Şimdi Ara

Tipim iyi sayılır ama kızlarla nasıl konuşulur bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi övmek ya da ego kasmak için söylemiyorum. İlk görüşte benden etkilenen çok kız oldu. Zaten hep beni tanımadan bana ilgi gösterdiler. Tanıdıktan sonra uzaklaştılar.

Kızlarla nasıl konuşulur ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum. Nasıl öğrenirim bu işleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyle cok sonradan ogrenilecek bir sey degil. Tecrube ile daha iyi olursun ama mevzu komik olmak, hazir cevap olmak gibi seylere gelince yine tikanirsin sohbet ilerlemez vb. Ne tarz konusuyorsun ki kizlarla da senden uzaklasiyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önceden laf sokar tarzda dalga geçermiş gibi konuşuyordum maalesef ki internetten okuduğum yazılar beni o hale getirmişti.

Öyle davranınca kızlar tamamen ego tatmini için beni etkilemeye aşık etmeye çalışıyordu. Etkilediklerini anlayınca da zafer kazanmış komutan edasıyla benden uzaklaşıyorlardı çünkü istediklerini almışlardı.

Sonradan bu davranış şeklinin sadece ergen kızlar üzerinde etkili olduğunu ve ergen bir kızla iletişim kurmak istemediğimi farkedince. Normal insan gibi,dalga geçmeden kırmadan. hafif ilgili tarzda konuşmaya başladım sonuç yine hüsran yine ego tatmini için benimle konuşuyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: crx9001

Hocam önceden laf sokar tarzda dalga geçermiş gibi konuşuyordum maalesef ki internetten okuduğum yazılar beni o hale getirmişti.

Öyle davranınca kızlar tamamen ego tatmini için beni etkilemeye aşık etmeye çalışıyordu. Etkilediklerini anlayınca da zafer kazanmış komutan edasıyla benden uzaklaşıyorlardı çünkü istediklerini almışlardı.

Sonradan bu davranış şeklinin sadece ergen kızlar üzerinde etkili olduğunu ve ergen bir kızla iletişim kurmak istemediğimi farkedince. Normal insan gibi,dalga geçmeden kırmadan. hafif ilgili tarzda konuşmaya başladım sonuç yine hüsran yine ego tatmini için benimle konuşuyorlardı.
    Ukala olmak iyidir ayarinda. İlk taktigine geri dön ve bunun uzerinde dur. Farkli olarak yapman gereken hemen kafeslenmemek. Sen onlardan istedigini almadan onlara istedigini verme. Eger cevrende cok kiz yoksa yani sana olan talep yuksek degilse bunu yapmak kolay degil. -miş gibi yaparak kizlari buna inandirabilirsin ama. Butun ilginin o kizin uzerinde oldugunu hissettirme ona.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yas kaç
  • 21

• Hocam mesela şuan okulda bir kız var. Ben buna başta ilk taktikteki gibi davrandım önceden kız beni takmiyordu. Sonradan sürekli konuşma çabaları falan laf atıyor durduk yere bişey soruyor. Ben onla ilgilenmedikce kuduruyor. Üstelik bu kızın sevgilisi var.

Ben uzak durmayı tercih ettim taktik falan olmadan sadece uzak duruyorum dün de konuşmaya çalıştı benimle ben hiç takmadım umursamadım kız da sinirle kalktı gitti mesela.

Ha ben onunla ilgileniyordum bir zamanlar bu seferde o kaciyordu. Aslında kiz benden hoşlanmıyor. Başta ona herkesten farklı davrandığım için beni kafeslemeye çalışıyor ben oltaya takilsam yine uzak duracak benden biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep öyle olur ztn

• Kardeşim ss at bakalım Bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tecrübesiz biri olarak yazıyorum.
    Tipin varsa bir duruşun olmalı.
    gerisi gelir diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • detone74 D kullanıcısına yanıt
    Duruş derken hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.