Şimdi Ara

Bir İntihar Mektubu (Arkadaş yolladı banada bi bak diye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir günün daha getirdigi yorgunlukla başlıyorum satırlarıma; kısmende olsa güzel bir gundu ama sonradan olanlar beni tamamen bitirecek olaylar oldu yeterince cok olan kimi zaman ailevi kimi zaten şahsi kimi zaman canımdan cok sevdıgım kişi ile ilgili oldugundan ve eski anılarımı dusunup artık mutlulukta bulamadıgımdan artık bir günün bir boşa geçmiş ömrün bitişine bir devrin kapanmasına tanıklık eden mektubu okuyorsunuz....
    Sanırım hiç anlasılmadım anlaşıldıgım zamanlarda ise yanlış anlaşıldıysam bunun adına özür dilerim..
    Değerli Dedem

Beni en cok uzen kısım su oluyordu dedemden once kendımı topraga vermiş olmam hayatımda herseyı ogrendıgım bana hayatın guzellıklerını ogreten kişiyi geride bırakacam dede ne olur beni affet bilki yukarıda bir yerde tekrar senın elını öpmeye gelecem gene eskisi gibi o bıtmek bilmez cayırlarda futbol oynayı beraberce gezecez gene ben senın elınden tutacam.

Değerli Babaannem

Seninle birçok sefer anlasamadıgımızın farkındayım ama cogu zaman bana annelıkten daha fazla sey yaptın ama bu sefer yaptıgım seyı asla affetmeyecegını cok ıyı bılıyorum ama merak etme bu sefer cezamın buyuk oldugunun farkındayım seni üzecek bur seyı aslında hıc ıstemezdım ama sanırım anlasılmadım senın tarafından ama umarım beni bu sever anlayısla karsılarsın ve o yaşlılara yardım ettıgın gibi umarım banada yardım edersin cehenneme gelip umarım babaannecıgım!!!

Değerli Arkadaşlarım
    Kimi zaman hayatınızda buyuk pişmanlıklara sebeb oldum kimi zamanda hayatınızdaki en buyuk en mutlu anlarda yanınızda oldum bı cogunuz bu yazdıklarımı okuyamayacaksınız okuyanlarda arkamdan cok kotu konusmasınlar konusursanızda haklısınızdır ne dıyeyım ama unutmayınkı aşşagıda sızın yerınızede o ateşlerde yanacagımı bılın ve benı bunun ıcın unutmayın derim!Hepinizin yolu umarım acık olur verdigim kararı umarım unutmazsınız ve aynı hatalara düşmezsiniz!!!!

Hayatımın En Buyuk Armaganına!!!
    O kızı neredeyse hıcbırımız anlayamadık neredeyse bende ama o kız oyle buyuk bır melekki neredeyse dıger 4 buyuk melek bıle onu anlayamadı ve ona turlu basarısızlıklar getırdı...Yazık onlara!!!! Onun gulen yuzunu asla unutmayacam cehhennemde bıle o derece işkencenin icinde yuzumde bır tebessun olacaktır onun gulen yuzunu hatırladıkca.Yanlız uzuldugum nokta su olacaktır ona gelınlıkler ıcınde goremedıgımden bu acı benı cehennemın ıskencelerınden bıle ustun tutacaktır!!!Azıcık beni dinlemesini isterdim ama olmadı bır umutla onu daha cok gorecegımı sandım buda yanlış cıktı benım ıcın uzuldugunu hıc gormedim...Olsun ne yapalım ben onun ıcın cok uzuldugumu bılmesını ısterım ama helel al sana koskoca 10 gun dedıgı laftan sonra tamamen bazı seylere karar verdıkten sonra.Heyhat zaman cok buyuk seylere kadirdir umudunu yıtırmeyecegıne emınım o kızın ama ben artık yıtırdım.....

Hersey ufacık bir umutla basladı buyuk umutlarında sonmesı ile bitti...Ama siz bu umudunuza tutunmayı surdurun cunku o umutturki hayatımın donum noktasına varmıs bulunmaktadır o umuttur ki hayata sizi tutunmayı saglar en zor en karanlık odalarda bıle icinizde bir ısık gıbı parlayı hayatınıza yön verır ama maalesef benım o ısıgım sonmus durumdadır artık karanlık odada kaybolma zamanım gelmıs bulunmaktadır!

Onurumu kaybettım mı hayır aslada kaybetmeyecem...Hatta samuraiların seppukunun veya harakırının ardından dahada onurlandıgını unutmayın!Bir samurai olarak kendımı gordugumden verdıgım karardan donmek(şayet dönersem)utancı buyuk olacaktır ki hicbir samurai verdıgı karardan donmez.Yanlız toprakta yetişen gulu dusunun ne zaman solarsa bılınkı bende oralarda soluyorumdur.
    Mektubuma son verırken buyuklerıme ve kucuklerıme tek vasıyetim umut olacaktır onu her ne şekilde kaybedersenız kaybedın gidip geri kazanın ve canlı tutun benim hıc bır sekılde umudum kalmamıstır!
    Hoscakalın

• Yapay Zekanın Yanıtı

İntihar Mektubu Şakaları ve "Bu Bir İntihar Mektubudur" Akımı: Bilmeniz Gerekenler

Son zamanlarda, "bu bir intihar mektubudur" sözleriyle başlayan mesajlar veya sosyal medya paylaşımları şeklinde intihar mektubu şakaları ortaya çıkmıştır. Bu şakalar ciddi bir konu olan intiharı hafife alarak hem kurbanlar hem de sevdikleri için son derece zararlı olabilir.

İntihar Mektubu Şakalarının Etkileri:

• İntihar düşünceleriyle mücadele eden kişileri tetikleyebilir.
    • İntiharı bir şaka gibi göstererek sorunu küçümser.
    • Bu şakaları yapan kişilerin gerçek bir intihar mektubunun yarattığı duygusal sıkıntıyı anlamamalarına neden olabilir.

İntihar Mektubu Şakalarına Karşı Ne Yapabilirsiniz:

• Bu şakalara dahil olmayın.
    • Bu şakalara maruz kalırsanız, bunları yetkililere bildirin.
    • İntihar düşünceleriyle mücadele eden kişilere destek olun.

İntihar Mesajları Alırsanız:

• Mesajı ciddiye alın ve kişinin güvenliğini sağlamaya çalışın.
    • Kişiye intiharı düşünmemesini söylemek yerine, onu dinleyip destek olun.
    • Kişiyi ulusal veya yerel intihar yardım hatlarına yönlendirin.
    • Durum acilse 112'yi arayın.

İntihar Mektubu Örnekleri ve Yardım Kaynakları:

İntihar düşünceleriniz varsa veya bir sevdiğiniz bu düşüncelerle mücadele ediyorsa, yardım mevcuttur. İntihar mektubu örneklerini çevrimiçi aramak yerine, bir kriz yardım hattına ulaşın veya bir ruh sağlığı uzmanından destek alın.

• Ulusal İntiharı Önleme Yaşam Hattı: 1-800-273-8255
    • Ulusal Ruh Sağlığı Enstitüsü (NIMH): https://www.nimh.nih.gov/health/topics/suicide-prevention/index.shtml
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • paylaşım için saol

bence intihar en büyük acizliktir
    yazık intihar edene de acırım,intiharı düşünene de,teşebbüs edene de
  • her insanın aklından bir iki sefer de olsa geçmiştir ama daha ilerisi düşünülemez...

kimsenin başına vermesin, gidene bir dert kalanlara bin...
  • bnm hiç aklımdan geçmedi valla
    intihar etsem falan demedim hiç,demem de
  • Kişi çabalıyor fakat bir türlü mutluluğu yakalayamıyor.Mutlu olamıyor.Sorunlarına çözüm üretemez hale geliyor.Ve tek bir yol kalıyor.İNTİHAR ETMEK.Kişi çıkmaza girince tek yapabileceğinin bu olduğunu düşünüyor.Bizzat yaşadım.Daha doğrusu düşünmüştüm bir iki kez.Ve teşebbüs eden bir abi ile de görüşmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DESTINY

bnm hiç aklımdan geçmedi valla
    intihar etsem falan demedim hiç,demem de

yani benim söz ettiğim hadi bi kendimi intihar edeyim türünden diil de ne bileyim nasıl söylenir..

mesela özel bi arkadaşından hiç olmadık bişey gördün ve bunu göreceğime....

der yani bunun gibi...
  • SALAK CEHENNEMLİK OLMUŞ

bana öldürebilecegim insanlar tipinden bi tiple gelse ben kendi rızası için öldürürdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lofehli -- 28 Mart 2006; 18:54:01 >
  • Hayat iniş çıkışlarla dolu. Her inişin bi çıkışıda var ama en dipteyken insan bişi düşünemiyo. Her yol çıkmaz her yol kapalıyken bunu yapıveriyor işte. Kötü bişimi ööle ama hiçkimseyi kendi canını aldığı içinde yargılamayız...
  • İntihar yanlış birşeydir...
    Herşey hallolabilir...

Allah inş. intihar etmeyi nasip etmez...
    Anladığım kadarıyla biraz konuşmaya ihtiyacı var arkadaşınızın...
  • intihar gerçeklerden kaçmaktır bence....Vazgeçmektir...Çaresizliktir...
    Herşeye rağmen insanın içindeki o umut bitmemeli.......Yaşama sevinci devam etmeli....
    Benim en büyük korkum da bi gün intihar fikrinin bana mantıklı gelmesi.......
    Düşündüm bikaç kez ama düşünceden öteye gitmedi......UMarm bundan sonra da gitmez ve kesinlikle çözüm değil.......
  • yav arkadaşlar bana pm atıp durmayın...
    her yerden pm geliyor intihar etme falan filan diye...

bu yazıyı yazan ben veya benim yakınım değil , bu yazıyı arkadaş bi yerde elemanın tekinin profilinde bulmuş bana yolladı bende

sizinle paylaşmak istedim sadece.. okiş ?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.