastım globalinde.Oyunun pvp sini ozamanlarda olmaması ve bir atın üzerinde 1 gününün geçmesi gibi garip olaylar neticesinde soğudum.Pvp si olsa oynardım herhalde.
    -Cabal Online:Birkaç yılımı alan,yukarda ve aşağıda en son yazıcak olduğum oyun dışında beleş oyunlar arasında en muhteşemidir.Sabahın 8 de kalkıp skill kastığım günler geliyor aklıma.65 lvlde bütün skillerimi fuller milleti doğrardım 1vs1 de.Bütün karakteriyle oynadım,fs dışında.Hepsi birbirinden güzeldi.Bugün beleş oyun oynasam üşenmem gene cabalı indirir oynarım,daha iyisi şimdilik yok.
    -Dekaron Online(Eu):Kapanmadan önce birkaç hafta takılmıştım.Oyunun world pvpsi iyi değildi,bırakmışım.Sonradan da zaten Us versiyonu açıldı.
    -Rohan Online:Çokca bekleyipte beni hayal kırıklığına uğratan oyun olarak geçti,benim mmo litaratürüme.Durmadan aynı şekilde kılıç kullanmak gına getirmişti.
    -Perfect World:Yalan olmasın 15 lvlde priesti karakter yapmıştım.Oyunun çok relaks havası,müziklerinin piknik havasında olması,koşarken ayağında tahta takunya varmış gibi iğrenç seslerin gelmesinden dolayı bıraktım.
    -Warhameer Online:Çok sevdiğim bir abim sağolsun cd sini verdi kurdum ve bir hafta kadar oynadım.Allah var yukarda, yalan söyleyemem oyunun her alanında pvp kokuyordum.Ancak karakter modellemeleri skill görselliğinin olmaması gibi nedenlerden bu oyunuda bıraktım.
    -Aion Online:Çin ob sinde birkaç hafta takıldım.Oyun cry engineer motorunu kullanmasına karşın pokemon vari grafiklerini sunması,lvlinin çok kafa patlatması,oyunun nerdeyse full crafta dayanması beni yedi bitirdi,yoksa bu oyunuda bekleyenlerdendim.
    -VEEEEEE AGE OF CONAN:Yav bu oyunu anatmaya cümleler yemez,sanmayınki iyi yönlerini sadece,kötü yönleride var.Bu oyuna ilk başladığım güne halen lanet okurum,aynı zamanda bu oyuna ilk başladığım güne halen şükür ederim.Funcom gibi rezil bir firmanın elinde saman alevi gibi yanıp sönen bir oyun oldu bu oyun.Oyunun bağlantı özelliklerinin kötü olması(yerel problemlerle birleşince aşırı laga sebep oluyor),pvp nin ırk sistemi gözetmemesi,1vs1'in teklifle yapılamaması(kimseye 1vs1 teklif atamıyorsunuz.Onun yerine 2 karakter karşı karşıya durup,2-3 defa zıplıyor.Bunun Conancada anlamı:Varmısın pvpye oluyor,rezalet),oyunun item bakımından sırf 24 kişilik raidlere bağlı olması(bir defa girdiğiniz raide ancak 1 hafta sonra girebiliyorsunuz) bana lanet okutturan en önemli özellikler.Herkes bu oyunun buglarından şikayetciydi ben 1 yıl sonra başladığımdan galiba basit grafik bugları dışında somut birşeyler görmedim.
    Oyunun mature content olması,ortalığın kan gölüne dönmesi(mübala yapmıyorum,oyunda kan efektleri ürkütücü seviyede),mortal kombatlardan alıştığımız fatality olaylarıın muhteşem bir görsellikle bu oyunda da olması,kılıç sallaerken,kullanılan skillerden acayip acayip ışıkların çıkmaması,karakterlerin gerçekci savaş figürlerinin olması,pvp nin %50 iteme %50 klavye kullanım becerisine bağlı olması(eğer pvp nin acemisi iseniz üzerinizde ne olursa olsun pro birisi sizi rahatlıkla doğrar bu oyunda),gerçeğe yakın çevre efektleri diğer oyunlara nazaran biraz daha akıllı olan,alaycı hatta hakaret edici npc hareketleri(Lvl 5 lerde npcinin biri yanımdaki köpek bile senden daha güçlü diyor)beni bu oyuna başladığım güne şükür ettiren özelliklerdir.
    Hele helede mmo ların olmazssa olmazı guild olayının burada arkadaşlığı temel alması yokmu,yukardakilerin hepsini geçin, beni bu oyundan soğumama rağmen oyun içerisinde tutan en iyi etmendir.

Birkaç tane daha oyun varda isimleri aklıma gelmiyor.

Şimdilerde birek oyunu bekliyorum,oda KİNGDOM UNDER FİRE 2.Bu oyun çıktığı an Conana elveda!

• 100 den fazla RPG denemişimdir. Türkiyede Hiç duyulmamış birçok korea oyunu dahil ,ortalma 8 senedir mmo dünyasındayım.
    Ama uzun süre oynadığım oyunlar sayılıdır.
    Malüm oyun Knight online 5-6 sene - ve halen her yeni server açıldığında ilk 2ay bir char kasarım. ( :
    Cabal Online 2 Sene - max lvl char yaptıktan sonra oyun Monotonlaşıyor. Yeni server gelirse yinede başlıya bilirim ^^
    ARGO Online (Korea) 7-8 ay - Cok gzl bi kore oyunu Şuan eu yada globali avrmı bilmiorum. Ortam dağılınca braktık (Ortamsız korea serverleri nekadar güzelde olsa,oyun sıkıyor)
    Rohan online Kore ve Global 6-7 ay - Kore serverindeyken oyun sarmıştı, global açılınca oraya başladık ve 80 lvl den sonra oyunun sadce kasmak olduğunu anladık :D
  • amaç artislik yapmaksa yazmaya üşendim şimdi 100 ü aşkın
  • Ultima Online 1994-2010
  • 1994 yılında uo mu vardi ilginç :D sallama la bari Ultima online 1997 yılında Eu olarak geçiş yapan oyundur 1996 yılında yabancı serverları vardı pravitenin babası bu oyundur 1996-2010 oynadıgım süre açtıgım serverlar baya bi oldu

Draw Furious Killer's ismini cok kullandım nik olarak herzaman aynı ama soy isim arada değişti.

oynamadıgım oyunları sayım ben fylff aion gw aoc warhammeronline

başkada yok sanırım en azından her oyunun cbsini deniyorum. şuan Boi oynuyom sadece zaman harcamak için sistemleri fln güzelde dota bildiğin sarmıyo :D Heroes i bekliyom şuanda en baba oyun olabilecek bi smilatörü var gözümde büyüdü :D
  • valla benimde saysam 100 ü aşar

bende güzel oyun arayıp bulamayanlardanı m yaklaşık 9 senedir mmorpg ler içindeyim

benim bi fikrim var aslında bi grup kursak da mmorpg leri denesek en iyi hangisi bize hitap ediyor. en iyi hangisinden zevk alıoz hem beraber olunca da sıkılmaz insan.zaten bıraktığım oyunların çoğuda tek başıma oynamamdan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

1994 yılında uo mu vardi ilginç :D sallama la bari Ultima online 1997 yılında Eu olarak geçiş yapan oyundur 1996 yılında yabancı serverları vardı pravitenin babası bu oyundur 1996-2010 oynadıgım süre açtıgım serverlar baya bi oldu

Draw Furious Killer's ismini cok kullandım nik olarak herzaman aynı ama soy isim arada değişti.

oynamadıgım oyunları sayım ben fylff aion gw aoc warhammeronline

başkada yok sanırım en azından her oyunun cbsini deniyorum. şuan Boi oynuyom sadece zaman harcamak için sistemleri fln güzelde dota bildiğin sarmıyo :D Heroes i bekliyom şuanda en baba oyun olabilecek bi smilatörü var gözümde büyüdü :D

ultima online(rpg) ilk olarak 1981 yılında cıktı bunu senin gibi uzun seneler oynamış birinin bilmemesi uzucu turkiyede zaten 1998 yılından itibaren
    mmorpg olarak yaygınlaştı

ilk ultima online disketimi 94 senesinde Liverpoolda almıştım gerçekten heycan vericiydi.Şimdiki ilerlemesini gerçekten taktir etmemek elde degil.

• Mekka ya katılıyorum bende çogu oyunu yanlızlıktan bıraktım .. :) En iyi oyunu beraber seçelim derim.
  • Ben artık aklımda tutamıyorum ancak en uzun soluklu MMO maceram Ultima Online dır

Bu arada ultima serisi single olarak 1980 yılında başladı o zamanlar multiplayer olarak yoktu

Ultima I: The First Age of Darkness (1980)
    Ultima II: The Revenge of the Enchantress (1982)
    Ultima III: Exodus (1983)
    Ultima IV: Quest of the Avatar (1985)
    Ultima V: Warriors of Destiny (1988)
    Ultima VI: The False Prophet (1990)
    Ultima VII: The Black Gate (1992)
    Ultima VII: Forge of Virtue (Expansion Pack) (1993)
    Ultima VII, Part Two: Serpent Isle (1993)
    Ultima VII, Part Two: The Silver Seed (Expansion Pack) (1993)
    Ultima VIII: Pagan (including Speech Pack) (1994)
    Ultima IX: Ascension (1999)

Ve takvimler 25 Eylül 1997 gösterdiğin de Lord Cantabrigian British Sosaria yı kurtarmak yada kaderine terketme görevini bizlere verdi

UO yapımcısı ve MMORPG fikirin babası Richard garriott Nam-ı Diğer : Lord Cantabrigian British

Tüm oynadığım oyunlar! Gir İÇERİ ve yaz! (Sadece MMO lütfen)

• Ben bu UO'yu hiç anlayamadım.Anlayamamaktan kastım oyunun yapısını değil,bir zamanların en güzel rpg oyununun günümüz zamanına derlenememesinidir.Burdaki UO bölümüne girerdim,halende giriyorumya,dışardan bakıldığında güzel bir rp ve pvp havası varmış gibi duruyor.Yahu biraz grafik koyup biraz skilleri süslendirip,güzel bir oyun çıkarmak bukadar mı zordur.WoW animemsi grafiklerine rağmen oluşturduğu güzel rp'lerle 10 milyon kullanıcaya hitap ediyor.Hiç mi ders alınmaz bu firmadan.Efendim rpg'de ne yapıcaksan grafik muhabbetlerinide lütfen artık bir kenara koyun.Millet marsa giderken 2 boyutlu -hatta o bile değil-oyun oynamanın kahrı çekilmez güzel insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Ben bu UO'yu hiç anlayamadım.Anlayamamaktan kastım oyunun yapısını değil,bir zamanların en güzel rpg oyununun günümüz zamanına derlenememesinidir.Burdaki UO bölümüne girerdim,halende giriyorumya,dışardan bakıldığında güzel bir rp ve pvp havası varmış gibi duruyor.Yahu biraz grafik koyup biraz skilleri süslendirip,güzel bir oyun çıkarmak bukadar mı zordur.WoW animemsi grafiklerine rağmen oluşturduğu güzel rp'lerle 10 milyon kullanıcaya hitap ediyor.Hiç mi ders alınmaz bu firmadan.Efendim rpg'de ne yapıcaksan grafik muhabbetlerinide lütfen artık bir kenara koyun.Millet marsa giderken 2 boyutlu -hatta o bile değil-oyun oynamanın kahrı çekilmez güzel insanlar.

aynen neden UO2 filan çıkmazki 3d karakterler felan çok mu zor ki ?

• ddo deneyen varmı hiç ? dx 10 desteklediğini öğrendim indiriyorum :)
  • knight online (girdigimde ve cıktığımda 3 server vardı :))
    silkroad online (41 levele kadar premiumsuz kastım anam ağladı bıraktım)
    eu demons (cok abidik kubidik geldi)
    kal online ( tam samuray tarzı oluodu ki mıctı)
    Run online (sokak mokak iyidi ama liseli tarzına cok vurdular )
    Darkeden (vampirliydi saglamdı ama cok hile var diye oynamadım vampirleri sevmistim)
    Darkness and light (dota tarzı müthis bir oyundu kapandı)
    gunz ( kes bic sıkıldım bıraktım)
    warrock (hile vardı bıraktım)
    9dragons (harika bir oyundu ama zırh degistirdiginde bi etkisi olmuyordu ve pvp yoktu)
    2moons ( güzel oyundu ama bi sınıfın kızı erkeği ayrımı yoktu diye bıraktım)
    RF online (20 metre uzaktaki adami gorememe sorunu yasıyordum ama cok iyi bir oyundu)
    Age Of Conan ( guzel oyun fakat warior combo meselesi bni derinden yaraladı yapamadim :) )
    Maple story ( harika bir oyundu pvp yoktu ama gercekten eglenceliydi )
    Dofus ( mantıgını cozemedigim ve turn olmasi baydigi icin biraktigim bi oyundu )
    requem ( guzeldi ama ağır kactı bana )
    lineage2 ( 9 senedir oynadiğim ve asla vazgeçmediğim oyundur. elf okcunun hızına hayran boyle bir pvp baska bir oyunda yok)
    Rakion online ( her odalı oyun gibi buda birgün sıktı )
    battlefield heroes ( cok eglenceli ve level atladıkca tadına vardiginiz bir oyundu sniper imbaydı :) )
    Free realms ( bir süre beni oyalayabildi kasif olmak zevkliydi sandboxa yakınlasan ender oyunlardandı)
    FLyff (5 dakika oynadim anime hodoleri beni sarmıyormus charimi begenmem lazım benim arkadas)
    ve daha aklıma gelmeyen binlerce momo oynadim
    beklediklerim 1.blade and soul 2. kingdom under fire 2 3.tera online paralı parasız farketmez bu oyunlardan birinde gorusuruz ilerde
    o gune kadar lineage 2

• quote:

Orijinalden alıntı: cronicpeacer

ddo deneyen varmı hiç ? dx 10 desteklediğini öğrendim indiriyorum :)

eğer paran varsa dene çooook zevkli bi oyun ama paran yoksa bosuna uraşma ilerde oyuna para yatırmadan kasamazsın çünkü ilerki levellerde bazı dungeonlar ( bunlar en iyileri oluo ) paralı yani söyle ddo store var oyun içinde ordan alabiliosun tabi şöyle bi durum da var oyun kendisi sana zamanla cash verio parça parça mesela ben ilk dungeon açtırıcaım zaman hiç para vermeden açtırmıstım kendi birikmişti ama ilerde çok zorlanırsın
  • Silkroad Online

Knight Online

WoW

League Of Legends

HON

Aion Online

Last Chaos

Archlord

Ultima Online

Lineage II

Cabal Online

Rakion Online

GUNZ

Allods Online

CS

Ve Hatırlamadığım Bi Kaç Oyun Daha :)
  • Burdaki oyunların çoğunu oynadım ama şu an oynadığım oyun kadar etmez hiçbiri.

WoW
  • Siz bu kadar oyunu nası oynadınız yav RPG ye uzak biriyim ondan sorumu cahilliğime verin. Senelerce oynamışsınız yarattığınız charlardan ne gibi paralar kaldırdınız merak ettim. Bu tip oyunları sırf para için oynayan varmı aranızda? Çünkü online oyun sonuçta grafikler kötü bi amacın olmadıktan sonra oynamak bana çok mantıksız geliyo. (cs dota filan mesela cafeye gidip arakadaşlarla yapmadıktan sonra sadece vakit kaybı) Gerçekten para harcamadan sadece emek verip para kazanabilicek güvenilir bi oyun varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Siz bu kadar oyunu nası oynadınız yav RPG ye uzak biriyim ondan sorumu cahilliğime verin. Senelerce oynamışsınız yarattığınız charlardan ne gibi paralar kaldırdınız merak ettim. Bu tip oyunları sırf para için oynayan varmı aranızda? Çünkü online oyun sonuçta grafikler kötü bi amacın olmadıktan sonra oynamak bana çok mantıksız geliyo. (cs dota filan mesela cafeye gidip arakadaşlarla yapmadıktan sonra sadece vakit kaybı) Gerçekten para harcamadan sadece emek verip para kazanabilicek güvenilir bi oyun varmı acaba ?

Senin o grafikler kötü dediğin oyunların modası geçeli çok oldu.Artık oyunların -mmorpglerin- çoğunda muhteşem grafikler ve muhteşem aksiyonlar bulabiliniyor yada bulunabilecek.

Age of Conan(ilk dx10 destekli mmorpg,ilk defa fatality yapılabilinen mmorpg),Aion Online(ilk defa cry engineer motorunu kullanan oyun),bunlar şuanlık grafikte ve aksiyonda tat veren oyunlar.
    Bunların yanına;Tera Onlne,KuF2,Blade and Soul gibi şaheserleride ekle,birde oyun içi videolarını izle,bak o kötü grafikler nerde kalmış.
    Diğer yandan senin cafeye girip yaptığın Cs death matchı ile,benim Age of Conanda yaptığım Keshatta pvp leri arasında hiçbir fark yok.Silah doldur,vur mantığını yeneli çok oldu,artık daha kompleks şeylerle uğraşıyorum.Örneğin klavye üzerinde 25 tuşa hükmedebilme yeteneği gibi,senin single playerda dahil böyle komplike şeyler yapma zorunluluğu olan bir oyun var mı bildiğin!

Mmorpg den para kazanmak herzaman mümkündür.En az herhalde benim oynadığım Conanda kazanılır para,onda da 100 gold 20 euro.1-2 tane maden kazıyorsun,oyuna verdiğin para çıkıyor,üstünede 10 euro filan cebe atıyon.Paralı bir oyunu beleş oynuyorsun,e daha ne olsun.

Kendinede bir soru sor:Counter strike oynarken nasıl bir amaca yönelik oynuyorum?
    Benden bir iki cevap gelsin:
    -Milleti öldürdükten sonra zevk alıyorum:Conanda barbarla milletin kolunu bacağını kesip,ortalığı kan gölüne çevirmek bana daha fazla zevk veriyor.
    -Arkadaşlarımla oynuyorum:Evet bende her akşam yaklaşık 15-20 tane arkadaşımla, sesli chatinde katkısıyla oynuyorum.
    -Oynadığım diğer oyunların grafikleri hoşuma gidiyor:Yukardaki saydığım oyunarın bir grafiklerine bak derim,bakki mmorpg nerlere gelmiş.
    -Oynadığım diğer oyunlarda yoğun aksiyon yaşıyorum:Single player oyunların sadece Kill Switch'inden aksiyon tadı almışımdır.Oysaki Conanda, görev yaparken,herhangi bir taşın altından çıkacak birinin beni öldürme korkusunun getirisi olan adrenalin, herzaman daha fazla zevk vermiştir bana. İstersen bi ara dene,nekadar haklı olduğumu daha iyi anlarsın.

• Yok ben cs oynuyorum demedim zaten aksine oynayandanda hazetmem. Saatlerce aynı şeyi amaçsızca tekrarlamak salaklık. Ben sadece nete gidince filan arkadaşlarla oynarım oda zevkine. Diğer türlü tüm gün oynayanlara laf ettim. Dediğim gibi çok fazla bilgim yok rpglerle ilgili. Sadece ko yu filan biliyorum oda az biraz. O yüzden grafiklere kötü dedim ama age of conan güzele benziyo. Sonuçta normal bi oyunla yarışamaz ama adı üstünde roll yapma merakı sardı beni. Oyunları o kadar zorlukla bitirip bi ödül olmaması koyuyo insana Bide bi uzakdoğu modası sarmış gidiyo belkide ondan uzak durdum bunlardan. Age of conan diğerlerinden farklı ama ona başlamak isterim. İllaki premium almamız gerekiyomu biraz alıştıktan sonra o işlere girmek isterim.
  • Salaklıksa salaklık arkadaşım, bizimle salak olmana gerek yok.

Normal oyunun amacını söylesene. Need for speed çok mu akıllıca, yada call of duty serisi, aynı adamla, aynı bölümleri 150 kere geçmek ne kadar zeka ister?

Sen uzak dur mmo dan, boşver.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.