Şimdi Ara

balona benzeyen kafam ve yamuk suratıma rağmen kızların beni zampara olarak görmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 ay önce çalıştığım şirketten bir kıza hafiften yürümüştüm ve dışarıda 2 kez buluşmuştuk. 2. buluşmada "sen hiç ciddi ilişki kurmuyosun dimi kızdan kıza atlıyorsun" demişti

3 ay önce de yeni sevgili olduğum kız demişti ki "senin hiç ciddi ilişkin olmadı dimi hep flört oldu"

neden böyle diyorlar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 27 Haziran 2024; 19:28:55 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü yakışıklısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafan balon gibi ve suratın yamuk değildir öyle olsa kız arkadaşın olmazdı zaten

• Kimse tipine laf etmemiş ki...

• Aynadakini sadece sen görüyorsun. Diğer insanların da kim bilir ne kusurları var aynada gördükleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esclarla takıla takıla böyle biri oldun

• balona benzeyen kafam ve yamuk suratıma rağmen kızların beni zampara olarak görmesi
  • engortos kullanıcısına yanıt

kız evlenmelik erkek arıyordu hocam ben de tipsiz oldugum icin aldatamaz bu istese de diye düşünmüştür

• Hocam neden kendini bu kadar hor görüyorsun her mesajında sürekli kendi kendini aşağılıyorsun iyi bir üniversitede okumuşsun iyi bir işin var ve çevrende bu kadar kız olduğuna göre de yakışıklı bir adamsın yani her halinle ortalama üstü adamsın şu yıkık bitik durumdan çık kendini boş yere heba ediyorsun

Ben tipsizim ama bu kadar kendimi aşağılamıyorum

Trollüyor çünkü gerçekte böyle biri değil

• Bence troll değil çünkü aynı şeyleri bende yaşadım nedeni özgüven eksikliği insan özgüveni düşük olunca kendi kendini ezikleyince zevk alıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.