Şimdi Ara

Onun gibi birini bir daha bulamayacağım hissi [ÜZÜCÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilimden ayrılalı 1 hafta oldu ayrılma kararı ortak gibi oldu [yok biz anlaşarak ayrıldık tarzı saçma konulara girmiyorum]
    Neyse konu şu

Gerçekten bir sevgili için gerekli her şeye sahipti[benim için]

Güzeldi
    Cinsellikten anlıyordu
    Dediklerimi yapardı söz dinlerdi ipler benim elimdeydi
    4 4 lüktü benim için

Hayat bu ayrılıkta oluyor kavuşmakta
    Ama 1 hafta oldu ayrılalı bana bugün içime bir şey düştü bi haller oldu
    Aklımda sürekli aynı soru

Onun gibisini bir daha bulamazsam ? sürekli bu soru aklımda yorum yaparak bana yardımcı olun .

Not : 2 Aylık sevgilimdi daha öncende sevgilim oldu tecrübeliyim ama bu farklıydı o yüzden böyle bir ikileme düştüm ve kızla aynı sınıftayız her gün görme imkanım var.Lise son öğrencisiyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Az çok bende yaşayıp geçirdim ilk öncen kafandan o hissi sil öyle bir şey olmaz.Daha çok gençsin ve önünde uzun zaman var bu zamanda çok daha iyileri çokdaha anlayaşıları elbet karşına çıkıcak.Biliyorum belki her gün görmek can yakıcı olucak ama zaten eninde sonunda biticekti erken bitmesi aslında daha iyi olmuş böylece dahada bağlanacaktın bu hissin 10 katını yaşıyacaktın genel olarak herkeste oluyor şuan yaşadığın Daha iyisini bulamam sendromu ve fark ediceksin yavaş yavaş bu hisler sendromlar geçicek biraz zaman alıcak ama geçicek.Ve her birşeyin sonu yeni bir başlangıçtır bunu unutma.
    Zamanında bunu ben de yaşamıştım.
    İnsan kendi kendisini büyüleyip içindeki sevgiyi hak etmediği halde karşısındakine yüklüyor. Onu ulaşılmaz bir yere koyuyor. Hak etse zaten seni, beni terk etmez.
    İşte onun gibisi bulunmaz, onsuz yaşanmaz gibi bir yere koyunca sanki tek ayaklı bir sehpanın bacağını çekince düşmüş gibi oluyorsun, duygularına engel olamıyorsun. O zaman yerine yeni bacaklar koymak gerekiyor. Başka insanlar, uğraşlar vs.vs.
    Olay taze olunca acı çekiyorsun, bunu sen yaşıyorsun benim gibi hariçten gazel okuyanların hiç bir faydası olmaz, ancak zaman yaraya derman oluyor, geride bırakabiliyorsun.
  • 2 ayda bu hale nasıl geldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

2 ayda bu hale nasıl geldin?

2 Ay boyunca günde 10 saate yakın beraberdik zaten onun daha öncesi sevgili olmadan 20 günlük bir süreçte çok sıkı olarak konuştuk anlaştık.

1 Hafta önce ayrıldım ama bugün geldi o onun gibisini bulamama hissi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshavin9 -- 6 Mart 2018; 18:31:0 >
  • Aynısını bulamayacaksın zaten. Bu korkuyla her ilişkinde sevgin biraz daha azalacak ve sonunda biteceksin. Bitince yine aklına o gelecek. Ama elinden bir şey gelmeyecek hayat akıp gidiyor hem onun için hem senin için.

• İlk defa çok saçma bir karar alma yolunda ilerliyorum

Yarın gidip konuşmayı düşünüyorum hadi bakalım sabaha kadar fikrim kaç defa değişecek kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

Aynısını bulamayacaksın zaten. Bu korkuyla her ilişkinde sevgin biraz daha azalacak ve sonunda biteceksin. Bitince yine aklına o gelecek. Ama elinden bir şey gelmeyecek hayat akıp gidiyor hem onun için hem senin için.

Korku sayılmaz pek

Elimdeki fırsatları değerlendiremediğim için üzülürüm sadece önümde koca bir zaman var değerlendirmem lazım fakat değerlendireceğime inanmıyorum :(

Pişman olurum kısacası

Her şeyi geçtim acaba o döner mi diye düşündüğüm tek kız olma yolunda şuan aşık olmak veya birine bağlanmayı kimseye tavsiye etmem ve bende böyle bir şey asla yapmam ama bunda neden böyle oldu anlayamadığım bir kısır döngü

• 100 tane kadın görürsün, 99 tanesi değilse 1 tanesi onun gibidir emin ol. ki bu en kötü tahmin, o 100 kişiden büyük ihtimal 20-30 civarı seninkini sollar geçer normal olarak konuşursak. takıntı oluşturursan al başına dert oooo. sabah akşam yat kalk onu düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az çok bende yaşayıp geçirdim ilk öncen kafandan o hissi sil öyle bir şey olmaz.Daha çok gençsin ve önünde uzun zaman var bu zamanda çok daha iyileri çokdaha anlayaşıları elbet karşına çıkıcak.Biliyorum belki her gün görmek can yakıcı olucak ama zaten eninde sonunda biticekti erken bitmesi aslında daha iyi olmuş böylece dahada bağlanacaktın bu hissin 10 katını yaşıyacaktın genel olarak herkeste oluyor şuan yaşadığın Daha iyisini bulamam sendromu ve fark ediceksin yavaş yavaş bu hisler sendromlar geçicek biraz zaman alıcak ama geçicek.Ve her birşeyin sonu yeni bir başlangıçtır bunu unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

100 tane kadın görürsün, 99 tanesi değilse 1 tanesi onun gibidir emin ol. ki bu en kötü tahmin, o 100 kişiden büyük ihtimal 20-30 civarı seninkini sollar geçer normal olarak konuşursak. takıntı oluşturursan al başına dert oooo. sabah akşam yat kalk onu düşün.

Sabah akşam yatıp kalkıp düşünmüyorum da

Onu her gün görmek
    Her teneffüs öptüğüm elini tuttuğum günleri hatırlamak

Şuan bunları yapamamak

Koyuyor

Tecrübem daha önceden de oldu ama buna karşı bir başka oldum çözemedim ama bu düşüncelerim değişecek umarım.

• kardeşim, senin çözümün bende. öncelikle hastalığının adı yokluk yeni sevgili edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat ol bir sürü kadın var daha iyisinide bulursun. 29 yaşına geldim senin düşündüğünü sen yaşlarda bende düşünmüştüm takma kafana hayat devam ediyor. Yaşın ilerledikçe bir sürü insan tanıyacak ve göreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

rahat ol bir sürü kadın var daha iyisinide bulursun. 29 yaşına geldim senin düşündüğünü sen yaşlarda bende düşünmüştüm takma kafana hayat devam ediyor. Yaşın ilerledikçe bir sürü insan tanıyacak ve göreceksin.

Yorumlarınız için sağolun

• cinsellikten anlıyordu derken ikiniz de çocuksunuz ne cinselliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

cinsellikten anlıyordu derken ikiniz de çocuksunuz ne cinselliği

Yaş 19 fazla çocuk sayılmayız diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldi9

quote:

ikiniz de mi kaldınız sınıfta
    çocuk derken de küçük olmanı değil 18 den küçük olmanızı kast ettim normal şartlar altında lise sona giderken 17 yaşında olunur 18 lise sonda dolar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldi9

quote:

ikiniz de mi kaldınız sınıfta
    çocuk derken de küçük olmanı değil 18 den küçük olmanızı kast ettim normal şartlar altında lise sona giderken 17 yaşında olunur 18 lise sonda dolar

Ben Yurtdışı geçişliyim o da 99 lu olduğunu söyledi 17 18 yaşında olabilir

• Kız 99 lu ise sınıfta kalmış olması lazım şuanda lise sonda 2000liler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masum,bir o kadar da saçma duygular.o hisler sadece değişime direnmedir,ama zaman akıp gider ve herşey değişir.

Yeni bir sevgili bulduğunda yukarıda yazdıklarımı kanıtlamış olacaksınçabuk değişen canlılarız yani,yapacak birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyAsocial

Kız 99 lu ise sınıfta kalmış olması lazım şuanda lise sonda 2000liler var

1999 Kasım 17 doğumlu belki sonradan yazılmış olabilir detayını sormadım hiç

Yaşıtlarına göre daha olgundu[fiziksel olarak olgun değildi akıl varii yerinde birisiydi]

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Masum,bir o kadar da saçma duygular.o hisler sadece değişime direnmedir,ama zaman akıp gider ve herşey değişir.

Yeni bir sevgili bulduğunda yukarıda yazdıklarımı kanıtlamış olacaksınçabuk değişen canlılarız yani,yapacak birşey yok

Katılıyorum

Fakat yeni sevgili yapsam bile 3 ay kaldı zaten okul bitecek onu her gördüğümde o aklıma gelecek o yüzden bu sene daha yapmayı düşünmüyorum ama Üniversiteye geçince yaparım muhtemel olarak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.