Şimdi Ara

2.el alışveriş uygulamalarındaki 2.el ayakkabı bolluğu nereden geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolapp,gardropss uygulamalarında adam 500 tane ayakkabı ilana koymuş farklı numaralarda. Bunun gibi yüzlerce farklı satıcı var. Bu kadar ayakkabıyı tek başına alamayacağına göre nereden geliyor? Çalıntı olma ihtimali çok yüksek onu bende biliyorum. Farklı bir durum varsa aydınlanmak isterim.

• Hocam dediğiniz gibi çok fazla 100-200-300-400 ayakkabı ilanlı sayısız hesap gördüm. Her numaradan 10ar 20şer ilanları oluyor. Bit pazarından 5-10 liraya toplayıp dolaba 30-40tl den koyan tipler olabilir

• Pykecan Cımbızoğlu kullanıcısına yanıt

100 ün üzerinde satış yaparak 4 5 yıldız alan çok sayfa var. Ayakkabılar bitik,kalitesiz olsa o yorumlar gelmez gibi hocam

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman tek açıklaması kurbanlarının ayakkabılarını yüklüyorlar siteye, ek gelir için. 100-200 adet farklı farklı alakası numaralarda numaralı gözlük satan da çok insan var

• Olaya bir hikaye ile katılmak isterim.Bundan 20 sene evvel yaklaşık İstanbulda sümbülefendi camii var oardan geçerken baktım adamın biri öğlen vakti idi takır tukur ses geliyor lan noluyor derken baştan anlamadım sonra ayaklarına bakınca eski tahtadan ağaçtan takunyaları bilen bilir adam takunyaları giymiş gidiyor.Şöyle bir durdum tabii jeton sonra düştü. 

Dedim adam camiye namaza geldi öğleni kıldı çıktı hacı abi eee baktı ayakkabı yok ne yapacak camidekilere dedi haliyle aldı tahta takunyaları evin yolunu tuttu. 

Yoksa 100-200-300-500 çift ayakkabı helede farklı numaralar nerden gelecek.Hatta eminönünde bilenler bilir rüstempaşa camii var orda gene seneler evvel arkada ufak ara yol var orda hep eski eşyalar eski ayakkabı elbise ne ararsan satarlardı ama ayakkabılar adidas nike pahalı modelleri  işte ayakkabıların geldiği yerler malum.Şimdi izin vermiyorlar sanırım emniyet açtırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazımbey -- 5 Ocak 2022; 0:53:18 >

• Ayakkabı hırsızlarının çoğu internet falan bilmez bit pazarında vs...yerlerde satmaya bakar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.