Şimdi Ara

Hayatım daha iyi olacak diye beklerken daha da sıkıcı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba öncelikle 21 yaşındayım, 4 ay önce Zonguldak'tan İstanbul'a taşındım ev tuttum ve ilk işime girdim(oyun geliştiricisiyim). Tüm gün ofiste oyun yapıp, oynuyorum. İş çıkışları yapabileceğim bir şeyde yok, yani doğru düzgün arkadaşım falan da yok bu şehirde. Haftasonları da aynı şekilde evdeyim yemek yiyip dizi izliyorum ve oyun oynamak istememe rağmen oynayamıyorum, Sıkılıyorum hemen.

Bana ne tavsiye edebilirsiniz? Sosyalleşebileceğim, enerjimi emmeyen güzel bir aktivite arayışındayım.

Not: iş arkadaşlarınla dışarıda takılmayı önermeyin, çünkü hem benden yaşça büyükler ve zaten tüm gün beraberiz dışarıda da aynı muhabbet olsun istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maddi durumun nasil hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Maddi durumun nasil hocam?
    Hocam her ay en az 1500 2000 tl tamamen dışarıya harcayabileceğim para oluyor elimde.

• hobi edin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Kutahyaya gel planlarım var
    Osmanin kaveye gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Vercetti.

Bu mesaj silindi.
    Senin neye çok para dediğine göre değişir bu soru ama tamamen global hedeflerimiz olduğundan, iç ekonomiden çok az etkileniyoruz, yani işimiz tamamen ihracat. Gerisini sen hesap et :)

Halı saha falan çok uzak olduğum bir alan, zaten yorsun istemiyorum, gece kulüplerini denemedim ama gördüğüm kadarıyla tek kişi almıyorlar, zaten çoğu kişi arkadaşıyla gidiyor. Kız arkadaş vs için ise önce sosyalleşmem lazım. Zamanım da çok yok, akşamları 3 4 saat ve hafta sonları.

• Mesela?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Golf oyna.

• maaş kaç

• Hocam lisans olarak bu bölümü okumadın anladığım kadarıyla, ne öğrendin, neler yaptın kısaca bir anlatır mısın

Edit: Sarhoşum galiba büyükleri, küçükler okumuşum düzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 20 Şubat 2020; 9:50:17 >
  • Doğrudur önlisans bölümü okudum ama daha mezun olamadım sınavlarım var

Zaten 14 15 yaşımdan beri yazılımla ilgileniyordum, bu yüzden çoğu şeyi önceden bilerek geldim okula. Normalde DGS sınavına girecektim ama başvuruyu kaçırdığımdan giremedim, Eylül gibi 6 7 firmaya iş başvurusu yaptım 3 tanesi geri döndü görüştüm ve bu işe girdim.

Hangi dili biliyor ve platform için oyun geliştiriyorsunuz hocam? Çevremde böyle bir insan olmadığından hep merak etmişimdir.

• quote:

ncjfg

ggg[simage]ggg[/simage][DHTUBE=]

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Hangi dili biliyor ve platform için oyun geliştiriyorsunuz hocam? Çevremde böyle bir insan olmadığından hep merak etmişimdir.
    C# unity kullanıyoruz, iOS ve android için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.