Şimdi Ara

WHATSAPTA KIZLA NE KONUŞULUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
16.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar whatsapta hoşlandıgım kızla ne konuşabilirim konu bulamıyorum yardım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Headline: WhatsApp'ta Kızlarla Konuşma Taktikleri

Giriş: WhatsApp, arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurmak için harika bir uygulamadır. Ancak yeni insanlarla, özellikle de kızlarla konuşma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Bu blog yazısında, WhatsApp'ta kızlarla etkili bir şekilde nasıl konuşulacağına dair taktikler sunacağız.

Konuşma Başlatma: * Dostça bir selam verin: "Merhaba" veya "Nasılsın?" gibi basit bir selamlama yeterlidir. * Kendini tanıt: Kısa ve öz bir şekilde kendini tanıt. Adını, ilgini çeken şeyleri ve konuşma nedenini belirt. * Açık uçlu sorular sor: "Nelerle ilgileniyorsun?" veya "Boş zamanlarını nasıl geçiriyorsun?" gibi sorular, konuşmayı başlatmana yardımcı olabilir.

Sohbeti Devam Ettirme: * Aktif dinle: Kızın söylediklerine dikkat et ve anlayışını göster. Göz teması kurmak ve başını sallamak iyi dinlemeyi gösterir. * Sorular sormaya devam et: Sohbeti devam ettirmek için sorular sormaya devam et. İlgi alanları, hobileri ve hedefleri hakkında sorular sor. * Ortak noktaları bul: Kızla ortak noktalar bulmak, bağ kurmanıza yardımcı olur. Hobileriniz, filmleriniz veya müzik zevkleriniz hakkında konuş.

İlgi Çekici Olma: * Esprili ol: Uygun olduğu durumlarda biraz mizah katmak, sohbeti daha keyifli hale getirebilir. * Tutkulu ol: Tutkuyla konuştuğun şeyleri paylaşmak, kızın ilgisini çekebilir. * Özgün ol: Kendin ol ve kızla gerçek bir bağlantı kurmaya çalış.

Saygılı Olma: * Sınırlarına saygı göster: Kızın sınırlarını aşma. Rahatsız edici veya uygunsuz sorular sorma. * Sabırlı ol: Her kızın farklı bir iletişim tarzı vardır. Sabırlı ol ve kızın sana yanıt vermesi için zaman tanı. * Hoşuna gitmeyen bir şey söylenirse nezaketle belirt: Kızın söylediği bir şey hoşuna gitmezse, nezaketle ve saygılı bir şekilde bunu belirt.

WhatsApp'ta kızlarla konuşmak, zaman ve çaba gerektiren bir beceridir. Bu taktikleri uygulayarak, etkili bir şekilde iletişim kurabilir, ilgi çekici olabilir ve saygı gösterebilirsin. Ancak, her şeyden önemlisi, doğal ol ve kendin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de aynı durumdayım.
    Genellikle ona bulduruyorum ben :)
    Onun dışında havadan sudan konuşuyoruz ama pek muhabbet dönmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu kızada bağlı biraz kız kısa kısa cevaplar veriyorsa sürekli konuşmanız çok zor. Sen anlatıcaklarını detaylı olarak anlat, sonra konuşucağı varsa konuşur zaten.

• Gayet doğal evladım hormonlardan kaynaklanır. Sadece karşındakinin bir insan olduğunu unutma. O da istiyor...

Zeki Bilge YAŞAR
    saygılarımla...

• Kalktı

• Aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızla Konuşmalarım (SS'Lİ)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • part 2 10 ekside gelir
  • +naber
    -iyi sen?
    +İyi,yarin isin yoksa bulusalim mi?
    -olur.

Hayatinizi whatsappta yasamayin,reelde yasayin

Not: bir kizin ne kadar cok zamanini calarsaniz,gonlunude o kadar cabuk calarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnight -- 8 Haziran 2015; 0:48:47 >
  • nnight N kullanıcısına yanıt
    bulusunca be konuscaz/yapicaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreRts kullanıcısına yanıt
    Fontun adı nedir hocam
  • Hail Hydra kullanıcısına yanıt
    Mallard hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

part 2 10 ekside gelir

10 ladım knk 😂

• Ders konuşun hep, formül çözün, hayırlı bir evlat ol.Eve çağır ders çalışmak için ama cidden çalışın adam ol.

Sonra sabahlara kadar sevişin.

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    Hocama katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreRts -- 23 Haziran 2015; 2:06:52 >
  • Hocam benden konuşun galapagoskaplumbağasının türü tükendi dünyanın şeyinde değil

• Kız seninle konuşmak istemiyorsa(kısa kısa cevaplar. "Evet,hayır, hmm, :D") konuşamazsın. Konuşmak istiyorsa o konu bulur, sen yorma kendini.

• Direk yaz sevişelim mi köpekler gibi ama akabinde derste çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

bulusunca be konuscaz/yapicaz

WHATSAPTA KIZLA NE KONUŞULUR

Dostum bunu da bana mi soruyosun. Hic mi biriyle muhabbet etmedin. Muhabbeti onceden planlayamazsin. O an gerceklesir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnight -- 8 Haziran 2015; 1:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream88

Dostum bu kızada bağlı biraz kız kısa kısa cevaplar veriyorsa sürekli konuşmanız çok zor. Sen anlatıcaklarını detaylı olarak anlat, sonra konuşucağı varsa konuşur zaten.

aynen yeni tanıştıgım kızla her gece 3 saat konusuruz şimdi yeni kapattık o konuşur çogunlukla yoksa benden pek bişey çıkmıyor işin ilginçi sıkılmıyoda kısa kessin uyuyayım diye he evet aynen gibi konuşmalarım var hep

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.