Şimdi Ara

CS 1.6 rate ayarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
166.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pingi azaltmak için rateleri bilen yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 7 Şubat 2014; 3:06:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6 Rate Ayarları: Nihai Kılavuz

CS 1.6'da rekabet avantajı elde etmek için optimum rate ayarlarını anlamak ve optimize etmek çok önemlidir. Rate ayarları, oyunun sunucudaki güncellenme hızını ve istemcilerin bu güncellemeleri aldığı sıklığı kontrol eder. Uygun rate ayarları, daha akıcı bir oyun deneyimi, daha iyi hedef alma doğruluğu ve genel olarak gelişmiş performans sağlayabilir.

Rate Ayarlarının Türleri

CS 1.6'da rate ayarları iki ana kategoriye ayrılır:

• cl_updaterate: Bu ayar, istemcinin sunucuya saniyede gönderdiği güncelleme sayısını belirler.
    • cl_cmdrate: Bu ayar, istemcinin sunucudan saniyede aldığı güncelleme sayısını belirler.

En İyi Rate Ayarları

En iyi rate ayarları, internet bağlantının hızına ve istemci bilgisayarın özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, aşağıdaki ayarlar çoğu oyuncu için iyi bir başlangıç noktasıdır:

• cl_updaterate 128
    • cl_cmdrate 128

Rate Ayarlarını Hesaplama

Optimum rate ayarlarını hesaplamak için şu formülü kullanabilirsin:

cl_updaterate = (İnternet Bağlantı Hızı (Mbps)) / 10 cl_cmdrate = (cl_updaterate) * 2

Örneğin, 50 Mbps internet bağlantı hızına sahipsen, şu ayarları kullanabilirsin:

• cl_updaterate 5
    • cl_cmdrate 10

2022 için Rate Ayarları

CS 1.6 sahnesi sürekli değiştiği için, rate ayarları da oyunun en son güncellemelerini yansıtacak şekilde ayarlanmalıdır. 2022 için önerilen rate ayarları şunlardır:

• cl_updaterate 128
    • cl_cmdrate 128

Rate ayarlarını optimize ederek, CS 1.6 oyun deneyimini önemli ölçüde artırabilir ve rekabet avantajı elde edebilirsin. Yukarıdaki yönergeleri takip ederek, optimum rate ayarlarını belirleyebilir ve oyununu bir sonraki seviyeye taşıyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önemli olan pingin düşük olması değli, merminin gitmesidir. Ping düşük olunca tabiki daha iyidir fakat "Düşük pingde mermi daha iyi gider" düz mantığı yanlıştır. Official dediğimiz uluslararası LAN Game turnvualarında kullanılan değerleri girersen her bağlantı türü için mermin daha iyi gidecektir, ping yüksek bile olsa. Eğer alışık değilsen "ayarların olması gerektiği gibi olmasına", ilk başlarda sıkıntı çekebilirsin, "böyle ayar mı olur kardeşim" diyebilirsin. Fakat bi süre sonra farkı kendin anlıcaksın...

rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101
  • quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Önemli olan pingin düşük olması değli, merminin gitmesidir. Ping düşük olunca tabiki daha iyidir fakat "Düşük pingde mermi daha iyi gider" düz mantığı yanlıştır. Official dediğimiz uluslararası LAN Game turnvualarında kullanılan değerleri girersen her bağlantı türü için mermin daha iyi gidecektir, ping yüksek bile olsa. Eğer alışık değilsen "ayarların olması gerektiği gibi olmasına", ilk başlarda sıkıntı çekebilirsin, "böyle ayar mı olur kardeşim" diyebilirsin. Fakat bi süre sonra farkı kendin anlıcaksın...

rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101

+1

• kesinlikle +1
  • cs1.6'da onu yaparsan ms'siz oynıyamazsın.. (MS ne dersen.. Lag Choke gibin birşey)
    25000
    101(cmd)
    30(30 ve civarı updarate)
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 18 Haziran 2008; 20:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xıvcax

cs1.6'da onu yaparsan ms'siz oynıyamazsın.. (MS ne dersen.. Lag Choke gibin birşey)
    25000
    101(cmd)
    30(30 ve civarı updarate)
    kolay gelsin

arkadaşım gayette choke ve lossuz oynuyorum o senin bağlantından ve girdiğin serverin dandikliğinden olmasın
  • tamam choke ve loss olmaz ama MS olur.. MS net_graphda fps'nin sağındakidir..(MS olduğunda rakamıyla birlikte çıkar)
    o olduğu sürece msli (yani laglı) oynuyorsun demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 19 Haziran 2008; 1:32:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Ekran ayarı
    12 yıl önce açıldı
    CS 1.6 parlaklık sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tamam choke ve loss olmaz ama MS olur.. MS net_graphda fps'nin sağındakidir..(MS olduğunda rakamıyla birlikte çıkar)

alakası yok ms nin ne oldugunu çok iyi biliyorum 10 senedir cs oynıyan biriyim.şu anki adsl bağlantınla cmdrate veya clrate yi istediğin kadar düşür ms 0 olur ama sadecekendini kandırırsın çünkü aslında tablonun gerçek yüzü öyle değildir.gelen giden veriyi kısıtlamış olursunki buda bi çok probleme yol açar farkında olmasanda,bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum sakın yanlış anlama arkadaşım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

quote:

tamam choke ve loss olmaz ama MS olur.. MS net_graphda fps'nin sağındakidir..(MS olduğunda rakamıyla birlikte çıkar)

alakası yok ms nin ne oldugunu çok iyi biliyorum 10 senedir cs oynıyan biriyim.şu anki adsl bağlantınla cmdrate veya clrate yi istediğin kadar düşür ms 0 olur ama sadecekendini kandırırsın çünkü aslında tablonun gerçek yüzü öyle değildir.gelen giden veriyi kısıtlamış olursunki buda bi çok probleme yol açar farkında olmasanda,bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum sakın yanlış anlama arkadaşım...

Evet haklıymışsın hocam.. 1.5'de o lag olarak geçiyordu..
    1.6'ya geçerkende aklımı kurcalamıştı açıkcası..
    Fullrate yapınca ms pek bi anlam taşımıyormuş sahiden sen deyince tekrar girdim oynadım, ateş ederken felan daha rahat akıyor frame..
    Teşekkürler..
    Ekleme: Kusura bakmayın arkadaşlar yanlış bilgi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 19 Haziran 2008; 2:00:15 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

quote:

Evet haklıymışsın hocam.. 1.5'de o lag olarak geçiyordu..
    1.6'ya geçerkende aklımı kurcalamıştı açıkcası..
    Fullrate yapınca ms pek bi anlam taşımıyormuş sahiden sen deyince tekrar girdim oynadım, ateş ederken felan daha rahat akıyor frame..
    Teşekkürler..
    Ekleme: Kusura bakmayın arkadaşlar yanlış bilgi için..

önemli değil kardeşim düzgün şeklini öğrenmene sevindim..

• Genelde rate ayarları kendi internet ve bilgisayarınıza göre yapılmalıdır. önerilen rateler

“rate 25000”

“fps_max 101”

“fps_modem 0”

“cl_cmdrate 101”

“cl_updaterate 101”

cs 1.6 rate ayarları

kaynak ; https://www.ufukblog.com/cs-en-iyi-rate-ayarlari/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.