Şimdi Ara

Pazarda item sattim (bekleyen) yaziyor odeme gelmedi -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa ilk defa gordum satis parasi gelmedi takas bani falan olmayan itemdi hatira

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam'de Bekleyen Bakiyeler Hakkında Bilgiler

Steam'de bir eşya sattığınızda, ödemenin hesabınıza geçmesi genellikle birkaç gün sürer. Bu süre, öğenin türüne, ödeme yöntemine ve kullanılan piyasaya bağlı olarak değişebilir.

Steam Bekleyen Bakiye Ne Zaman Gelir?

• Bekleyen Bakiye: Sattığınız öğeden elde ettiğiniz gelir henüz hesabınıza geçmemiştir.
    • Normalde: Bekleyen bakiyeler, satış işlemi tamamlandıktan sonra 72 saat içinde hesabınıza geçer.
    • Nadir Durumlarda: Bazı durumlarda, bekleme süresi daha uzun olabilir. Bu, satılan öğenin türü, alıcının ödeme geçmişi veya Steam'in dolandırıcılık önleme önlemleri gibi faktörlerden kaynaklanabilir.

Steam Bekleyen Para Ne Zaman Gelir?

Steam bekleyen para, sattığınız öğeden elde ettiğiniz gelirdir ve hesabınıza geçmeyi beklemektedir. Bekleme süresi yukarıda belirtilen faktörlere bağlı olarak değişir.

Steam Cüzdanı Bekleyen Para

Steam cüzdanı bekleyen para, sattığınız öğeden elde ettiğiniz ve Steam cüzdanınıza geçmeyi bekleyen gelirdir. Bekleme süresi, diğer durumlarda olduğu gibi aynı faktörlere bağlıdır.

Beklemedeki Bakiye

Beklemedeki bakiye, hesabınıza geçmeyi bekleyen bakiyenizdir. Bu bakiyeyi, Steam cüzdanınıza veya banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Bekleme süresi uzunsa, Steam destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.
    • Dolandırıcılıktan kaçınmak için yalnızca güvenilir alıcılarla işlem yapmalısın.
    • Steam'in ödeme politikaları ve prosedürleri zaman zaman değişebilir. Güncel bilgileri Steam destek sitesinden kontrol etmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pazarda item sattim (bekleyen) yaziyor odeme gelmedi -
    Pazarda item sattim (bekleyen) yaziyor odeme gelmedi -

1. olarak gün içinde çok fazla al sat yaparsan oluyor bu durum
    2. olarak ise sattığın kişi kredi kartından para yüklemesi yapmıştır çalıntı kart vs. durumları için bu durumu tedbiren yapıyor steam
    3. olarak 1 gün içinde paran hesaba eklenir.
    4. olarak bekleyen bakiyeni pazar alışverişleri hariç oyun alırken kullanabilirsin.
  • Evwt 24 48 saat te yatıyor kredi kartindan falan alinmis kesin yeni kural gelmis iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.