Şimdi Ara

CS 1.6 Tuş Sorunu [ Acil Yardım ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CTRL + SPACE yapınca yani eğilerek zıplamaya çalışınca, işe yaramıyor. Zıplamıyor.
    Eğilmeyi CTRL'den başka bir tuşa atadım, zıplamayı da SPACE'den başka bir tuşa atadım. Bu sefer denedim, işe yaradı. Eğilirken zıplayabildim.

Ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yani CTRL ile eğilip SPACE ile zıplamayı? Bu sorun sadece toxic house da var başka mapta yok

• Hadi ama ya bunu düzeltmem lazım 1 sw'de daha çıktı bu lanet şey
  • Oyunla alakası olduğunu sanmıyorum. Msn plus yüklümü sizde? Eğer yüklüyse msn plus ctrl + space kombinasyonunu msn yi kilitlemek için kullanıyor. Sen ctrl + space ye basınca msn kilitleniyor ve oyunda da o tuşları kullanamıyorsun. Çözümü ya msn plusdan kısayol tuşunu degiştir yada msn plusu kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Oyunla alakası olduğunu sanmıyorum. Msn plus yüklümü sizde? Eğer yüklüyse msn plus ctrl + space kombinasyonunu msn yi kilitlemek için kullanıyor. Sen ctrl + space ye basınca msn kilitleniyor ve oyunda da o tuşları kullanamıyorsun. Çözümü ya msn plusdan kısayol tuşunu degiştir yada msn plusu kaldır

Muhtemelen bu olmalı, zamanında 2-3 saat delirtmişti beni de
  • Tek bir mapde var demiş eğer msn plustan olsaydı heryerde ctrl space kombinasyonunu kullanamazdı diye düşündüm değişik bir sorun.
  • Shift + CTRL + Space deneyin
  • Aynen değişik bir sorun, sadece bu haritada olduğuna emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bind mwheeldown +duck yazdıysan egilmeyi ctrl tusundan cıkartıyor.ayarları default yapıp dene bide duck şifresini yazma ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.