Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS RTX 4050 140 Watt ekran karti 144 hz ekrana sahip laptopum Mesela PUBG oynayacagim diyelim. 144 hz den asagi asla olmaz mi ? 100 hz ornegin isimi rahatca gormez mi oyunlarda ? Gönlüm tabiiki yüksek hz li monitör ister ama hem pahali hem de tasarim olarak genelde cirkin tasarlamislar gaming monitorleri Gidip 2 bin liralara 100 hz li monitor almak varken 4 bin liralara 144 160 hz ekran almak bana mantikli gelmemisti |
Kac hz monitör almaliyim ?
-
-
Teknoloji müsait, 120'yi aşağı düşme bence
-
Biz 60hz aldik pişmaniz sen dusun gerisini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
160 hz aşağısı göz ağrıtmaya başlıyor (yılların 240 hz kullanıcısı)
-
Bizim evde tv var 60hz tabi idare eder ama dedigin gibi bazen akıcılık cok yavasmis gibi hissettiriyor. Film falan islerken anlık kasıyomuş gibi oluyo
monitor kaç hz olursa olsun, filmlerde fark hissedemezsin. televizyonlarda da interpolasyon var yani 60 hz değil aslında
-
Bilmiyorum belki de bizim ki monitor tv oldugu icindir normal tv deil samsung m7 monitor tv renkler guzel ama akıcılık iyi değil bir tv galiba en az 120hz falan olmali iyi sonuc alabilmek icin. Oyunlarda da fps olayi bana önemsiz gelirdi ama zamanla anladim cidden onemliymis mesela 30 fps'de oyun sanki yavaş çekimde gibi oluyor bazen
1 saat 240 hz kullan, sonra git 144 hz bir monitörde 2 dakika takıl bakayım gözlerin sağlam duruyor mu
-
Merhaba asus laptopum var a15 serisi 4070 ekran kartı ryzen 9 işlemci ancak 15.6 inch ekrandan memnun değilim bana monitör tavsiye edebilirmisiniz kasma sorunu olmadan Tam uyumlu görüntü kalitesi iyi olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam benim araştırmalarım sonucunda şunu anladım
Samsung-Benq-Asus bu 3 marka genel anlamda monitörde sıkıntı çıkarmıyor. Ha yanına Lenovo da ekleyebiliriz.
Mesela Acer markasına pek sıcak bakmam. Çünkü servis kalitesini pek beğenmiyor bazı kullanıcılar.
Benq yu çok öven birkaç kullanıcıyı gördüm. Servis kalitesi çok iyi diyorlar.
27 inç mi 24 inç mi diye kendime sordum. Ben 24 inç alacağım. Çünkü çok rahat bir masam yok ayrıca mesafe ekranla çok da fazla olmayacak.
144 hz e bile sıcak bakmıyorum.
165 hz olursa hayır demem. 180 hz olursa tadından yenmez
İps panel olmasını istiyorum.
Bu halde en azından 4-4.5 bin lirayı gözden çıkarmam gerekli gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatı Muhterem -- 19 Aralık 2024; 0:38:13 >
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıMSI MAG 275QF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync HDR Ready WQHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/msi-27-mag-275qf-180hz-05ms-gtg-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-wqhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26517#bTableUrunDetay
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıAOC Q27G2S 27" 165Hz 1ms HDMI DP G-Sync Pivot HDR Ready QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/aoc-27-q27g2s-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-g-sync-qhd-ips-gaming-monitor_u25770#bTableUrunDetay
Bu iki ürün arasındayım sizce hangisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Film 24-25 FPS ekran 60 FPS ondan uyumsuzdur, 144te de sıkıntı olabilir, tam katı olmak gerekir FPS
Mesela 144 Hz ekran adaptive mi ne o özellik yoksa 90 FPS bile takılıyor gibi olur
Yanlissam düzeltin 😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Suanki konsol nesli 120 sabit veriyor
Oyunlar da 120ye odakli gelir demek bu
Bir abimiz rtx 4090 sistem dizdi 2kda 120nin ustunde fortnite stabil calismiyor 160dan drop yiyor mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X