Şimdi Ara

Bu bütçeye hangi 2. el telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

senelerdir blackbery kullanıyorum suan elimde 9700 var ve bataryası tükendi. 300 lira gibi bi bütçem var bu bütçeyle alınabilecek 2. el tatmin edici telefon
    önerilerinizi bekliyorum.

whatsapp twitter kullanıyorum ve müzik dinliyorum şarjı en azından 1 gün çıkarabilmeli.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartyy -- 12 Nisan 2014; 11:10:30 >

• bulabilirsen 525 fakat piyasada çok yok lumia 620 önericem fakat o da 512 mb ram var.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s2-telefon-159412110/detay s2 var bide
  • Xperia Miro yada xperia E 2.ellerine bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

merhaba arkadaşlar

senelerdir blackbery kullanıyorum suan elimde 9700 var ve bataryası tükendi. 300 lira gibi bi bütçem var bu bütçeyle alınabilecek 2. el tatmin edici telefon
    önerilerinizi bekliyorum.

whatsapp twitter kullanıyorum ve müzik dinliyorum şarjı en azından 1 gün çıkarabilmeli.

teşekkürler

senin için bir chaz buldum ablamda kulanmıştı bu cihazı cok beyeniyordum isteklerini karsılar fiyatıda ii üründe temize benziyor.kasada çelik kasa sık zarif bir tlfn ben bu ikinci el piyasasından anlamam ama baktım mı malı az cok anlarıım ikinci elde de steve sor

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-c7-temiz-orijinal-full-kutu-kargo-110056783#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 12 Nisan 2014; 14:24:57 >

• Tesekkurler Motorola atrix 2 dikkatimi cekti cift cekirdek 1 gb ram 16gb dahili hafiza ve 8 mp kamera. Bu telefon nasildir acaba?

• Bulabilirsen lumia 525
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

Tesekkurler Motorola atrix 2 dikkatimi cekti cift cekirdek 1 gb ram 16gb dahili hafiza ve 8 mp kamera. Bu telefon nasildir acaba?

Refurbished olmasin dikkat et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dşük bütçeniz varsa android almayın lumia 520 veya 525 tavsiyemdir
  • Lumia lardan bulursan 2.el kaçırma,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.