Şimdi Ara

Hoşlanılan kızın peşinden koşmak mantıklı mı? EDİT: 3.KEZ KONUŞTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite 1.sınıfta ilk gördüğüm anda hoşlanmaya başladığım kıza 3.5 sene sonra yani 13 gün önce açıldım.haziranda mezun oluyoruz.dersler ve iş güç durumunu bahane ederek şuan böyle bir şey düşünmediğini,şimdilik bu konuyu kapatalım dedi.ilk konuşmadan 11 gün sonra,yani 2 gün önce tekrar yokladım.Dersten sonra 10 dk konuşabilirmiyiz dedim.Arkadaşlarıyla işi olduğunu,tekrar aynı konuyu konuşmak istemediğini söyledi.Hem ilk konuşmada hem 2.konuşmada çok kibardı.Kesinlikle yüzünde sert bir ifade yoktu hatta hafif gülümseyerek tebessüm ederek söyledi bunları.Dikkatimi çeken ise sürekli anlık bakışmalar yaşıyoruz.Geçen derste sunum yaparken 6-7 kere 3-4 saniye boyunca göz göze geldik.Madem istemiyor öyleyse neden sürekli bakıyor?

Edit:Ben 23 o 22 yaşında.

EDİT 1: Arkadaşlar kızla olan bakışmalarımıza devam ettiğimiz için dayanamadım ve 20 Nisan perşembe günü 3.kez kızın karşısına çıktım.Önce gülümsedi.Sonra tekrar konuştuk ve bana şuan düşünmüyorum sana önceden söylediğim gibi dedi.Bu sözün üzerine daha fazla üzerine gitmedim.Ben kesin bir cevap istediğim için de aklımda yine soru işaretleri kaldı.Bana hayır demesini bekliyordum.Yada sert çıkmasını.İkisinide yapmadı.

Bunun üzerine 27 Nisan yani 2 gün önce, en yakın kız arkadaşını tek başına yakaladım ve onunla konuştum.

Ben:Merhaba biraz konuşabilirmiyiz?

Arkadaşı:Tabi konuşabiliriz.Ne hakkında konuşacağını biliyorum zaten.Senden daha fazla ısrarcı olmamanı istiyorum.X rahatsız oluyor.

Ben:Anlıyorum ama o benim için çok önemli,ona çok değer veriyorum.

Arkadaşı:Bende anlıyorum ama bunun için sebep belirtmene gerek yok.Belki biliyosundur X ile burak daha yeni ayrıldılar sayılır.Bu yüzden şuan kimseyi düşünmüyor.

Ben:Evet bunu biliyodum.Neyse rahatsız ettim kusuruma bakma.

Arkadaşı:Yok hiç önemli değil.

Evet arkadaşlar kısaca böyle bir konuşma geçti.Hoşlandığım kızla burak denen çocuk eylül ayında ayrıldılar kesinlikle eminim.Üzerinden 7 ay geçmesine rağmen yeni ayrıldılar sayılır demesi de garibime gitti.Bu konuşmadan sonra içimdeki herşey bi anda akıp gitti.Şuan mutlumuyum hayır değilim.Hüzünlüyüm.Kırıldığım tek nokta ise 3 kere ona gitmeme rağmen arkadaşının söylediği şeyleri bana söylememiş olması.En azından içim şuan daha rahat.Kendi yoluma bakacağım bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 29 Nisan 2017; 12:13:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızın Peşinden Koşmak

Bir kızın peşinden koşmak, karmaşık duyguları ve düşünceleri içeren tartışmalı bir konudur. İşte bu konuyla ilgili bazı bilgiler:

Bir Kızın Peşinden Ne Kadar Koşulur?

Bu konuda kesin bir kural yoktur. Bazıları, ilgini belli ettikten sonra karşılık alamazsan pes etmeni önerir. Diğerleri ise ısrarcı olmanın işe yarayabileceğini düşünür. Ancak, aşırı ısrarcı olmak karşı tarafı rahatsız edebilir ve durumu daha da kötüleştirebilir.

Seni Sevmeyen Birinin Peşinden Koşmak

Seni sevmeyen birinin peşinden koşmak zaman ve duygusal enerji kaybına neden olabilir. Karşılıksız aşka takılı kalmak, ruh sağlığına zarar verebilir ve özgüvenini yıpratabilir.

Kızın Peşinden Koşan Erkek

Kızın peşinden koşan erkek, genellikle reddedilme korkusu veya özsaygı eksikliği gibi faktörlerden etkilenir. Bu davranış, sağlıklı bir ilişki için gerekli olan karşılıklılık ve saygıyı zedeleyebilir.

İstemeyen Kızın Peşinden Koşmak

İstemeyen kızın peşinden koşmak, sınırları ihlal etmek demektir. Bu, rahatsız edici ve tehlikeli olabilir. Karşı taraf net bir şekilde ilgisizliğini ifade etmişse, pes etmen ve mesafeli davranman en iyisidir.

Yıllarca Bir Kızın Peşinden Koşmak

Yıllarca bir kızın peşinden koşmak, değerini bilmeyen birine körü körüne bağlı kalmak anlamına gelebilir. Bu, seni duygusal olarak tüketebilir ve başka fırsatları kaçırmana neden olabilir.

Sonuç

Bir kızın peşinden koşup koşmama kararı kişisel bir karardır ve doğru ya da yanlış yoktur. Ancak, karşılıklılık ve saygıya dayalı sağlıklı ilişkilerin önemini göz önünde bulundurmak önemlidir. Aşırı ısrarcı olmak veya istemeyen birini takip etmek zararlı olabilir. Kendine değer ver ve zamanını ve enerjini seni takdir eden insanlara ayır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adeta ''Kriko'' etkisi yapar hatunun kaba etinde...
  • Fazla yüz verme yoksa ne olacağını biliyorsun.
  • Acidigi icin sana bakiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Acidigi icin sana bakiyor.

Acınacak bir halim yok gidip adam akıllı konuştum sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Adeta ''Kriko'' etkisi yapar hatunun kaba etinde...

Biraz daha açabilir misin?

• Öyle bir hata yapma bence. Neden bakıyor gibi bi cümle mi olur arkadasım. İnsan sonucta o da. Sunum yapıyormuşsun bakmış işte gayet normal bi durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Aşırı ilgi şımartır, insan doğası gereği olduğundan fazla ilgi ile karşılaşırsa şımarıyor. Kendini küçük düşürmeden karşı tarafı şımartmadan hareket etmen gerekir. Ne çok ilgi ne de az ilgi. Satranç oynar gibi hamleler yapman lazım.
    Unutma , aşk bir oyundur ilk seni seviyorum diyen kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Öyle bir hata yapma bence. Neden bakıyor gibi bi cümle mi olur arkadasım. İnsan sonucta o da. Sunum yapıyormuşsun bakmış işte gayet normal bi durum.

Sunumu ben değil o yaptı.o kadar kişiye sunum yaparken nerdeyse sürekli bana baktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Aşırı ilgi şımartır, insan doğası gereği olduğundan fazla ilgi ile karşılaşırsa şımarıyor. Kendini küçük düşürmeden karşı tarafı şımartmadan hareket etmen gerekir. Ne çok ilgi ne de az ilgi. Satranç oynar gibi hamleler yapman lazım.
    Unutma , aşk bir oyundur ilk seni seviyorum diyen kaybeder.

Anlıyorum.Ben ona bakmadığım zamanlarda bana bakarken bir çok kez yakaladım.Şuan beni kafasında tartıyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Öyle bir hata yapma bence. Neden bakıyor gibi bi cümle mi olur arkadasım. İnsan sonucta o da. Sunum yapıyormuşsun bakmış işte gayet normal bi durum.

Sunumu ben değil o yaptı.o kadar kişiye sunum yaparken nerdeyse sürekli bana baktı.

He o zaman başka tabii

• Hocam eger olucak olsaydi ilk konustugunuzda bahane uretmezdi. Ben olsam baska hedeflere yonelirdim. Dunya uzerinde 3.5 milyar kadin var niye ugrasasaniz ki.

• eğer öyle bakmaya devam edersen sonun iyi olmaz
  • Uzun bi süre sonra tekrar bi yokla olmazsa unut gitsin. O zamana kadar da hiç konuşma.

• Rahat takıl hocam, üzüldüğünü belli etme. Kızlarda hoşlanma diye bir şey yoktur, vasıflara göre "sefgili" olurlar.
  • bence acele etme. bırak su aksın yolunu bulsun olduğu gibi bırak. üstüne gitme bakışmalarına da devam et. Herşeyden bir anlam çıkartma belki kız kendi aklında tartıyordur durumu ya da tam tersi sadece boşa bakarken sen "aa bana bakıyor lan galiba" diye düşünüyor bile olabilirsin. ne kadar çok düşünürsen o kadar ahmete bakarken bana baktı diye düşünmeye başlarsın. rahatına bırak.
  • Kendini geri çekmenin vakti gelmiş,bi müddet yokmuş gibi davran ilgilenme.Ya gelir bi bahaneyle konuşur ya da elden uçar gider.Bi nevi rus ruleti

• Bence mantıklı

Kos peşinden ne olabilir en fazla yine reddeder kaybedecek biseyin mi var en azından şansın olur

Ama ben hiçbir zaman gururuma yedirip de yapamadım böyle bir şeyi belki de bundan kaybediyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariana Grande -- 19 Mart 2017; 22:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Acidigi icin sana bakiyor.

Acınacak bir halim yok gidip adam akıllı konuştum sadece.

helal be
  • Bana çay bardağı sevdiğini söylese istemeden de olsa bir şekilde bakarım,neyi bu kadar garipsiyorsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.