Elden bir şey gelmiyor
Unutamadığım kişi evleneli 3 ayı geçti. Acaba diyorum nasıl gidiyor evlilikleri. Acaba kavga ediyorlar mı ne bileyim pişmanlığı var mı ben bu adamla mı evlendim diye. İşte bu sorularıma hiçbir zaman cevap alamayacağım. Başkasının kollarında uyuması tuhaf bir his uyandırıyor.
a101 den kulaklık almıştım
fiyatı biraz daha uygundu diğer mağazalara göre sanırım kutusu az yırtık olduğu için
neyse aldım baktım bluetooth bağlantısında kulaklık gözükmüyor
direkt servise yolladım ouno servisine
servis de bir üst model ile değişim yapmış
tamam iyi hoş da benim kulak yapıma uygun değil gönderdikleri model
ilk aldığım kulaklık mi buds 3 lite 350 lira civarlarında aldım
bana gönderilen üst model mi buds 4 lite 500 lira
Şimdi benim ne yapmam lazım ? Diyorum ki bu ilk aldığım cihazın faturasını alıp a101 e gidip servise yolladım üst model verildi bunu iade edeceğim ama bana indirimsiz fiyat olarak iade verin diyeyim kabul edilir mi acaba ?
Pubg mobile çok dandik
Uzun yıllardır oynamıyordum telefon değiştirince indireyim dedim
4 kişilik takım oyununa giriyorum örneğin son 5 girişimin hepsinde 1. oluyorum
100 kişi başlıyor maç anladığım kadarıyla 80 tanesi oyunun botu
Kalan 20 kişinin 10 u hiç oynamayı beceremeyen 8 10 yaşlarında çocuk
Yani bu kadar basit olmamalı zorluktan heyecan hissetmek lazım
Bilgisayardakine geçeceğim herhalde işte onda da acayip zordur
Masaja gidiyor musunuz?
Arkadaşlar normal masaja gideniniz var mı?
Mutlu son falan değil böyle sıfır erotiklik sadece kütletmeli masaj nasıldır acaba
Ne kadar süre rahat hissettirir 1 hafta mı yoksa 1 ay mı örneğin
Bir kere gidince artık bağımlılık yaptırıyor mu
Ücret ne kadar ödüyoruz süre ne kadar bilgisi olan var mı?
El çantası alacağım
İşe gidip gelirken elimde telefonu tutmak riskli
20 bin küsürlük telefonu yere düşürsem ekranına bir şey olsa 5 binlik olacağım
O nedenle en iyisi hareket halinde iken el çantasınin içinde olsun cüzdanımi falan da koyarım büyük rahatlık olur
Satışa geldim
Aynı iş yerinde mesai arkadaşım vardı.
Birbirimizle iyi anlaşıyorduk
Yani samimiydik hatta onun için iyi ki tanismisiz diyordum. Dostum olabileceğini dusunuyordum.
Neyse biz iş eğitimi için bir yere gittik beraber. 4 kişi aynı odada kalıyoruz. Hepimiz aynı çalışma grubundayiz.
Bu dost sandığım kişi farklı vardiyadan birisiyle aynı otobüste denk gelmisler. Biz farklı şehirden onlar farklı şehirden geldi.
Ben okey falan oynamayi hiç bilmem hiç kahve alışkanlığım yoktur. Bunlar tutturdu akşam okeye gidelim. Ben dedim bilmiyorum sizinle kahveye gelemeyecegim.
Dost sandigimin bir anda samimi olduğu kişi B olsun.
Bunlar beraber okey oynadı. Sonra ertesi gün tekrar okey falan derken her akşam nerdeyse okey döndüler.
Ha bu arada araç kiralamislar. B kişisi teklif etmiş her şeyi hazırlamış.
Ben B kisisi ile önceden tanışıklığım var. Aynı bölümden mezunuz. Arada denk geliyorduk muhabbet ediyorduk. Ama B nin ben göründüğü gibi birisi olmadığını fark ettim. Son derece kibirli egolu insanları yargılayan üstü kapalı laf çakan birisi. İyice ayar oldum gıcık kaptim
Neyse dost sandigim B kisisi sen bir türlü kopamadi. Takılsinlar sorun yok. Ama hep de aynı kişi olmaz ki. Benimle mı çalıştın onunla mı çalıştın. Kimle daha çok mesai tukettin
Araba kiralayıp sağa sola gidiyorlardı. Dost dediğim hiç teklifte bulunmuyor sen de gel istersen diye. Ayar olduğum zaten hiç sormuyor.
Dost sandigimla bundan sonra merhaba merhaba olacağım. Ben seninle özel olarak da takılmak istiyordum. Benim için degerliydin. Gittin yeni tanıdığın adama beni tercih ettin. Ayıracak 1 2 saatin bile mı yoktu bana
İnsana kader de gülecek
Yaş 26. Bu zamana kadar hiç bir kız benden hoslanmadi.
Arkadaşım var yaş 25. 8 yıl önce lisede kızla tanışıyor. O gün bugündür sevgililer. Bakıyorum boyumuz posumuz aynı. Tip olarak aynı gibiyiz.
Yüz olarak ben bir adım ondeyim.
Bakıyorum öyle ağzı laf yapan biri değil.
Telefonla konuşurken dinliyorum bazen hı hı tmm öyle tmm evet tarzı gecistiriyor kızı. Öyle sen canimsin söylesin böylesin iltifat romantiklik sıfır.
Benim karşıma kimse çıkmıyor
Onun karşısına yıllar önce çıkıyor. Mis gibi 8 yıldır tanıyor kızı tertemiz geçmişi belli kirli degil. İşte tam aradığım şeydi. Ben de geçmişten uzun yıllar birini tanıyıp öyle evlenmek isterdim.
Kız bizim arkadaşa göre baya iyi. Arkadaştan daha güzel işi var. Daha çok kazanıyor.
Yav arkadaş kimseyi kırmadım aldatmadim bir kızın elini bile tutmadım opmedim kullanıp atmadım. Benim karşıma düzgün birisi çıkmadı. Benim bir eksikliğim yoktu ki
Demekki kader bize gülmedi ben bunu anladım. Ne yapsam boş.
Yalnızlığa terk edildim
Bir gun oldugumde cesedime 1 hafta sonra ulaşırlar artık
kel birisi sevilir mi ?
kızların aşık olduğu oluyor mu kel erkeklere ?
Ne yapmalıyım tavsiye verir misiniz ?
Merhabalar Vatan Bilgisayardan outlet telefon satın aldım. Mağazadan ödemesini gerçekleştirdim yaklaşık 9 gün bekledikten sonra dün akşam mağazaya gelerek ürünü teslim aldım.
Mağazadayken ürünün incelediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Yani cihaz kozmetik olarak sorunsuzdu. Herhangi bir deformesi yoktu kasa ve ekranında telefonun.
Eve geldiğimde youtubeda bir video izlemek istediğimde ekranda bir küçük nokta ile karşılaştım. İlk başta kir veya tozdur diye düşündüm. Ama değilmiş.
Telefonum Tecno Phantom V Fold. Katlanabilir bir cihaz. Şuanda Türkiyede sıfır olarak satılmıyor desem yeridir.
Garantisi 2025'in Şubatına kadar var. Yani 6 ay sürem var.
Benim aldığım fiyat 24 bin tl. Ama cihaz genelde 40 bin tl civarına satılıyordu. İkinci elleri 30 bin tlden başlıyor.
Outlet olarak alırken açıklama kısmında ön ekran değişimi yapılmıştır olarak yazıyordu.
Şimdi sizce ben ne yapayım ? Ufak bir noktayı önemsemeyim mi ? Yoksa ileride o noktalar çoğalırsa sıkıntı yaşar mıyım ? Garantiye versem belki kötü bir servise düşerse cihazımı daha da kötü hale getirebilir. Ek ücret talep edebilirler veya hiç işlem yapmayıp yapmış gibi gösterebilirler.
Son Giriş: 6 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.327
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 174.790 (Bu ay: 554)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 966 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu