Şimdi Ara

Kıza açıldım ve red yedim. Sizce hala şans var mı Edit: Kızın en yakın arkadaşı benden hoşlanıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır düşünüyordum. Fakat açılabileceğim bir yer yoktu instagramdan başka. O yüzden arkadaşıyla konuştum. Baya bir konuştuk sonra sevdiğimi söyledim. Sonra gitti kızla konuştu. Kız demişki şuan kimseyle konuşmak istemiyormuş (sevgili gibi) yani kim olursa olsun konuşmak istemiyormuş arkadaşlık dışında. Ben de anladım yazdım bitirdim. Güzel bir red yedim. En azından terslemedi. Ha birde instagramdan takip ettiğimde geri dönmemişti. Bunu dediğimde benim onu takip ettiğimden haberi bile yokmuş kız öyle dedi

Buraya kadar herkes hem fikir galiba? Farklı düşüncesi olan varsa belirtebilir.

Neyse devam edelim. Bu olaydan sonra moral bozukluğuyla yattım. Sabah uyandığımda instagramdan takip etmiş. Sonrasında bir şey olmadı

Bu olaylar olalı 2 hafta oluyor. Dün bu kızın en yakın arkadaşı takip atmış nedense. Kızla hiç bir bağım yok. Tanışmıyoruz, isim olarak bile bilmiyorduk birbirimizi. Neden takip atmış olabilir acaba? Ama takip attığı için o günüm çok mutlu geçti bir umut oldu.

Sizce boşa mı ümitleniyorum? Kız beni geçiştirmiş mi? Yoksa yedeklere falan mı atmış? Düçünceleriniz neler?

Edit: En yakın arkadaşı takip attı demiştim en son. 2 gün önce yazdı beni hatırladın mı diye. Kız çocukluk arkadaşım çıktı (sevdiğim kızın en yakın arkadaşı) ve 2 gün muhabbet ettikten sonra benden hoşlandığını da belirtti. Ne yapacağım şimdi ben hiç şansım kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsara. -- 20 Ağustos 2016; 14:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezarı kaz içine gir sonrada üstüne beton dök
  • sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

sence?
    Aynı şey başıma geldi.Boşver takma yazma.Sen yazdıkça ego tatmin edecek.
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Gönül bu kardeşim belki buradan iyi yorum gelirde ümitlenirim birazcıkta olsa sevinirim. Durumun ben de farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsara. -- 25 Temmuz 2016; 23:59:10 >
  • Unut kardeşim unut.Sevgilisizlik sizi en ufak ayrıntılarda unutlandırmasın lütfen.
    Bu dediğimin tam tersini yapıp arkadaşına teklif et bu da farklı bir bakış açısı.

• Kız arkadaşıyla senin hakkında konuşmuş ve ordan doğru seni takip etmiş. Kızın aklında kalmışsın. Bence git instagram'dan mesaj at emin ol terslemeyecektir. Kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanır. Özgüveni olan erkekleri daha cesur bulurlar. Mesaj attığındada umursamaz bir tavırla utanmadan aklına ne geliyorsa söyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Yazmayacağım fakat her aklıma geldiğinde çok kötü oluyorum kardeşim be. Bir gün dayanamayıp yazacak gibiyim. Her gün daha kötü oluyorum. Onun yazacağı da yok zaten beni unutmuştur bile.. Ben bu kız için 4 tane kızı geri çevirdim. Keşke bu kızı değilde bana gelen kızlardan birini sevebilseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Samsara.

Gönül bu kardeşim belki buradan iyi yorum gelirde ümitlenirim birazcıkta olsa sevinirim. Durumun ben de farkındayım.
    "Şu an hayatımda kimseyi istemiyorum" diyen kız kibarlık yapıyordur. Yeni hedeflere yönelmen daha iyi olacak. Yakın arkadaşına falan yürü.
  • quote:

quote:

Yazmayacağım fakat her aklıma geldiğinde çok kötü oluyorum kardeşim be. Bir gün dayanamayıp yazacak gibiyim. Her gün daha kötü oluyorum. Onun yazacağı da yok zaten beni unutmuştur bile.. Ben bu kız için 4 tane kızı geri çevirdim. Keşke bu kızı değilde bana gelen kızlardan birini sevebilseydim.

Ben 4 kere yazdım.Red yedim.Son red yediğimde hayatımdan tamamen çıkardım.Şuan soğudum hiç birşey hissetmiyorum.Kendisi gelse teklif etse dahi kabül etmem yemin ederim.Benim hatama düşme yazma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Pollyannaa

Kız arkadaşıyla senin hakkında konuşmuş ve ordan doğru seni takip etmiş. Kızın aklında kalmışsın. Bence git instagram'dan mesaj at emin ol terslemeyecektir. Kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanır. Özgüveni olan erkekleri daha cesur bulurlar. Mesaj attığındada umursamaz bir tavırla utanmadan aklına ne geliyorsa söyle.

Zaten öyle tersleyecek bir kız değil. tekrar yazmayı düşünmüyorum. Bir gün kafam çok bozuk olursa olabilir. Çünkü cevabın aynı geleceğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsara. -- 26 Temmuz 2016; 0:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

"Şu an hayatımda kimseyi istemiyorum" diyen kız kibarlık yapıyordur. Yeni hedeflere yönelmen daha iyi olacak. Yakın arkadaşına falan yürü.

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Uzun zamandır düşünüyordum. Fakat açılabileceğim bir yer yoktu instagramdan başka. O yüzden arkadaşıyla konuştum. Baya bir konuştuk sonra sevdiğimi söyledim. Sonra gitti kızla konuştu. Kız demişki şuan kimseyle konuşmak istemiyormuş (sevgili gibi) yani kim olursa olsun konuşmak istemiyormuş arkadaşlık dışında. Ben de anladım yazdım bitirdim. Güzel bir red yedim. En azından terslemedi. Ha birde instagramdan takip ettiğimde geri dönmemişti. Bunu dediğimde benim onu takip ettiğimden haberi bile yokmuş kız öyle dedi

Buraya kadar herkes hem fikir galiba? Farklı düşüncesi olan varsa belirtebilir.

Neyse devam edelim. Bu olaydan sonra moral bozukluğuyla yattım. Sabah uyandığımda instagramdan takip etmiş. Sonrasında bir şey olmadı

Bu olaylar olalı 2 hafta oluyor. Dün bu kızın en yakın arkadaşı takip atmış nedense. Kızla hiç bir bağım yok. Tanışmıyoruz, isim olarak bile bilmiyorduk birbirimizi. Neden takip atmış olabilir acaba? Ama takip attığı için o günüm çok mutlu geçti bir umut oldu.

Sizce boşa mı ümitleniyorum? Kız beni geçiştirmiş mi? Yoksa yedeklere falan mı atmış? Düçünceleriniz neler?

Bro umut amaçlı yazmıyorum;
    Kız uzun ilişkiden çıkmış olabilir vs vs. başına kötü olay bile gelmiş olabilir hertürlü sebepten erkeklerden uzak durmak isteyecektir. Kendini kapatmış anlaşılan. Sen bunu sezip, tamamen arkadaşça yaklaşıp 1 ay 2 ay 6 ay hiç farketmez hertürlü arkadaş şeklinde samimi yaklaşacaktın etkinlikler yapıp muhabbetinizi arttıracaktın. Kızı kötü hayatından uzaklaştıracaktın. Ve onun için bir uyuşturucu gibi mükemmel olucaktın. Bu pozisyona geldiğinde, istediğin herşeyi yaptırabilirdin. İstediğimi yap yoksa beni kaybedersin imajı ile. Bunu yapacak kadar tecrüben yok tabikide.. Son cümlem hariç gerisini hala yapabilirsin. Tabi bu senin için zor yol. Bunun birde riskli ama kolay yolu varki, kıskandırmak. Ama kız zaten seni istemiyor, iplemeyebilir. Bu yüzden bana kalırsa yakın ama senin yakın arkadaşını tanımayan bir kıza gidip durumu anlatıyorsun ve sevgili rolüne giriyorsunuz. 1 hafta foto koyarsınız sonra ayrılır gibi olursun (görünüşte) o evredeyken kıza mesaj atarsın. Şansını denersin (bu son hakkındı)

Unutma hayatta herşey tecrübe

Nisanda ayrılmış sevgilisinden. Fakat kim olduğunu söylemedi. Çok ısrar ettim söylemedi. 2. yi yapmam fakat 1. Taktikte benim şuanki halim için çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

quote:

quote:

Ben 4 kere yazdım.Red yedim.Son red yediğimde hayatımdan tamamen çıkardım.Şuan soğudum hiç birşey hissetmiyorum.Kendisi gelse teklif etse dahi kabül etmem yemin ederim.Benim hatama düşme yazma.

Alıntıları Göster
    bu yeni nesilin olaylarınıda bi türlü anlayamıyorum. sıkıntı bende galiba ? bir kızı seviyorum diyorsun konuştum diyorsun ama kızla değil kızın arkadaşıyla konuşuyorsun kız ünlü biri galiba menejeri filan mi oluyor ? hadi onu geçtim instagram üzerinden konusuyorsun birde

ciddi olarak soruyorum. diyelim o kız kabul etti ? nerede buluşacaksınız ? facebook veya twitter üzerinden mi görüşeceksiniz ? veya şu gün şu saatte instagram da ol buluşalim mi diyorsunuz birbirinize ?

işin daha tuhaf yani biri sizi "sosyal medyada" takip ediyorsa bu sizden hoşlanıyor anlamına mı geliyor ? eee peki erkek takip edince yine aynı anlam mı çıkıyor ?

• Bu mac geçti hayat bir maraton. Önündeki maçlara bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Unut kardeşim unut.Sevgilisizlik sizi en ufak ayrıntılarda unutlandırmasın lütfen.
    Bu dediğimin tam tersini yapıp arkadaşına teklif et bu da farklı bir bakış açısı.

Unutmaya çalışacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Pollyannaa

Kız arkadaşıyla senin hakkında konuşmuş ve ordan doğru seni takip etmiş. Kızın aklında kalmışsın. Bence git instagram'dan mesaj at emin ol terslemeyecektir. Kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanır. Özgüveni olan erkekleri daha cesur bulurlar. Mesaj attığındada umursamaz bir tavırla utanmadan aklına ne geliyorsa söyle.

Zaten öyle tersleyecek bir kız değiş. tekrar yazmayı düşünmüyorum. Bir gün kafam çok bozuk olursa olabilir. Çünkü cevabın aynı geleceğini tahmin ediyorum.

Yazmayacaksan ne diye umut var mı diye soruyorsun bizi uğraştırıyorsun. Tavsiye veriyoruz yazmam onu yapmam bunu yapmam ne istiyon anlamıyorumki. Gidip aranızımı yapalım napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 26 Temmuz 2016; 0:12:41 >

• quote:

quote:

quote:

Haklısın yazmamayı deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bu yeni nesilin olaylarınıda bi türlü anlayamıyorum. sıkıntı bende galiba ? bir kızı seviyorum diyorsun konuştum diyorsun ama kızla değil kızın arkadaşıyla konuşuyorsun kız ünlü biri galiba menejeri filan mi oluyor ? hadi onu geçtim instagram üzerinden konusuyorsun birde

ciddi olarak soruyorum. diyelim o kız kabul etti ? nerede buluşacaksınız ? facebook veya twitter üzerinden mi görüşeceksiniz ? veya şu gün şu saatte instagram da ol buluşalim mi diyorsunuz birbirinize ?

işin daha tuhaf yani biri sizi "sosyal medyada" takip ediyorsa bu sizden hoşlanıyor anlamına mı geliyor ? eee peki erkek takip edince yine aynı anlam mı çıkıyor ?

Dikkatli okursan yanlış anladığını fark edeceksin.

• Bence bırak sonunda üzülen sen olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.