En son iş yerimden kovulduğumda babam yanıma gelip noldu diye sordu. Anlatırken sinirden kahkaha atmaya başladı “lan dandik bi yerden bile kovuldun” dedi. annem bile gülerek “sınıfın en zekisiydi sınıfın en salağı bile işe girdi evlendi bu bizim başımıza kaldı” diyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anne babam bile benden artık bir yol olmayacağının farkında.
-
-
tek dostum sizlersiniz, nolur beni hor görmeyin
-
yalvarırım bana yardım edin
-
Seni forum olarak abdülhamitin yalnızlığına bırakmayacağız.
-
DefensibleyoutubeThanks for Watching! You can support my channel with subscribing and suggesting an video in the comments! İzlediğiniz için teşekkür ederim! Kanalıma abone olarak destekleyebilir,yorumlara video önerisi yapabilirsiniz! #ottoman #turkey #explore #viral #fypシ #fyp #video #shortsvideo #shortvideo #shorts #youtubeshorts #best #new #history #top ottoman marches ottoman empire osmanlı ceddindeden world war 1 world war 2 osmanlı imparatorluğu empire roman empire istanbul not constantinople for you page osmanlı marşları mehter marşı ankara izmir adana #republic #turkey Turkish Song,Turkish,Turkiye,Turkey,Turkey Travel Advises,Istanbul,Ankara,Izmir,March,Anthem,Folk,explore,Turkey travel vlog,Turkish culture exploration,Istanbul tour guide,Ankara historical sites,Turkish cuisine cooking tutorials,Turkish language lessons,Exploring Cappadocia,Turkish music and dance,Turkish fashion haul,Turkish tea and coffee tasting,turkiye,turkey,türkiye almanya,turkiye sirbistan 2023 voleybol,turkey tom,türkiye letonya,türkiye hırvatistan #100 #shortvideo #shortsvideo #explore #fyp #foryou #new #history #shorts #youtubeshorts #viral #best #funny #march #turkish #türkiye #middleeast #europe #asia #keşfet #promotionhttps://www.youtube.com/watch?v=MyFKdpgJXW0
-
Sen bu hallere düşecek adam miydin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trol müsün gerçek misin ayırt edemiyorum ki
-
Anlık maraz ali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 1 Kasım 2024; 3:4:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trol.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de anlamadım. 10 sene önce bugünlerde evini arabasını almış aşık olduğu kişiyle evlenmiş biri olarak hayal ederdim kendimi.
Kendine fazla büyük sorumluluk ve hayaller yüklemissin. Sen bunları basaracagini neden dusundun ki
hocam kafam çalışıyordu çünkü misal sayısalda 20-30 bin arasıydım çok da kötü değil tamam zekiyim demiyorum da tr şartlarına göre ort üstüydüm sonum böyle olmamalıydı
ve evlilik konusuna gelince, ben lisedeyken kızların ilgisini çekiyordum, sık sık kızların arkamdan "bu çocuk çok yakışıklı" "çocuk taş" vs. dediklerini duyuyordum, herhalde 28 yaşıma gelince aşk evliliği yapmış olurdum diye düşündüm. maalesef ki yanlış tercih yaparak kocaeliye düşünce oradaki kızlarla anlaşamayıp abdülhamit yalnızlığı yaşadım. eğer ytü'nün düşük puanlı mühendisliklerini ya da boğaziçi kimya odtü şehir planlama falan yazsaydım oradaki daha yüksek iq'lu kızlarla anlaşırdım yalnız kalmazdım. üni zamanı tek kız arkadaşım oldu o da mimar sinan'da iç mimarlık okuyordu... yeterince açık her şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 1 Kasım 2024; 11:19:27 > -
O kadar zeki olsan kovulmazdin. Nabza göre şerbet verir, mesajları önceden alır kendine çeki düzen verirdin
Ben zekiyim demedim
ayrıca beni kovacakları zaten belliydi süreyi 9 ay uzattılar sadece
Tanrim Maraz bu dünyaya neden geldi
UzelliyoutubeBu albümü dilediğiniz müzik servisinde dinlemek için https://orcd.co/mhznmmd linkine tıklayın. Aşık Mahzuni Şerif Mamudo Kurban Beste & Söz: Aşık Mahzuni Şerif ------------------ Şarkı Sözleri: Madem dünyaya dargınsın Mamudo kurban niye doğdun? Kader yolunda yorgunsun Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Kader yolunda yorgunsun Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Kurban gelir payın yoktur Haftan yoktur, ayın yoktur Ankara'da dayın yoktur Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Ankara'da dayın yoktur Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Kim okuyup yazar seni? Rüzgâr değse bozar seni Ölsen kovar mezar seni Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Ölsen kovar mezar seni Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Adam olmasaydın neydin? Gelir miydin hiç bilseydin? Keşke doğmadan ölseydin Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Keşke doğmadan ölseydin Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Akar yaşın şakır şakır Tahta döşek takır takır Ölüler senden rahattır Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Ölüler senden rahattır Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Mahzuni işin doğrusu Öter zalimin borusu Dayımın öksüz yavrusu Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Dayımın öksüz yavrusu Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Dayımın öksüz yavrusu Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Dayımın öksüz yavrusu Mamudo kurban niye doğdun? Mamudo kurban niye doğdun? Dayımın öksüz yavrusu Mamudo kurban niye doğdun? #uzelli #uzellikaset #mahzuniserif #mamudokurbanhttps://www.youtube.com/watch?si=pkHsAjE1dxbHa8x8&v=KRnRX8JUQWI&feature=youtu.be
Başarılı tespit
Yaş olmuş 29 önünde kalmış 20sene ondan sonra gg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17 sene evvel üçüncü defa işten kovulmuştum.
Bir gün arabaynan giderken yanımda rahmetli babam arkada oturan anama: “Biz hata ettik, liseden mezun olduğunda bu çocuğu memur yapacaktık, şimdi böyle işsiz kalmazdı” demişti…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X