Merhaba, İlk defa adam akıllı bir ilişkim oldu. 1 sene sürdü bu zaman süresinde bana çok kötü hissettirdiği bir çok zaman oldu. Mesela uzun süre soğuk davranma, umursamamazlık, sevdiğinden bir türlü emin olamıyordum. 1 ay iyi davranıyordu 1 ay soğuk. Sürekli bi bahanesi vardı evden çıkamıyorum o yüzden bunalımdayım, ailemle tartıştık moralim bozuk, kendimi iyi hissetmiyorum o yüzden soğuğum gibi bahaneler sunuyordu. En son ailesini bahane etti yapamıyorum dedi ayrıldı. Bu kadar yaptığı kötülüğe rağmen hala seviyorum ve sanki onun gibisini bir daha bulamayacakmışım gibi geliyor. Sanki hayatımın kadınıydı gibi düşünce var. Bu düşüncelerden kurtulmak için ne yapılmalı ? yaş21 |
Onun gibisini bir daha bulamayacağım hissi(Kız konusu)
-
-
62/2 yap
-
Sevdiğin değer verdiğin herkes öyle hissettirir zaten ama öyle değildir. O, zihnin bir yanılgısıdır. Ha aşırı kültürlü, aşırı zeki bir kızdır o zaman belki haklı olabilirsin derim ama sevdiği zaman çok daha iyi olacak, çok daha iyi davranacak sürüsüyle kız mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zaman daha iyisi vardır. Marifet daha fazla sevebilmekte, daha fazla sevebileni bulursan o zaman tamamsındır.
-
Çok bağlanmışsını o yüzden ilk başlarda böyle hissetmeniz normal ama geçecek zamanla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Kız 1 ay kötü, 1 ay iyi davranıyordu" demişsin ve onun gibisini bir daha bulamayacağını düşünüyorsun??
Hadi ama, kadınlara incel forumlarında bile bu kadar ağır hakaret edilmiyor.
Ayrıca dürüst olacağım; o kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordu, buna emin olabilirsin. Seni gerçekten seven bir kız ona hödük gibi davransan da seni mutsuz hissettirmez.
Muhtemelen ilişki içinde ağırlığını, otoriteni de koyamadın(kızlar otorite severler), ona aşırı ilgili davrandın ve bu sebeple kız senden iyice uzaklaşmaya başladı. "Ailemle kavgalıyım" gibi irrasyonel mazeretlerin de arkasına sığındı.
Şimdi yapman gereken şey; o kıza asla yazmamak ve oltanı yeni balıklar için denize fırlatmak.
Ayrıca araştır: Oneitis
İnan bana 2 sene aynen böyle hissettim. Bu düşünceden kurtulduğun an çok ama çooook mutlu olacaksın
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 3 Nisan 2021; 15:33:7 > -
3 yıllık kız arkadaşımdan ayrılınca ben de böyle hissediyordum fakat zamanla geçiyor bu his, şimdi iyi ki ayrılmışız diyorum.
patlat bi osbir
-
tam senin yaşında aynı dertten kafayı yiyodum. yorganın altında ağladığım geceler dahi oldu. hiç takma kafana raaad ol geçiyo zamanla.. gelecek ilişkilerinde de karşı tarafa onsuz yaşayamayacağını, onu çok sevdiğini belli etme kısmen içinde yaşa sevgini
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
"Kız 1 ay kötü, 1 ay iyi davranıyordu" demişsin ve onun gibisini bir daha bulamayacağını düşünüyorsun??
Hadi ama, kadınlara incel forumlarında bile bu kadar ağır hakaret edilmiyor.
Ayrıca dürüst olacağım; o kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordu, buna emin olabilirsin. Seni gerçekten seven bir kız ona hödük gibi davransan da seni mutsuz hissettirmez.
Muhtemelen ilişki içinde ağırlığını, otoriteni de koyamadın(kızlar otorite severler), ona aşırı ilgili davrandın ve bu sebeple kız senden iyice uzaklaşmaya başladı. "Ailemle kavgalıyım" gibi irrasyonel mazeretlerin de arkasına sığındı.
Şimdi yapman gereken şey; o kıza asla yazmamak ve oltanı yeni balıklar için denize fırlatmak.
Ayrıca araştır: OneitisAynen üzerine fazla düştüm kızın kendisi de dedi. Ayrıca benim kadar sevmediğini ilişki içindeyken de fark ediyordum. 3 ay oldu yazmadım yazmam da
-
quote:
Orijinalden alıntı: shellder25tam senin yaşında aynı dertten kafayı yiyodum. yorganın altında ağladığım geceler dahi oldu. hiç takma kafana raaad ol geçiyo zamanla.. gelecek ilişkilerinde de karşı tarafa onsuz yaşayamayacağını, onu çok sevdiğini belli etme kısmen içinde yaşa sevgini
Ayrılalı üç ay olacak hala akşam yatarken aklıma geliyor. Nasıl oldu da bu kadar bağlandım anlayamıyorum. Benim için iyi bir tecrübe oldu
-
İnsanın günlük hayatını etkileyen enerjisini sömüren hastalık oneitis sendromu.
Ayrılalı 3 ay olmuş, hey yavrum 3 ayda kimlerle flört kurmuştur, sen de kendi içini yemeye devam et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 30 Mart 2021; 18:54:19 > -
Ben geçen bir konu açmıştım anlamadılar. İşte orada bahsettiğim şey senin şuan yakalandığın hastalıktı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7İnsanın günlük hayatını etkileyen enerjisini sömüren hastalık oneitis sendromu.
Ayrılalı 3 ay olmuş, hey yavrum 3 ayda kimlerle flört kurmuştur, sen de kendi içini yemeye devam et
Aynen biliyorum yani kızda beni düşünüyordur kafansın da değilim. Allah bilir şuan kimlerle konuşuyordur. Bana koyan ayrılırken bahane ettiği, İlişkinin sorumluluklarını istemiyorum demesiydi. Çok klişe bir bahaneyle terk etti adeta salak yerine koydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klass5592 -- 30 Mart 2021; 19:10:9 > -
Ne kadar oldu ayrılalı?
Geçen yıl mayısta ayrıldım, üzerine 2 kızla ilişkim daha oldu ayrıldım onlardan da, şimdi yeni biriyle konuşuyorum bakalım bu ne kadar sürecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 30 Mart 2021; 19:38:22 >
Hayırlısı olsun. Bu kadar kısa süreler içinde birileriyle ilişki kurabiliyorsan tipim yerinde sanırım, hocam.
Teşekür ederim, düzenli spor yapıyorum fiziğim düzgün, tip konusunda arkadaşlarım yakışıklı olduğumu hep dile getiriyor iyi sayılırım. İnstagram da 10 kızın hikayesine yazsam 5-6 tanesi cevap veriyor kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
62/2 yap |
Hadi ama, kadınlara incel forumlarında bile bu kadar ağır hakaret edilmiyor. Ayrıca dürüst olacağım; o kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordu, buna emin olabilirsin. Seni gerçekten seven bir kız ona hödük gibi davransan da seni mutsuz hissettirmez. Muhtemelen ilişki içinde ağırlığını, otoriteni de koyamadın(kızlar otorite severler), ona aşırı ilgili davrandın ve bu sebeple kız senden iyice uzaklaşmaya başladı. "Ailemle kavgalıyım" gibi irrasyonel mazeretlerin de arkasına sığındı. Şimdi yapman gereken şey; o kıza asla yazmamak ve oltanı yeni balıklar için denize fırlatmak. Ayrıca araştır: Oneitis |
Benzer içerikler
- acilde göze bakarlar mı
- gaz yağı nerede satılır
- gözlük burun şeklini bozar mı
- çalışmayı sevmemek
- uyku ilacı alan kişi uyanır mı
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X