Bildirim
Sevgilim olduğu halde başka kızlarla konuşuyorum. EDİT geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendine bir erkek sevgili yap böylece sevgilini aldatmamış olursun -
Sewinle oyun oyna pubg fln
Bide benim 12 sevgilim var hiçbirini aldatmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 9 Eylül 2018; 11:31:25 > -
Hocam şaka değil ciddiyim. Yaklaşık 1 senedir birlikteliğimiz var. Wpdeki konuşmaları telefondaki fotoları görse çıldırır. Az önce tumblrdan “sana bal diyesim var” diyip mesaj attı buluşalım kahve içelim diyor ağlayacam.quote:
Orijinalden alıntı: helpmexxc
Sewinle oyun oyna pubg fln
Bide benim 12 sevgilim var hiçbirini aldatmıyorum -
Sevişmeye izin veriyorsa evlen gitsin kolay gelsin ikinizede -
Veriyor hocam neredeyse her hafta sevişiyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D
Sevişmeye izin veriyorsa evlen gitsin kolay gelsin ikinizede -
Adam bizim hakkımıza giriyor eeey ahali asalımmı keselimmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 9 Eylül 2018; 11:41:50 > -
Daha ne istiyon hocam diğer kızları sil gitsin hazır vereni varkenquote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
Veriyor hocam neredeyse her hafta sevişiyoruz
Alıntıları Göster -
-
Hocam doymuyorum ki hep başkaları da olsun istiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D
Daha ne istiyon hocam diğer kızları sil gitsin hazır vereni varken
Alıntıları Göster -
Belki kız da başkaları ile konuşuyordur. Belki şuan başka birinin kollarında uyanmıştır. Belki de gece bilindik tüm pozisyonları deneyip yorgunluktan uyumuştur. Belki de şuan duşta sıcak suyun altında şampuanın verdiği kayganlikla veriyordur. Belki de ayni anda iki erkek ile tost yapıyordur. Belki de geceleri uyudum deyip malum sitede canlı yayın yaparak token kasıyordur. Belki de belki de. -
Oda doymaz belki arkadaşlarını da çağır der 😀 -
Günümüzün hastalığı bu bence: sadık olamamak. Kadın için de erkek için de geçerli. Dostum eninde sonunda ya ortaya çıkacak ya da daha beterini yaşayacaksın. Ve karma diye bir şey var gerçekten. Bir gün benzeri bir şey ya da daha beterini yaşayacaksın demedi deme. -
Reis hayatı yaşıyorsun millet bulamaz sen doymuyorsun. 🤣 -
Tuşlu tel al wp konuşumazsın veya flipd kullan 8 saat teli kitlio sadece arama haritalar hesap makinesi var -
İkinci cümlendeki "yavşıyorum" kelimesine mastar eki getirip isminin önüne koy.
İşte bu yüzden maalesef senin rahatsızlığının çaresi yok.
Bu dünyada senin gibiler de olacak ki düzgün karakterli adamların değeri olsun! -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
Hocam doymuyorum ki hep başkaları da olsun istiyorum
Evlenmen hata olur bence
Çünkü Sen evlenirsen,karını bırakır başka kadınları yersin -
Kesinlikle haklısın hocam. Günümüzün hastalığı sadık olamamak. Önceden böyle değildim. Ameliyattan sonra değiştim. Hocam başkasından kal almak sizce insanı değiştirir mi?quote:
Orijinalden alıntı: semachann
Günümüzün hastalığı bu bence: sadık olamamak. Kadın için de erkek için de geçerli. Dostum eninde sonunda ya ortaya çıkacak ya da daha beterini yaşayacaksın. Ve karma diye bir şey var gerçekten. Bir gün benzeri bir şey ya da daha beterini yaşayacaksın demedi deme.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Belki kız da başkaları ile konuşuyordur. Belki şuan başka birinin kollarında uyanmıştır. Belki de gece bilindik tüm pozisyonları deneyip yorgunluktan uyumuştur. Belki de şuan duşta sıcak suyun altında şampuanın verdiği kayganlikla veriyordur. Belki de ayni anda iki erkek ile tost yapıyordur. Belki de geceleri uyudum deyip malum sitede canlı yayın yaparak token kasıyordur. Belki de belki de.
|
Benzer içerikler
- sivas nasıl bir yer
- rakı donar mı
- esenlerden beşiktaşa nasıl gidilir
- 100 ml parfüm ne kadar gider
- c2 nedir
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X