Şimdi Ara

Çirkin olduğum için hiç sevgilim yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık aşık olmak bile istemiyorum.Aşık plduğum kişi kim olursa olsun bana bakmayacak biliyorum çünkü.Fakat her seferinde yine yeniliyorum bu duyuya.
    Beni öyle şıpsevdi biri olarak algılamanıxı istemem bu arada.Hayatımın çeşitli dönemlerinde sevdiğim kızlar oldu.Fakat hangisine sorduysam aldığım yanıt hep aynıydı.Öyle bulutlarlda gezen biride değilimdir.Aşırı güzel kişilere de aşık olmadım.Fakat yine hep aynı sonucu aldım.Buruk bir yüzle hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rocktipsiz sandım

• Ee sen nasıl çirkin kızla çıkmak istemiyorsan onlarda çirkin erkekle çıkmak istemiyor
  • Sen de esitin birini bul butun kizlar guzel degil ki

• Eee o kadar spermin içinden sen galip gelmişsin diğerlerine yol verseydin bugün bu hayata katlanmak zorunda kalmazdin,.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben umutum9un papatyasıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Ee sen nasıl çirkin kızla çıkmak istemiyorsan onlarda çirkin erkekle çıkmak istemiyor

Baştada dedim hocam öyle bulutlarda gezen biri olmadım asla.Hayatımın belirli dönemlerinde çok güzel kızlar sevdiğim oldu ama onlara açılmadım bile çünkü küçük düşmek istemedim.

Fakat çirkin diye tabir ettiğiniz kızlarda da hep hüsrana uğradım.Çünkü kızlar çirkin bile olsa onlarda yakışıklı erkekleri seçmek istiyorlar, seçen taraf olduklarından ötürü.Çirkin olduğumdan hiç seçilen kişi olmadım henüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    galiba hiç sevgilim olmayacak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Eee o kadar spermin içinden sen galip gelmişsin diğerlerine yol verseydin bugün bu hayata katlanmak zorunda kalmazdin,.

Çirkin olduğum için hiç sevgilim yok
  • Çirkinlikle sevgilinin alakası yok. Biraz para yedir istedigin kızla cikarsın ancak buda insanı mutlu etmez. Bu kadar takılmaya da gerek yok vakti zamanı gelince kısmetini bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe_53

Çirkinlikle sevgilinin alakası yok. Biraz para yedir istedigin kızla cikarsın ancak buda insanı mutlu etmez. Bu kadar takılmaya da gerek yok vakti zamanı gelince kısmetini bulursun.

Tecrübe konuşuyor beyler

• 6 yıllık sevgilimden yiyilebilecek en büyük kazığı yemiş biri olarak söylüyorum, bu sevgili işlerini fazla abartma. En azından evlilik yaşın gelince mutlaka birini bulursun. Öyle adamların öyle kızlarla evlendiğini gördüm ki... Biraz sabret şimdilik, gerekirse bu isteğini sanal ortamlarda bastır, sahte üyeliklerle filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilon boyundan 10 az oldumu iş tamamdır yazdıın yazıdan odunun teki olduğun çıkıyo git iki şiir oku ama şiir parçaladım şeklinde odunca değil arabesk rap değil git ikinci yeni oku klasik oku sonrada sefiller oku sonra git kesimi 20 tl olan adam akıllı bi kuaföre sana güveniyorum adam et beni de sana apaçi hanzo olmayan bi tarz yapsın sonrası zaten okudukça özenti olmadıkça açılırsın

ha en önemlisi özgüvenini asla kaybetme
  • Ne diyelim ki sana kelin merhemi olsa basina surer

• Lan o kız bana bakmaz bu kız bana bakmaz gidiyor en aptal beyin yoksunu kişi kapıyor kızı.

Ben kız olsam karsımda kem küm ee,seyy,o bu şu diyen erkek ile degilde benimle insan gibi konusabilen kendine güvenen rahat bir erkek isterdim daha ismini soramadıgın kız niye o adamla cıksın la
  • Damacanaya tecavüz edilen bu ülkede en çirkin kızın bile yakışıklı erkek istemesi kadar doğal bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

6 yıllık sevgilimden yiyilebilecek en büyük kazığı yemiş biri olarak söylüyorum, bu sevgili işlerini fazla abartma. En azından evlilik yaşın gelince mutlaka birini bulursun. Öyle adamların öyle kızlarla evlendiğini gördüm ki... Biraz sabret şimdilik, gerekirse bu isteğini sanal ortamlarda bastır, sahte üyeliklerle filan.

hocam senin actigin konuyu hatirladim galiba. nasil gidiyor.

• Dünya adaletli bi yer değil ne yazık ki
  • Çirkin olduğun için değil zengin olmadığın için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hani derler ya tipin çok önemi yok diye. Malesef var.

Seni anlayabiliyorum, bende çirkinim fakat yapabilcek bişey yok malesef ama illa kızları istiyosan bir yolu var. İnsanların gözünde respect kazan
    . Atıyorum şarkı söyle, bi müzik aleti çal, gruba öncülük et. Yani ben çirkinim ama siz bana muhtaçsınız hissi ver. Statünü yüksek tutmaya çalış.
    Kızlar basit yaratıklardır çok kafana takma. 2 güzek söze kanarlar hemen kendilerine bakmadan başkalarını çirkin deyip reddederler.

Şunu unutma kadının yaradılışı bu reddedilmek kötü birşey değil. Özgüvenini takdir ettim. Çirkinlik bu dünyanın sonu değil. Herkes şansını kendi yaratır.

• Eskiden erkek istediğini alırdı şimdide kız istediğini seçiyor hem bırak sevigilin olmasın benimde yok mutluyum para biriktirmek çok kolay sevgilin olsa habire para harcıcan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.