Gate'de Secret koini satamıyorum ?
Secret koin almışım geçen zamanda satmak için işlem açtığımda
citizen residing in your country are not supported
Ülkenizden satış yapılamıyor diyor. Desteğe yazdım kaç gün oldu cevap yok, VPN açtım gene olmadı. Çözümü bilen var mı ?
Stada gidemedigim icin atmosferi güzel mekan önerilerinizi bekliyorum. Taksim Sanatta izlerdim büyük salon kuruluyordu çok güzel oluyordu bu sezon kapalı olacakmış. Kafede izlemekten bı farkı olsun istiyorum işin özeti.
Meksika'dan gelirken ne alınır?
Yakın arkaşım Meksikaya gidecek gelirken bana bişeyler getirebileceğini söyledi. Türkiye fıyatına göre uygun olarak ne isteyebilirim. Kaçak ımeı atılan telefon getirmek mantıklı mı ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Dolapp,gardropss uygulamalarında adam 500 tane ayakkabı ilana koymuş farklı numaralarda. Bunun gibi yüzlerce farklı satıcı var. Bu kadar ayakkabıyı tek başına alamayacağına göre nereden geliyor? Çalıntı olma ihtimali çok yüksek onu bende biliyorum. Farklı bir durum varsa aydınlanmak isterim.
Dolaptan alışveriş yapıp memnun kaldığınız orjinal,güvenilir,uygun fiyatlı satış yapan hesapları tek bir konu altında paylaşalım.
Bildiğiniz gibi indirimli hesaplarla kullanıldığında fiyatlar gayet uygun oluyor.
Benim ve forumdan bi arkadaşımın önerisiyle başlayalım;
@mdfour69 hesabından Çocuklar için kıyafet aldım defalarca memnun kaldım ürünleri pamuklu ve kaliteli.
@laodikyabutik hesabından Ceviz aldım ince kabuklu güzel çıkmıştı
@modagiyimsifirurun35 Hesabından kot pantolan aldım fiyatına göre kaliteli çıktı. Yıkamadan sonra çekme vs yapmadı. İndirimli hesapta kargo dahil 33tlye gelmişti F/P oldu.
Not: Hesapların sahşımla hiç bir alakası,reklam vs yoktur. Böyle bir konunun eksikliğini gördüğüm için herkesin faydalanması amaçlı "Konu Dışı" bölümüne açılmıştır. Yanlış bir durum söz konusu ise özür diler, gerekli bölüme taşınmasını rica ederim.
Arsada "imar düzenlemesine alınmıştır" ne demek ?
3194/18.maddeye göre imar düzenlemesine alınmıştır ne demek?
Cep şubemden 22/09/2020 tarihinde "ErpaPay" şirketinden karşılıksız 1000 TL çekilmiştir. Bankama (Garanti Bankası) Pazartesi günü dilekçe vereceğim. Çekilen paranın karşılığı yoktur. Herhangi bir alışveriş yapılmamıştır.
Arkadaşlar bugün benim başıma geldi yarın sizin başınıza gelmeden konuyu öne çıkarır mısınız ?
Bugün farkettim firmayı aradım açan yok. Kredi kartımı kullanıma kapattım.
Garanti Bankası 3D şifre istemeden,ben giriş yapmadan karşılığı olmadan bu para kim tarafından nasıl çekiliyor ne şekilde çekiliyor?
Garanti bankasına dilekçe vereceğim. Bankalar Birliği'ne gideceğim. Hakkımı aramak için başka ne yapabilirim ? Yardımınıza ihtiyacım var.
PlayStation oyun salonu açmayı düşünüyorum Sizce nasıl bir salonunda oyun oynamak istersiniz ?
Örn: koltuklar tekli poang koltuk mu olmali, çiftli koltuk mu? Ekran en az kaç inç olmalı? Gibi gibi sorular.
Honda City eski kasa nasıl bilirsiniz ?
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.014
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 366.803 (Bu ay: 8.069)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 886 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic