Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası nda Okey Oynamak İçin Kafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, İstanbul Yakası nda okey oynayabiliceğimiz Bakırköy Bahçelievler civarlarında kafe arıorum. Kahve tarzı olmayacak yalnız. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Avrupa Yakası'nda Okey Oynamak İçin En İyi Kafeler

Okey oynamayı seviyorsanız ve İstanbul'un Avrupa Yakası'nda uygun bir mekan arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte size şehrin bu yakasındaki en iyi okey oynanacak kafelerden bir seçki:

• Kahve Dünyası: Şehrin her yerinde sayısız şubesi bulunan Kahve Dünyası, okey oynamak için rahat ve keyifli bir ortam sunuyor. Geniş masaları ve konforlu sandalyeleriyle uzun saatler keyifle okey oynayabilirsiniz.

• Starbucks: Bir diğer popüler kahve zinciri olan Starbucks, okey severler için de ideal bir adres. Masaları genellikle geniştir ve oyun oynarken sohbet etmek için uygun bir atmosfer sağlar. Ayrıca ücretsiz Wi-Fi hizmeti de bulunuyor.

• Café Crown: Şişli'de yer alan Café Crown, okey oynamak için özel olarak tasarlanmış bir alana sahiptir. Masaları geniş ve konforludur, ayrıca burada okey turnuvaları da düzenlenmektedir.

• Doğa Bahçesi: Bahçelievler'de bulunan Doğa Bahçesi, geniş bahçesi ve huzurlu atmosferiyle okey oynamak için mükemmel bir mekan. Hafta sonları yoğun olabileceğini unutmayın.

• Mado: Tüm İstanbul'da şubeleri bulunan Mado, okey oyuncuları için de uygun bir seçenektir. Masaları genellikle geniştir ve oyun oynarken lezzetli Türk kahvesi veya çay eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bu kafeler, İstanbul Avrupa Yakası'nda okey oynamak için en iyi yerlerden sadece birkaçıdır. Kendi zevkinize ve tercihlerinize uygun olanı seçebilir, arkadaşlarınız veya ailenizle keyifli bir okey deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
  • yukarı
  • Taksim sah nargile demirorenin orda sine majesticin sokaginda yakisiklinin selami var de indirim de yapar okey bedava zati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyon

Taksim sah nargile demirorenin orda sine majesticin sokaginda yakisiklinin selami var de indirim de yapar okey bedava zati

sağol yakışıklı daha yakınlarda biryer olmassa dediğin yere giderim kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaslıhan

Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nin karşısında Hatgül Cafe var.
    İncirlide de Ligos Cafe var bildiğim iyi olarak.

ligos tam olarak nerde kalıo huzur un karşısında mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1767EA2F -- 6 Kasım 2011; 22:51:04 >
  • fatih-kültür dershanelerinin altındaki huzurdan bahsediyorum. gider bir bakarım keyf de 2 kuruyemiş bide masaya para vermek istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaslıhan

Evet oralarda biryerlerde, bu chuckle, keyff falan onların ilerisinde olması lazım.
    (Önünden 3 gündür geçmiyorum yönüm şaşmış)

Bi hastane var ama o huzur hastanesi değildi sanki ya

chuckle, keyff in ilersinde çamlık hastanesi var oralarda da cafe tarzı yer yok. cafeler daha çok bahçelievler eski londra asfaltının oralarda oluyor.
  • ligos tam olarak huzur giyimin meydana giderken çaprazında kalıyor. okey oynamak için düzgün nargilesi olan sakin bir yer arıoyorum. keyff çok kalabalık gitmek istemiyorum oraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.