Şimdi Ara

Komik ve Espirili Olmak İstiyorum Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar komik ve espirili olmak istiyrum bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum . şimdi bikaç kişi çkıpda diycekki komik olunmaz doğulur . ben bu düşünceyle ilerlemicem yapmak istediğime ulaşmak için uraşıcam ve iyi gidersede olucam. sizce nasıl olunur benim aklıma cem yılmaz , ata demirer gibi komedyenlerin stand up larını izlemek geldi belki işe yarar sizinde düşüncelerinizi almak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Komik ve Espirili Olmak İstiyorsanız İşte Bilmeniz Gerekenler

Komik olmak, iletişim becerilerini geliştirmenin ve sosyal ortamlarda daha sevilen biri haline gelmenin harika bir yoludur. İşte nasıl komik olunacağını öğrenmek isteyenler için birkaç ipucu:

Gözlemci Olun

Komik insanlar genellikle etraflarındaki dünyayı gözlemlemede ustadır. Komik materyal için ilham almak üzere günlük olayları ve insan davranışlarını dikkatle inceleyin.

Farklı Perspektifleri Keşfedin

Dünyaya farklı açılardan bakmayı deneyin. Beklenmedik veya alışılmadık bir bakış açısıyla yaklaşan şeyler genellikle daha komik görünebilir.

Kelime Oyunlarına Odaklanın

Kelime oyunları, komik olmak için harika bir araç olabilir. Eş anlamlılar, zıt anlamlılar ve kelimelerin çift anlamlarını kullanarak komik ifadeler yaratmayı deneyin.

Abartı ve İroni Kullanın

Abartı ve ironi, komiklik yaratmak için etkili tekniklerdir. Ancak bunları dozunda kullanmaya dikkat edin; aşırıya kaçmak etkisini azaltabilir.

Hikayeler Anlatın

Komik hikayeler anlatmak, insanları güldürmenin harika bir yoludur. Kişisel deneyimlerinizden, gözlemlerinizden veya duyduğunuz komik anekdotlardan ilham alın.

Kendinize Gülün

Kendinize gülmeyi öğrenin. Kusurlarınızı ve hatalarınızı kabullenmeniz sizi daha sevimli ve komik hale getirebilir.

Pratik Yapın, Pratik Yapın, Pratik Yapın

Komik olmak bir beceridir ve her beceri gibi pratik gerektirir. Fırsat buldukça espriler yapmayı, komik hikayeler anlatmayı ve insanları güldürmeyi deneyin.

Esprilerinizi Test Edin

Yeni esprilerinizi güvendiğiniz arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz üzerinde test edin. Onların geri bildirimleri, esprilerinizin kalitesini geliştirmenize yardımcı olabilir.

Unutmayın, komik olmak zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir. Sabırlı olun, pratik yapın ve en önemlisi eğlenin!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up.
  • Bence bu konudan vazgeç. Etrafımda herkes komik olduğumu söyler hatta yanıma gülmek için gelirler. Ama üzgün olduğum zaman etrafımda kimse olmuyor... Veya birisine ciddi bir şey söylediğim zaman şaka mı yapıyorum diye tekrar tekrar soruyorlar. Cıvık değilim yanlış anlaşılmasın. Herkesi güldürmek güzel bir duygu ama inan kötü yanları da çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Bence bu konudan vazgeç. Etrafımda herkes komik olduğumu söyler hatta yanıma gülmek için gelirler. Ama üzgün olduğum zaman etrafımda kimse olmuyor... Veya birisine ciddi bir şey söylediğim zaman şaka mı yapıyorum diye tekrar tekrar soruyorlar. Cıvık değilim yanlış anlaşılmasın. Herkesi güldürmek güzel bir duygu ama inan kötü yanları da çok fazla.

+1
  • Kendine özgüvenin olsun yeterli,tabi biraz şımarık olacaksın,konuşmayı seveceksin.Olmuyorsa zorlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Bence bu konudan vazgeç. Etrafımda herkes komik olduğumu söyler hatta yanıma gülmek için gelirler. Ama üzgün olduğum zaman etrafımda kimse olmuyor... Veya birisine ciddi bir şey söylediğim zaman şaka mı yapıyorum diye tekrar tekrar soruyorlar. Cıvık değilim yanlış anlaşılmasın. Herkesi güldürmek güzel bir duygu ama inan kötü yanları da çok fazla.

Aynı durum.Millete tavır koyduğunda anlamıyorlar bazen daha da deliriyorsun.
  • Komik olmak veya espiri yapmak sonradan kazanılan bir yetenek değil bence,doğuştan gelen bir özellik o yüzden çok takılma bu konuya
  • Genel kültür depola, bol kitap oku
  • komik olmak biraz insanın doğasındn biraz da zeka gerektiriyor. anında yapacağın espiriler ön planda.
  • Espri Yapmak Zeka Gerektirir.Eğer Zekiysen Ortamdan Kaynaklanan Bir Durum Sonucu Hemen Aklına Bişey Gelir. Olmadı Dhde Biraz Daha Fazla Vakit Geçir.Esprilerini Filan Ezberle Aklıma Gelen bunlar
  • bilgi birikimi ve yorumlama kabiliyeti espride farklı olmanı sağlayabilir. Bunlar içinde herşeyi yorumlayıp olayların komik yanlarını düşünmen ve daha sonrası için kurgulaman gerekli. Talk show programlarını izleyebilirsin conan, jay leno ,cem yılmaz olabilir ama recep ivedik değil odun espri yapma
  • Bene tam tersi, komik biriyim ama daha ciddi olmak istiyorum olamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveLove!

Bene tam tersi, komik biriyim ama daha ciddi olmak istiyorum olamıyorum

Seni varyaa yierimmm. Isırır, bitiririmm..

Öhö öhö pardon ne diyordum.. Dalgacı ol kardeş boş ver espiriyi. Uçanla kaçanla dalga geç, ukala ol, budaha etkili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 4 Kasım 2012; 15:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekani kullan olaylara herkesin baktigi taraftan bakma espri yapmak icin kendini zorlama.Esprini yaparken fazla civik davranma sana gore komik olan baskalarina oyle gelmeyebilir.Bu yuzden gulunc durumama dusmemek icin gayet sakin hafif bir tebessumle esprini yap.Kotu tepki alirsan toparlamasi kolay olur baktin guluyorlar sende gulersin.Kimsenin lafini kesme konusulan konud guldurmek istiyorsan konusan kisinin lafini bitirmesini bekle gayet cool sekilde patlat espriyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espiri yapmak için bazen uygun pozisyonlara ihtiyaç ve güzel pas atıcak elemana ihtiyaç var. Yaptığım en iyi bulduğum espirileri anlatim belki işine yarar.

*Kızın biri ile bir arkadaşın düğünündeyiz. kız bana burda sigara içilirmi diye soruyor bende ona bak şurda içilmez yazıyor (kırmızı renkte yazılmış) ama renk körüyüm dersen içebilirsin demiştim herkez kopmuştu.

*Birde bir komik bir şey anlatıyorum kimse gülmedi komik olucağını sanıyordum
    sonra bari beni bu düştügüm komik durumdan kurtarmak için gülün demiştim
    bunu duyar duymaz herkez gülmüştü. Bence baya etkili :D

*Arkadaşlar la tabu oynuyoruz aramız da bir arkadaş var düşünceleri felan komik dengesiz çelişkili bir arkadaş arkadaş ta ona yamyam diyor.

Neyse tabu ya başladık bana anlatıyorlar bende tahmin etmeye başlıyorum
    işte bu dengesizin adı da ali işte cocuk diyor ben bu aliye ne diyorum ben başladım mal, gerizekalı, aptal felan fişman tabu oynayan herkez kopuyor
    sonra arkadaş diyor hani afrikada yaşıyor heaa yamyam diyorum komik bir anımdır :D

• Bir gün doktora biri gelmiş ve ben hiç gülemiyorum demiş doktorda birtane palyaço var o herkesi güldürür git senide güldürsün demiş, adam ne dese beğenirsin; o palyaço benim demiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaws

Espiri yapmak için bazen uygun pozisyonlara ihtiyaç ve güzel pas atıcak elemana ihtiyaç var. Yaptığım en iyi bulduğum espirileri anlatim belki işine yarar.

*Kızın biri ile bir arkadaşın düğünündeyiz. kız bana burda sigara içilirmi diye soruyor bende ona bak şurda içilmez yazıyor (kırmızı renkte yazılmış) ama renk körüyüm dersen içebilirsin demiştim herkez kopmuştu.

*Birde bir komik bir şey anlatıyorum kimse gülmedi komik olucağını sanıyordum
    sonra bari beni bu düştügüm komik durumdan kurtarmak için gülün demiştim
    bunu duyar duymaz herkez gülmüştü. Bence baya etkili :D

*Arkadaşlar la tabu oynuyoruz aramız da bir arkadaş var düşünceleri felan komik dengesiz çelişkili bir arkadaş arkadaş ta ona yamyam diyor.

Neyse tabu ya başladık bana anlatıyorlar bende tahmin etmeye başlıyorum
    işte bu dengesizin adı da ali işte cocuk diyor ben bu aliye ne diyorum ben başladım mal, gerizekalı, aptal felan fişman tabu oynayan herkez kopuyor
    sonra arkadaş diyor hani afrikada yaşıyor heaa yamyam diyorum komik bir anımdır :D

/>

Harbiden çok işine yarar arkadaşın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.