Şimdi Ara

Cs 1.6 Crosshair Ortasını Daraltma Yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
46.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese merhabalar cs 1.6 crosshairimi small yapmama ragmen crosshairimin orta kısımı daralmıyor aynı kalıyor sadece o 4 çizgi küçülüyor bazı kişilerde gördüğüm üzere small yapıyorlar ve crosshairin orta kısımı daralıyor 640*480 oynuyorum yardım lütfen özellikle deaglede...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 Crosshair Nokta Yapma ve Daraltma Kılavuzu

CS 1.6 oyununda hedef hassasiyetinizi ve nişan almanızdaki isabetliliği artırmak istiyorsanız, crosshair'ınızı özelleştirmek çok önemlidir. Crosshair'ınızın ortasını daraltmak, daha küçük hedefleri daha kolay hedeflemenize ve daha doğru atışlar yapmanıza olanak tanır.

CS 1.6'da crosshair'ınızın ortasını daraltmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Konsolu açın: "`~" tuşuna basın.
    • Aşağıdaki komutu girin ve "Enter" tuşuna basın:

cl_crosshairstyle 4

• Bu komut, crosshair'ınızın stilini "Nokta" olarak değiştirecektir.

Nokta crosshair'ının ortası varsayılan olarak 1 pikseldir. Bunu daha da daraltmak için aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz:

cl_crosshairsize 1

Crosshair'ınızın ortasını daraltmakla kalmayıp aynı zamanda kalınlaştırmak da istiyorsanız aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz:

cl_crosshairthickness 1

Değişiklikleri kaydetmek için konsolu kapatın.

Crosshair özelleştirme ayarlarınız, hedeflerinize ve oynanış stilinize göre değişebilir. Farklı ayarları deneyin ve sizin için en iyi olanını bulun.

Bu komutların yanı sıra, tam bir rehber için CS 1.6 crosshair'ı özelleştirmeyle ilgili özel forumlar ve çevrimiçi kaynaklara başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cs yi baska yerden yüklemeyi denedinmi ? Normalde ortasının kücülmesi gerek ama.
  • Benim bildiğim doğalı sadece yanındaki cizgiler ufalır Small yapınca.Sadece silahtan silaha değişebilir sekme oranından ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vteli

Benim bildiğim doğalı sadece yanındaki cizgiler ufalır Small yapınca.Sadece silahtan silaha değişebilir sekme oranından ötürü.

Normalinde hem ortası hem cizgiler kücülür.

Cl_dynamiccrosshair 0 ile alakalı olabilir. Bunu dene birde.
  • Çözünürlükten dolayı büyük görünüyordur, oynayabilirsen 800*600 dene. Çözünürlüğü ne kadar artırırsan cross o kadar küçülür.

cl_crosshair_size 1
    cl_dynamiccrosshair 0
    ayarlarını da yaparsan sorun olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 18 Ekim 2010; 19:27:54 >
  • sw deyken +duck cl_lw 1 cl_lc 1 cl_lw 0 cl_lc 0 -duck cl_crosshair_size 1 ve sonra cl_dynamiccrosshair 0 yaz bu kadar olabiliyor en fazla ben bunda kullanıyorum bunu da öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHOPRO -- 17 Haziran 2020; 15:7:16 >
  • cl_crosshairgap -2 (değeri ne kadar büyütürsen o kadar açılır, ne kadar küçültürsen o kadar daralır.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.