Şimdi Ara

Sevgilim olduğu halde başka kızlarla konuşuyorum. EDİT geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim. Sevgilim olduğum halde başka kızlarla konuşuyorum yavşıyorum bildiğin ve bundan sevgilimin haberi yok. Üstelik nisan mayıs gibi de sevişmiştik. Bana çok güveniyor. Bu illetten nasıl kurtulup tek bir kadına sahip kalabilirim.

Edit: yine bir kızın numarasını aldım bu hastalıktan kurtulmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 9 Eylül 2018; 12:59:33 >

• Belki kız da başkaları ile konuşuyordur. Belki şuan başka birinin kollarında uyanmıştır. Belki de gece bilindik tüm pozisyonları deneyip yorgunluktan uyumuştur. Belki de şuan duşta sıcak suyun altında şampuanın verdiği kayganlikla veriyordur. Belki de ayni anda iki erkek ile tost yapıyordur. Belki de geceleri uyudum deyip malum sitede canlı yayın yaparak token kasıyordur. Belki de belki de.
  • Kendine bir erkek sevgili yap böylece sevgilini aldatmamış olursun
  • Sewinle oyun oyna pubg fln
    Bide benim 12 sevgilim var hiçbirini aldatmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 9 Eylül 2018; 11:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmexxc

Sewinle oyun oyna pubg fln
    Bide benim 12 sevgilim var hiçbirini aldatmıyorum
    Hocam şaka değil ciddiyim. Yaklaşık 1 senedir birlikteliğimiz var. Wpdeki konuşmaları telefondaki fotoları görse çıldırır. Az önce tumblrdan “sana bal diyesim var” diyip mesaj attı buluşalım kahve içelim diyor ağlayacam.
  • Sevişmeye izin veriyorsa evlen gitsin kolay gelsin ikinizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Sevişmeye izin veriyorsa evlen gitsin kolay gelsin ikinizede
    Veriyor hocam neredeyse her hafta sevişiyoruz
  • Adam bizim hakkımıza giriyor eeey ahali asalımmı keselimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 9 Eylül 2018; 11:41:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Veriyor hocam neredeyse her hafta sevişiyoruz

Alıntıları Göster
    Daha ne istiyon hocam diğer kızları sil gitsin hazır vereni varken
  • Sevgilim olduğu halde başka kızlarla konuşuyorum. EDİT geldi

sen bu kadına prim veriyorsun.

Yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Daha ne istiyon hocam diğer kızları sil gitsin hazır vereni varken

Alıntıları Göster
    Hocam doymuyorum ki hep başkaları da olsun istiyorum
  • Belki kız da başkaları ile konuşuyordur. Belki şuan başka birinin kollarında uyanmıştır. Belki de gece bilindik tüm pozisyonları deneyip yorgunluktan uyumuştur. Belki de şuan duşta sıcak suyun altında şampuanın verdiği kayganlikla veriyordur. Belki de ayni anda iki erkek ile tost yapıyordur. Belki de geceleri uyudum deyip malum sitede canlı yayın yaparak token kasıyordur. Belki de belki de.
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Oda doymaz belki arkadaşlarını da çağır der 😀
  • Günümüzün hastalığı bu bence: sadık olamamak. Kadın için de erkek için de geçerli. Dostum eninde sonunda ya ortaya çıkacak ya da daha beterini yaşayacaksın. Ve karma diye bir şey var gerçekten. Bir gün benzeri bir şey ya da daha beterini yaşayacaksın demedi deme.
  • Reis hayatı yaşıyorsun millet bulamaz sen doymuyorsun. 🤣
  • Tuşlu tel al wp konuşumazsın veya flipd kullan 8 saat teli kitlio sadece arama haritalar hesap makinesi var
  • İkinci cümlendeki "yavşıyorum" kelimesine mastar eki getirip isminin önüne koy.

İşte bu yüzden maalesef senin rahatsızlığının çaresi yok.

Bu dünyada senin gibiler de olacak ki düzgün karakterli adamların değeri olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehuntermare

Reis hayatı yaşıyorsun millet bulamaz sen doymuyorsun. 🤣
    Yine bir kızın numarasını aldım ağlayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hocam doymuyorum ki hep başkaları da olsun istiyorum

Evlenmen hata olur bence
    Çünkü Sen evlenirsen,karını bırakır başka kadınları yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: semachann

Günümüzün hastalığı bu bence: sadık olamamak. Kadın için de erkek için de geçerli. Dostum eninde sonunda ya ortaya çıkacak ya da daha beterini yaşayacaksın. Ve karma diye bir şey var gerçekten. Bir gün benzeri bir şey ya da daha beterini yaşayacaksın demedi deme.
    Kesinlikle haklısın hocam. Günümüzün hastalığı sadık olamamak. Önceden böyle değildim. Ameliyattan sonra değiştim. Hocam başkasından kal almak sizce insanı değiştirir mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.