Burda biraz durumu karalamıştım. Test sonucu belli oldu pozitifim. Forumun Ağasının bir ayağı çukurda artık. Bugün biraz nefes güçlüğü yaşıyorum zaten. Kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin. Dünya hancı ben yolcu. Göçüyorum aranızdan . 2 gündür bu türküyü dinliyorum sizde dinleyin benim için. Sevgilerimle, Şehmistan. 15.08.20 15:39 Editi: Korktuğum başıma geldi babamda pozitif çıktı. Onun yaş ileri ve önceden bir hastalık geçirdi umarım ona bir şey olmaz.. 16.08.20 10:17 Editi: Annemde pozitif çıktı yani ailecek pozitifiz. Virüsün bu kadar kolay bulaşıcı olması çok ilginç. Normal grip virüsü ile kıyaslanamaz bile. Küçük not: Akciğer testinde negatif görünen annem normal test ile pozitif çıktı, iki testte aynı gün yapıldı. Yani akciğer testine güvenmeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 16 Ağustos 2020; 10:22:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ve Forumun Ağası Pozitif. (Korktuğum başıma geldi anne babamda pozitif )
-
-
iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipiyi
Gel, hazır gidiyorken seni de götüreyim yol parasından kurtulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden kaptın
Geçmiş olsun hocam umarım iyileşirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. İçimden helvanı ne zaman yiyoruz diye şaka yapmak geliyor ama yapmayacağım umarım kısa sürede iyileşirsin...
Kilon ve kronik rahatsızlığın yoksa çok zorlanmazsın. Benim kilom vardı hastanede biraz yattım geçti gitti öyle.
hadi hayırlısı
-
Kendi kendinize teşhis koymayın , bende aritmel kalp rahatsızlığı ve daha önce zatüreden beş noktasından yara oluşmuş akciğerimle Covid 19 şüphesi ile hastanede alı konuldum. Nefes darlığı kuru öksürük sabahları kan tükürme arada görenlerin endişe ettiği morarma , gece görünen ateş çıkması hepsi vardı. Hiç ümitsizliğe düşmedim. Hayatımın en güzel 25 gününü yaşadım.
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun
Rip
Sen huzurla git.ben arkandan güzeller güzeline iyi bakarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Kendi kendinize teşhis koymayın , bende aritmel kalp rahatsızlığı ve daha önce zatüreden beş noktasından yara oluşmuş akciğerimle Covid 19 şüphesi ile hastanede alı konuldum. Nefes darlığı kuru öksürük sabahları kan tükürme arada görenlerin endişe ettiği morarma , gece görünen ateş çıkması hepsi vardı. Hiç ümitsizliğe düşmedim. Hayatımın en güzel 25 gününü yaşadım.Kendi kendime teşhis koymuyorum yukarıda ss attım.Testim pozitif çıktı. Şu an karantinadayım.
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Testi nasıl yaptılar? Bazı yerlerde çubuğu boğaza sürüyorlar sadece bazı yerlerde burundan içeri baya bir sokuyorlar diye duydum sizde hangisi yapıldı?
quote:
Orijinalden alıntı: ŞehmistanKendi kendime teşhis koymuyorum yukarıda ss attım.Testim pozitif çıktı. Şu an karantinadayım.
Alıntıları GösterNe olmuş yani pozitif çıktıysa , karantinada sizi ne kadar tutacaklarını sanıyorlar.
Benimki fıstıklı olsun. Uzun zamandır helva yemiyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Testi nasıl yaptılar? Bazı yerlerde çubuğu boğaza sürüyorlar sadece bazı yerlerde burundan içeri baya bir sokuyorlar diye duydum sizde hangisi yapıldı?Bir tane kabin oluyor onun içinde özel kıyafetleri olan görevli oluyor.Ve aranızda bir tane cam bölme görevlinin ellerinin geçeceği 2 tane delik oluyor.Ordan önce boğazına (küçük dilinin arkasına ) ucu pamuk olan çubuğu sokuyorlar sağa sola vs değdiriyorlar ve sen bu sırada öğürüyorsun. Parmak sokmak gibi düşün.Daha sonra burnuna 2 deliğe de çubuğu genizine kadar sokuyorlar gözlerinden yaş geliyor çoğu kişinin.Yani hem boğazına hem 2 burun deliğine sokuyorlar (aynı çubuk) sadece birine değil.Bu arada gitmeden youtubedan izledim burnunun ucuna hafif çubuk sokuyorlar öyle gösteriyorlar, kesinlikle yalan.Bana da diğerlerine de çubuğu neredeyse komple soktular burnumuza.
-
Beyler hemen hemen herkes pozitif zaten. Virüs bizden biri oldu.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumda üstad denilecek son kişiye üstad diyorsun. |
Benzer içerikler
- sigara külü yemek zararlı mı
- herkes üşürken ben yanıyorum
- evde küçük böcek
- komik dini sorular
- adele nasıl okunur
- suudi arabistan
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- çay emojisi
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X