Şimdi Ara

Sessiz sakin bir adamın sonradan Saul Goodman gibi konuşkan olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet.

konu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

evet.

konu kilit.

blok

• Bence biraz zor. Karakteri değiştirmek çok zor bir şey çünkü. Dışarıdan destekle olabilir belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Bence biraz zor. Karakteri değiştirmek çok zor bir şey çünkü. Dışarıdan destekle olabilir belki.

antidepresanlar işe yarar mı yada 5-htp falan mı alayım napayım bıktım bu durumdan

• Söylediğin şeyleri hiç kullanmadım bilmiyorum. Bence hiç ilaca filan bulaşma. Dans kursu işe yaramadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Söylediğin şeyleri hiç kullanmadım bilmiyorum. Bence hiç ilaca filan bulaşma. Dans kursu işe yaramadı mı?

yok awk daha beter oldu, o kızı düşünüp durdum tek şansımdı o diye düştüğüm yere bak diye

• Ben bazen aşırı konuşkan bazen de fazla sessiz oluyorum.

• Bob odenkirk gerçekte bile o kadar konuşkan değildir. Adam papağan gibi nereden nereye bağlıyor muhabbetleri ama zeki olduğu kesin. Şeytana tersten saplar valla. Tabi psikolojik olarakta bir rahatsızlığı var onun, bazı olaylara aşırı tepki verip, bazı olaylar karşısında hiçbir tepki vermeyebiliyor. Adolf hitlerin avukat versiyonu gibi düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

Bob odenkirk gerçekte bile o kadar konuşkan değildir. Adam papağan gibi nereden nereye bağlıyor muhabbetleri ama zeki olduğu kesin. Şeytana tersten saplar valla. Tabi psikolojik olarakta bir rahatsızlığı var onun, bazı olaylara aşırı tepki verip, bazı olaylar karşısında hiçbir tepki vermeyebiliyor. Adolf hitlerin avukat versiyonu gibi düşün.

yani gerçekte öyle bi adam %00.1 falan mıdır

• Konuşmak için bir kere üzerine konuşacak konu bulman gerekiyor. Bu da o konu hakkında bilgi sahibi olmak ile mümkün oluyor. İki tane aynı konuya ilgisi olan insan bir araya geldi mi saatlerce o konu üzerinde konuşabilir. Tavsiyem ya belli bir konu üzerine kitap oku, misal psikoloji senin için çok doğru bir tercih olacaktır, ya bir kursa git, ya hobi edin. Dediğim gibi bir konu hakkında uğraşın, bilgin, fikrin olduğu sürece konuşabilirsin tabi. Bunlar da çok rahat sonradan elde edilebilecek birikimler.

• Öncelikle diksiyonun çok iyi olmalı ve kendini insanlara dinletebilmeli ve iyi şekilde anlatabilmelisin, Türkiye'de bu çok zor. Saul dediğin adam sadece avukatlık yapmıyor üstelik. Adam sırf işine katkı sağlasın diye telefon girişiminde bulunuyor, reklamını kendisi çekiyor, diğer avukatlara karşı çıkarlarını çok iyi savunabiliyor. İnsanları ayırmadan her türlü insanla networkunu genişletiyor. Bu polis bununla iş yapmam, bu eskort bunla olmaz, bu eşcinsel bu olmaz, bu hırsız, bu tecavüzcü, bu gaspçı diye ayırmıyor. Bu yüzdende muhabbeti sağlam. Öncelikle sosyal olman lazım. En az 50 farklı çeşit insanla muhabbetin olmalı. Girişken ve samimi olman lazım. Sen 10 kişiyle takılıp 10 farklı muhabbet konusu bulamazsın. 10 kişiyle max 2-3 konu çıkar, döner dolaşır yine aynı şeyleri söylerler. Network seni bir anda değiştirebilir. Bir anda zirveye oynatabilir. Saul dediğim gibi Adolf Hitlerin avukat versiyonu. Çok dandik bir üniden zar zor hukuk bitirmiş biri, dünyanın 1 numarası oluyor. Hitlerde başta ressam olmak isteyen asosyal bir adamdı. Hayattaki zorluklar onu siyasete ve mitinglere yönlendirdi. Gruplara katıldı, yeni insanlar tanıdı, konuşmaları dinleyerek diksiyonunu ve hitabetini geliştirdi. Fikirlerini savundu ve bu uğurda bedel ödedi. (hapis yattı) Yinede fikirlerini savunmaya devam etti. Fikirleri için savaştı. (1.dünya savaşı alman kara kuvvetlerinde ) Yeterince güçlendiğinde kendi partisini kurdu, daha sonra savunma modundan çıktı ve önünde duranları yıkıp geçmeye başladı. Tabi dengesizleşti ve fikirden çok takıntılarını savunmaya başladı, bu da onun sonunu getirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.