4 aylık evli kalıp yaklaşık 8 yıl önce boşandım. O gün bugündür pek arkadaşımda kalmadı. Kaç senedir yalnızım iyice asosyal biri oldum. Konuştuğum bir arkadaşım bile yok. Son 3-5 aydır iyice kafayı yemek üzereyim. 35 yaşındayım ama çocuk ruhlu biri insanım hala. Tek konuştuğum arkadaşım olarak annem var başka kimsem yok. Online oyun oynucak arkadaş bile arar oldum artık. Gerçekten yalnızlık çok kötü birşey !! |
Boşandım , Hiç arkadaşım yok , Depresyon , Yalnızlık çok kötü birşey !!

-
-
Yalnızlık iyi birşey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayıptır sorması neden boşandın reis özel değilse anlatır mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabi ne demek. evlendiğim insan son zamanlarda alkol çok içiyordu evlenince söz vermişti bırakıcağına dair , lakin 4 ay dayanabildi . bir gün ben işte iken içmiç içmiş iyice kafayı çekmiş evden çıkıp gitmiş sabaha karşı geldi eve. öğrendimki başkasıyla birlikte olmuş o gece. öğrenir öğrenmez direk adliyede boşanma davası açtım ve evden kovdum hocam. 4 ay sürdü sadece
-
Kadın evden kaçtıktan sonra kadınlara mesafeliydim, hep bir art niyet arardım.
Paris' te Eifel Kulesi önünde çubuğuma taktığım Iphone X telefonmla selfie çekerken 2 adet çıtır turist kız "Eskese mua, can you tak our photos?" dediler.
Duymazlıktan gelip yönümü biraz çevirdim ama ısrarla ikinci defa sordular.
Bu defa hiç cevap vermeden oradan uzaklaşınca kızların "How idiot !" dediklerini işittim.
Ertesi gün Moulin Rouge' de kabare öncesi akşam yemeğinde benim masayla ilgilenen çıtır garson kız yanıma geldi ve kulağıma yaklaşarak:
"If you want I can bring one more bottle too and it is free" dedi.
Ben de "No thanks I don' t want to bu drunk" deyince kız servisine devam etti.
Bir süre sonra şef garsonun kız garsonu kuytuya çekip sinirli bir şekilde konuştuğunu gördüm, daha sonra o garson kızın servis yerini değiştirmişti...
-
quote:
2 adet çıtır turist kız "Eskese mua, can you tak our photos?" dediler.
Duymazlıktan gelip yönümü biraz çevirdim ama ısrarla ikinci defa sordular.
Bu defa hiç cevap vermeden oradan uzaklaşınca kızların "How idiot !" dediklerini işittim.
o kızlara sorsan feministdirler "eşitlikçi"dirleraynısını kız olarak onlar erkeğe yapsalar ve erkek idiot diyecek olsa, erkeği polise şikayet ederler "peşimden laf atıyo beni rahatsız ediyo" diye
ama kendileri kız oldukları için erkeğin kendilerini görmezden gelmesini kabul edilemez olarak görüyolar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun! Zor durum!
Ps varsa ekleşelim. Çok online girmesem de arada takıldığım oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun. sosyal çevre önemli.
Hamzoşun geleceği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Annesi yasiyo bunun bu benden iyi durumda omg
kesinlikle. bir de bunun şu versiyonu var. kız erkeğe gönül koyar ama erkek istemez, bu durumda insanlar erkeğe "oğlum kızı incitme" der. ama erkek kıza gönül koyar kız istemez, bu sefer de erkeğe "oğlum kızın peşini bırak" denir.
-
Başka kız mı yok
Biz boşuna mı evlenmiyoz
Yalnizlik gibisi yoktur. Yalniz olmayi ve yalniz kalmayi cok seviyorum. Kendi basima yalniz gezmeyi seviyorum. Kendimle iyi vakit geciriyorum. Yalniz bir yere gidiyorsun ve orda ayakustu yeni insanlarla tanisiyorsun. Birini beklemek, yok geldi gelecek isim cikti yok. Kendinle cik yola, gittigin yerde baska insanlarla tanis eglen vakit gecir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yalnızlık iyi de bi süre sonra kabak tadı verir.
Tekrar evlenin.
-
Evlenin de baştan oturup konuşun bazı şeyleri. Uyuyorsa evlenin.
Alkol kullanan, uyuşturucu bağımlısı olan erkek de olsa kadın da olsa uzak durun. Öyle biriyle evlenmek şöyle dursun, arkadaşlık bile edilmez. Sigara bile içmemeli iyi bir insan. Sigara bile içen samimi arkadaşım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Mart 2025; 6:26:51 >
alışmış kudurmuştan beterdir
Benide ekleyebilirsin arada işten vakit oldukça oyun takılıyoruz arkadaşlarımla sohbet muhabbet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kontrplak ile oda bölme
- djarum black
- dolgudan sonra sigara içilir mi
- pizzacı isimleri
- atarax 25 mg uyutur mu
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X