kaç yaşındasın favirapir + pleneguel içiyormusun |
Ve Forumun Ağası Pozitif. (Korktuğum başıma geldi anne babamda pozitif ) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği
Geçmiş olsun hocam. İçimden helvanı ne zaman yiyoruz diye şaka yapmak geliyor ama yapmayacağım umarım kısa sürede iyileşirsin...4 sene evvel rahmetli babaannemi ve amcamı kaybettiğimde kimse helva yapmadı.Sadece mezarlık çıkışı babaannem için millete elimde lokum dağıttığımı hatırlıyorum.Lokum için fıstıklı fındıklı talebin varsa iletirim bizimkilere.
@Heisenbergin asistanı Maalesef bizim adette helva yok belki eskimiştir lokumun fıstıklı olmasını söylerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Nerden kaptın% 90 ihtimalle bu konuyu açtığım süreçte
-
Kalsın hocam lokumu sevmem. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 15 Ağustos 2020; 13:3:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞehmistanBir tane kabin oluyor onun içinde özel kıyafetleri olan görevli oluyor.Ve aranızda bir tane cam bölme görevlinin ellerinin geçeceği 2 tane delik oluyor.Ordan önce boğazına (küçük dilinin arkasına ) ucu pamuk olan çubuğu sokuyorlar sağa sola vs değdiriyorlar ve sen bu sırada öğürüyorsun. Parmak sokmak gibi düşün.Daha sonra burnuna 2 deliğe de çubuğu genizine kadar sokuyorlar gözlerinden yaş geliyor çoğu kişinin.Yani hem boğazına hem 2 burun deliğine sokuyorlar (aynı çubuk) sadece birine değil.Bu arada gitmeden youtubedan izledim burnunun ucuna hafif çubuk sokuyorlar öyle gösteriyorlar, kesinlikle yalan.Bana da diğerlerine de çubuğu neredeyse komple soktular burnumuza.
Alıntıları GösterAynen öyle yapıyorlar. Uzun bir çubuğu önce bedemciklere sürüyorlar sonra yine aynı çubuğu burnun içine hafif bir şekilde yerleştirip sonra hiç beklemedik şekilde en derine sokmuyorlar. Ben yavaş ol diye bağırmıştım lefleks ile elini tutmak istedim zarar görmekten korkup vaz geçtim. Yapacağı işlemi önceden bir kez anlatması gerekirdi , ne oldu ne bitti anlam vermeye çalışırken hapşırma isteğini karşılamadan benden uzaklaşmışlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı
Benimki fıstıklı olsun. Uzun zamandır helva yemiyordum.Aynı şeyleri bende yaşadım öyle hiç şaka yapılacak dalga geçilecek bir konu değil , ailemi arayıp kıyafetlerimi getirmelerini isterken telefon da alo dedikten sonra 2 3 dk boyunca cevap veremedim. Kelimeler boğazım da düğümlendi ...
Hastalık belirtileri nelerdir nasıl ağır mı hastanede misin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679kaç yaşındasın favirapir + pleneguel içiyormusun
İlâç olarak sadece bunu verdiler. Bir tablet kutu falanda yok sadece bu. Sabah akşam tok karına içecekmişim. Ben bir kaç kutu ilaç verirler diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Bunu 5 gün kullanacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Babamda pozitif çıktı şimdi, bu kötü oldu hemde çok.
Çok gelmiş olsun hocam. Dualarımız sizlerle. En kısa sürede sıhhate kavuşursunuz inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum öncelikle geçmiş olsun, umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Türkiye’de malesef iş sürü bağışıklığına bırakıldı, yani bir çok kişi virüsü kademe kademe kapıp böyle atlattırmak. Zaten şu an ülkede hiç bir önlem yok, kimsenin umrunda değil bir şey.
İnsanlar hiç ölmeyecek gibi yaşıyor, ölüm kavramını aklınızdan çıkartmamanızı tavsiye ederim. Böylece bu tür olaylarda daha metanetli olabilirsiniz.
Geçmiş olsun hocam. Moralinizi yüksek tutmaya bakın. Umarım tez zamanda atlatırsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam
Umarım babanıza bir şey olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: darknes1905
Dostum öncelikle geçmiş olsun, umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Türkiye’de malesef iş sürü bağışıklığına bırakıldı, yani bir çok kişi virüsü kademe kademe kapıp böyle atlattırmak. Zaten şu an ülkede hiç bir önlem yok, kimsenin umrunda değil bir şey.Aynen öyle. Annemle test yaptırmaya gittik bana yaptılar ona gerek yok onda yoktur vs diye yapmadılar. 1 gün sonra babam başka hastaneye götürdü öyle test yaptılar. Akciğer tomografisi mi ne çektiler onda virüs çıkmadı normal test yaptılar virüslü çıktı şimdi annemde. Sağlık bakanlığından gelenlerde pek umursamıyor eskisi gibi herkese bulaşsın ölen ölür kalan kalır kafasındalar.
Geçmiş olsun hocam umarım hepiniz bir an önce iyileşirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kesin forumdan kapmışsındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Forumda üstad denilecek son kişiye üstad diyorsun.
Hocam iyileştinizmi durumunuz iyimi şuan?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X