gece 2 ye kadar gezdim pazari 63cm buyuk noel baba 1750tl dedi bazarlikla 1000 e aldim kuru kafa korsan 200tl dedi dusuk dedi diye pazarlik etmedim pirinç bayan heykel kafasi yok 43cm bisi uydurcaz 1000tl dedi 350tl ye endirdik korkunc buyuk mum 42cm asiri agir tek elle zor tasiosunuz 10kg dan fazla gibi 300tl mum cok buyuk masaya koymaya korktum gocurur diye resimde kucuk cikmis nedense bide noel isiklandirmasi aldim onu cekmedim oda 200tl toplam:2050tl harcadik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 1 Aralık 2024; 4:5:43 > |
bugun antika pazarindan aldiklarim toplam 2050tl getti
-
-
Turbolineav2 doğuyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşşek kadar olan ne olursa olsun üstten foto çektiğinde küçük görünmesi son derece doğaldır. Üstten baktığında gökdelen de küçük görünüyor...Bu basit duruma şaşırmana şaşırdık...
-
bu adam evde eyes wide shut'daki gibi ayin yapıyo benden size demesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oooo hocam mumu bize versene antalyada her ay muhakkak elektirik gidiyo isime yarar vallaha
Evde olsa letgoda 5 liraya satıp kurtulunacak şeyler tam liste :d
-
Ak partiyi seçseydiniz
Hocam antalya elektiriğini Ak Parti'ye yakın bir sirket olan ck enerji sağlıyor konu siyaset üstü bir sorun
Suyu da chpli belediye kötü veriyor babamin karni ağrıyordu cuma gunu kontrole gitmistik acilden buna da baktirin dediler bir baktirdik sudan enfeksiyon kapmis antalyada baya bir kiside enfeksiyon varmis simdi eve 5 litr 5 litre ceysu taşıyorum mecbur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Damacana getirtin hocam.
-
Hiç hycenik gelmiyor hodjam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kafası kırık şeyi çöpte görsem almam heralde
-
Bi ara bunları al sat için alıyorum dedi ama onu niye aldı harbi bende mantığını çözemedim birine satmasına imkan yok
-
bu adam incelenmeli
İncelediğim kadarıyla geceleri yaşayan, gündüzleri uyuyan ve değirmenin suyunun nerden geldiği henüz belli olmayan, antik kuntik şeylere ilgi duyan, öğünlerini mirgostan aldığı atıştırmalıklarla geçiştiren, çiğköfte canavarı da denilebilecek sıradan bir forum bireyi...
-
noel baba o kadar etmez bence pahalıya almışsın 200 300 ederdi max
-
63cm noel baba 200 e bul sonsuz tane alim
60cm si bile 5 bin tl
trendyol.comTOYFEST Noel Baba 60 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/toyfest/noel-baba-60-cm-p-875659265
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Aralık 2024; 1:7:25 > -
boy değil işlevi önemli
-
Ablamın karı olan patronu, evindeki ıvır zıvır ve kullanmadığı ne varsa çöpe atmak yerine buna veriyor. Bu kadar işe yarar şeylerin içinde tahmini 1 metre boyunda ve oldukça şişkin bu noel baba dedikleri zımbırtıdan da vardı. 60cm si bile 5 bin tl dediğine göre, o da heralde 10 bin ederdi..
fazla yer kaplıyo, al bunu sat dedi... ben bu kafirlerin bayramına mahsus şeyi satmam, benim bunla işim olmaz...al ya çöpe at ya da bir gayrimüslüme hediye et dedim ve kesin bir şekilde bunu reddettim...
-
Yıllardır antika pazarına giderim. Özellikle Ayrancı'yı çok severim. Çer çöp ne varsa kakalamışlar sana. Geçmiş olsun.
-
herkes profesor masallah ben bu isten kar ediosam ahkam kesenler ayda 200 bin kazaniodur kesin
yada sadece bisi bilio gorunmek icin salliolar ikisinden biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Aralık 2024; 9:42:44 >
Benzer içerikler
- kulaklık süngeri nerede satılır
- evde altın nasıl saklanır
- aknetrent kullanırken alkol alınırsa ne olur
- kirpi saç
- ilk buluşmada çiçek alınır mı
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X