< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Aynısını bulamayacaksın zaten. Bu korkuyla her ilişkinde sevgin biraz daha azalacak ve sonunda biteceksin. Bitince yine aklına o gelecek. Ama elinden bir şey gelmeyecek hayat akıp gidiyor hem onun için hem senin için.
|
Az çok bende yaşayıp geçirdim ilk öncen kafandan o hissi sil öyle bir şey olmaz.Daha çok gençsin ve önünde uzun zaman var bu zamanda çok daha iyileri çokdaha anlayaşıları elbet karşına çıkıcak.Biliyorum belki her gün görmek can yakıcı olucak ama zaten eninde sonunda biticekti erken bitmesi aslında daha iyi olmuş böylece dahada bağlanacaktın bu hissin 10 katını yaşıyacaktın genel olarak herkeste oluyor şuan yaşadığın Daha iyisini bulamam sendromu ve fark ediceksin yavaş yavaş bu hisler sendromlar geçicek biraz zaman alıcak ama geçicek.Ve her birşeyin sonu yeni bir başlangıçtır bunu unutma.
|
Zamanında bunu ben de yaşamıştım.
İnsan kendi kendisini büyüleyip içindeki sevgiyi hak etmediği halde karşısındakine yüklüyor. Onu ulaşılmaz bir yere koyuyor. Hak etse zaten seni, beni terk etmez. İşte onun gibisi bulunmaz, onsuz yaşanmaz gibi bir yere koyunca sanki tek ayaklı bir sehpanın bacağını çekince düşmüş gibi oluyorsun, duygularına engel olamıyorsun. O zaman yerine yeni bacaklar koymak gerekiyor. Başka insanlar, uğraşlar vs.vs. Olay taze olunca acı çekiyorsun, bunu sen yaşıyorsun benim gibi hariçten gazel okuyanların hiç bir faydası olmaz, ancak zaman yaraya derman oluyor, geride bırakabiliyorsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshavin9 -- 6 Mart 2018; 18:31:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |