Şimdi Ara

CS GO'da hep TERÖRİST olarak başlıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar CS:GO'da her oynadığımda Terörist oluyorum ve bu durum artık sıkmaya başladı. Genelde Dust II oynuyorum ve hiç Anti-Terörist olamadım. Lütfen konu hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danweel -- 24 Ekim 2015; 15:43:48 >

• Danweel kullanıcısına yanıt
    Yenisin galiba oyun başladığında M bas tarafını seç sana öyle denk gelmiştir. Derecelide 15-15 değişiyor biliyosun.
  • Genelde hep ct dolu olur sonradan girersen. Bir oyunun bitmesini bekle ayni yerden cikma 2. map basladiginda ct secersin sw bosken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi bence dereceli maçlardan bahsediyor. Eminim ki "m" ye basıp değiştirmesini biliyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuyu bir hortlatayım. rekabetçi maçlarından bahsediyor arkadaşlar, M ye basmayı önermek harikaymış :D

yok mu bunun bir taktiği, son 20 maçımın 17sinde terör olarak başladım. ilk el ct olmak avantajlı olduğundan çok gıcık bir durum bu.
  • ceza4635 kullanıcısına yanıt
    mm'de t daha avantajlı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

mm'de t daha avantajlı gibi

Dust 2 oynuyorum ben genelde hocam. hele ilk raund terördeyken eli kaybedince oyun gitmiş oluyor aşağı yukarı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elosu yüksek takım ct de başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç aratmadan önce konsola developer 1 yazarsanız kabul et ekranında oynayacağınız haritayı hangi tarafta başlayacağınızı görebilirsiniz. EĞER ÇOK ÖNEMLİYSE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.