Şimdi Ara

Hoşlanılan kızın peşinden koşmak mantıklı mı? EDİT: 3.KEZ KONUŞTUM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşünmez miyim hiç, ilk zamanlarımızdan beri düşünüyordum, beraber düşünüyorduk. Hayaller falan kuruyorduk, zaten öyle çok ilişkisi olan , daldan dala atlayan yapıda birisi değildim, sevgiye önem verirdim... ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Birtakım sorunlar oldu, ayrıldık, ben seviyordum hala, belki o da seviyordu, veya alışkanlıktı, bilemiyorum artık, kızları anlayabilmek zor... Kısmet değilmiş anlayacağın. Umarım hakkında hayırlısı olur, benimki gibi bir geri dönüş olur , ama sonu benzemesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem istemiyor öyleyse neden sürekli bakıyor?

evet bende bunu anlamıyorum işte hem seven sevdiğini belli eder derler hemde yok sen yanlış anladın yav he he
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
  • Onun ilgisini anca hoşlantın geçmiş gibi davranarak kazanabilirsin kesinlikle. Belli bi zaman sonra "ulan bu çocuk niye benle bu konuyu tekrar konuşmak istemiyor" diyecek ve beynini kemireceksin hatunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

ya şöyle düşün niyeti olan insan bu kadar bekler mi? lütfen bir 3. sefer gitme kendin için yap bunu. kız zaten düşünmüyorum demiş belki yüzüne bakması bile iyi niyetinden kötü hissetme diyedir, aranızda soğukluk olmasın diyedir. kızı da ateşe tutmayayım şimdi.

yapman gerekeni zaten yapmışsın kısa süre önce ben de yaşadım benzer bişey, sen sadece bakmasından bahsediyorsun ben sana bak ne örnekler verdim koluma giren elimi tutan başka kızlarla muhabbet etiğimde kıskanan kızdan bahsediyorum yüzde yüz aşık dersin böylesine ama o bile ilgi peşinde olduğu için böyle yaptı.

bazı kızlar ister ki erkek iti köpeği olsun, bazısı da bir teklif geldiğinde kibarca reddeder, kız seni kibarca reddetmiş zaten daha fazla kızın vücut dilini okumanın anlamı yok, kendine başka birini rahatlıkla bulabilirsin, bir kadında takılıp kalmanın alemi yok.

şu trolleri de kaale almayın alfaomega falan akıllarınca trollük yapıyorlar.

Mantıklı konuşuyorsunuz hocam.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Asla yuzme verme derim konusmayida unut mumkunse aklindandan sil eger zaman gecer o gelirse olc tart ona gore degerlendir ret ya da kabul etmek o noktada sana kalmistir ama ilk sefer kilit noktadir usulunce ret etmis otesi kendini ezdirir seni haketmeyecek biri icin cabalama.

Kiz senin indan hoslandigini biliyor bir sey hissederse zaten sana gelir ben yerinde olsam 3 ayi kebap gibi degerlendirirdim cevreni kolacan et yazil istedigine bak dalgana seni bi kizla gorurse onu delirtirsin zaten kiskancliktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş 26 çok kisiden hoslandim ama asla belli etmedim ve pesinden kosmadim.Suana kadar hic kiz arkadasim olmadi .Pismanmiyim? Hayir.
    Ama sen benim gibi hicbi kizin pesinden kosmayip pisman olacaksan ,Durma koş
  • zorsa sev ama zorla sevme. şansını zorla. ben olsam öyle yapardım
  • Sen üzerine gittiğin sürece olma ihtimali YOK

Sen geri çekilip gerçekten unutursan, hayatından ve gündeminden çıkarırsan, ona bakınca dibin düşmüş gibi olmazsan, hatta yüzüne bakmazsan, belki uzun süreler sonunda o sana döner. Ama sen üstüne gitme gözünü seveyim Geri çekilirsen şansın 3-4kat artar tecrübeyle sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 20 Mart 2017; 21:27:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri kalan zaman içersinde ilgin bitmiş gibi davran. O baksa sen bakma,farklı kızlara yöneliyormuş gibi davran ama yönelme dozajı iyi ayarla. Sınıftaki bütün kızlara günaydın de ona deme. Bırak o aklında kursun. Eğer küçükte bi ihtimal varsa bunlarla canlanacaktır. Yazla beraber gelecek olan hormon çoğalması onu sana itebilir. Vur-kaç taktiği :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 20 Mart 2017; 23:18:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Asrın hatasını yapmışsın egosunu poh pohlamışsın ayrıca senini onunu elinin altında olduğunu belli etmişsin şuan ki durumda başkalarına bakacak ve senden daha iyisini arayacak bulamazsa nede olsa sen onunu elinin altında olduğun için rahat olacak arada bakışmalarınızın sebebide bu senide elden kaçırmak istemiyor hazırda bekletiyor sen hayatı baştan yapmışsın sen olmaz dediği anda gidip başka kıza yürüyüp onu takmadığını gösterseydin şuan kıskanıp senin peşinden koşan o olacaktı bence şuandan itibaren onunla hiç ilgilenmez uzak dur hatta başka kızlar ile gül eğlen bunu oda görsün o zaman içinde bir yerde kıskanmaya başlayıp aklında yer edineceksin sen herşey bitti imajını verip umursamazsan onu hiç birşey olmamış gibi davranırsan emin ol her dakika seni düşünmeye başlayacak sonra kendi kendisine kafasında birşeyler kuracak hele hele kıskanç ise bu sefer o sana yanaşmaya çalışacak kartlarını düzgün oynayıp yelkenleri hemen suya indirmez isen köpek edersin hatta aynı örneği vereyim sana

1:10'dan itibaren izle ne demek istediğimi anlayacaksın

Hocam anlıyorum zaten bundan sonra yüzüne bakmayı falan düşünmüyorum.Fakat başka kızlarla gül eğlen bunu o da görsün demişsiniz de yaşım 23 lise öğrencisi değilim.Ve daha da önemlisi öyle karakterde bir insan değilim.Söylediğiniz şeyi yaparsam başta kendim rahatsız olurum.

Kardeşim sana kızları kötü yola düşür pazarla demiyoruz sana başka kızlarla muhabbet et diyoruz bunun kötü birşeyi yok muhabbet et gül eğlen diyorum buda seninn hayatina devam ettiğini gorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Onun ilgisini anca hoşlantın geçmiş gibi davranarak kazanabilirsin kesinlikle. Belli bi zaman sonra "ulan bu çocuk niye benle bu konuyu tekrar konuşmak istemiyor" diyecek ve beynini kemireceksin hatunun.

Haklısınız hocam bende artık böyle düşünmeye başladım.Çok teşekkürler.
  • Haklısınız hocam zaten 2 kere gittim ve elimden geleni yaptım.Bundan sonra bir şeyler yapılacaksa o yapacak.Zaten beklentimi iyice azalttım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Yaş 26 çok kisiden hoslandim ama asla belli etmedim ve pesinden kosmadim.Suana kadar hic kiz arkadasim olmadi .Pismanmiyim? Hayir.
    Ama sen benim gibi hicbi kizin pesinden kosmayip pisman olacaksan ,Durma koş

Hocam 10 gün arayla 2 kere gittim eğer bir şeyler olacaksa onun adım atması gerek bu saatten sonra.Daha ne yapayım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erc44

zorsa sev ama zorla sevme. şansını zorla. ben olsam öyle yapardım

Hocam 2 kere gittim ikisinde de kibarca aynı cevabı verdi o kadar bakışmamıza rağmen.Kızı korkutmak,ürkütmek istemiyorum.Zamana bırakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Sen üzerine gittiğin sürece olma ihtimali YOK

Sen geri çekilip gerçekten unutursan, hayatından ve gündeminden çıkarırsan, ona bakınca dibin düşmüş gibi olmazsan, hatta yüzüne bakmazsan, belki uzun süreler sonunda o sana döner. Ama sen üstüne gitme gözünü seveyim Geri çekilirsen şansın 3-4kat artar tecrübeyle sabit

Çok haklısınız hocam.Şuan beklentimi en alt seviyeye çektim zaten.Eğer bundan sonra bir şeyler yapılacaksa onun yapması gerekli.Elimden geleni yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Geri kalan zaman içersinde ilgin bitmiş gibi davran. O baksa sen bakma,farklı kızlara yöneliyormuş gibi davran ama yönelme dozajı iyi ayarla. Sınıftaki bütün kızlara günaydın de ona deme. Bırak o aklında kursun. Eğer küçükte bi ihtimal varsa bunlarla canlanacaktır. Yazla beraber gelecek olan hormon çoğalması onu sana itebilir. Vur-kaç taktiği :)

2.konuşmadan sonra hiç yüzüne bile bakmadım hocam.Bundan sonrada bakmayı düşünmüyorum.Baksam bile sadece haftanın 1 günü falan yaparım gibi şimdilik :D
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    zamana bırakmak en güzeli. ama gördüğün zaman merhaba nasılsın de.. arayı soğutma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Öyle bir hata yapma bence. Neden bakıyor gibi bi cümle mi olur arkadasım. İnsan sonucta o da. Sunum yapıyormuşsun bakmış işte gayet normal bi durum.

Sunumu ben değil o yaptı.o kadar kişiye sunum yaparken nerdeyse sürekli bana baktı.

Sen öyle sanmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklısınız hocam zaten 2 kere gittim ve elimden geleni yaptım.Bundan sonra bir şeyler yapılacaksa o yapacak.Zaten beklentimi iyice azalttım.

Beklenti tasima hormonal dengeni etkiledigi icin bir bosluk yaratiyor bu durumlar insanda yerinde olsam baskalariyla ilgilenmeye calisirim

• Allah şahidim bende böyle bi durum yaşadım kız bakıp duruyodu gülümsüyordu konuşmaya çalıştım çok tersledi ya bildiğin tersledi ve hala bakmaya devam etti hani ulan dedim benim gözüm bozuk arkadaşlarda evet bakıyo dedi ve bu 2 kız da oldu yani umursama başka kızlara geç bunların amacı çevresinde erkek yapmak çevre yapmak konuşmayı kes köpek gibi gelir peşinden bu sefer sen yol ver
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.