CTRL + SPACE yapınca yani eğilerek zıplamaya çalışınca, işe yaramıyor. Zıplamıyor. Eğilmeyi CTRL'den başka bir tuşa atadım, zıplamayı da SPACE'den başka bir tuşa atadım. Bu sefer denedim, işe yaradı. Eğilirken zıplayabildim.
Ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yani CTRL ile eğilip SPACE ile zıplamayı? Bu sorun sadece toxic house da var başka mapta yok
Hadi ama ya bunu düzeltmem lazım 1 sw'de daha çıktı bu lanet şey
Oyunla alakası olduğunu sanmıyorum. Msn plus yüklümü sizde? Eğer yüklüyse msn plus ctrl + space kombinasyonunu msn yi kilitlemek için kullanıyor. Sen ctrl + space ye basınca msn kilitleniyor ve oyunda da o tuşları kullanamıyorsun. Çözümü ya msn plusdan kısayol tuşunu degiştir yada msn plusu kaldır
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Oyunla alakası olduğunu sanmıyorum. Msn plus yüklümü sizde? Eğer yüklüyse msn plus ctrl + space kombinasyonunu msn yi kilitlemek için kullanıyor. Sen ctrl + space ye basınca msn kilitleniyor ve oyunda da o tuşları kullanamıyorsun. Çözümü ya msn plusdan kısayol tuşunu degiştir yada msn plusu kaldır
Muhtemelen bu olmalı, zamanında 2-3 saat delirtmişti beni de
Tek bir mapde var demiş eğer msn plustan olsaydı heryerde ctrl space kombinasyonunu kullanamazdı diye düşündüm değişik bir sorun.
Shift + CTRL + Space deneyin
Aynen değişik bir sorun, sadece bu haritada olduğuna emin misin?