Şimdi Ara

Kızların beni reddetmesi yüzünden hayatımda başka hiçbir şeye odaklanamadım. Ben mağdurum, kızlar suçlu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseden beri hiçbir kız beni istemedi. Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin miyim diye üzüldüm durdum bunca senedir. Üniversite sınavına 3 kez girdim, sadece 1 sene adam akıllı çalışabildim bu yüzden. Mezuna kaldığım seneydi. O senemde de yine dersane sınıfımda önümde oturan kızla samimi olmuştuk sınıf yükselince açıldım istemedi, bir de başka bir kız vardı 12.sınıf onla da biraz konuşmuştuk istememişti o da.
    Üniversite derslerime de bu yüzden çalışamadım sayılır, özellikle bu sene 2.dönem sınavlarım bir kız yüzünden çok kötü geçti bana köpek muamelesi yaptı. Normal konuşurken ilgimi belli edince beni köpek yerine koydu.

Kızlar yüzünden mahvolmuş bir hayat. Kapasitenin tam kullanılamaması, özgüvenin alt üst olması, depresyon, hatta anneye babaya isyan... Söyleyin bakalım, benim kızlara zarar verme hakkım yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-221B83E8D -- 3 Temmuz 2018; 18:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış taraftan bakıyorsun.
    hayatında bir kız olsaydı ilk senende mi kazanacaktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead

yanlış taraftan bakıyorsun.
    hayatında bir kız olsaydı ilk senende mi kazanacaktın?
    Bu son kız beni kabul etseydi, özgüvenim tekrar eskisi gibi yüksek olacaktı. Derslerime çalışacaktım.

Lisedeyken tek bir kız kabul etse çirkin miyim diye saçma sapan şeyleri düşünmeyecek ders çalışacaktım, ilk senemde olmasa bile mezun senemde istediğim yeri kazanacaktım. Kazanamasaydım bile üniversite okurken hazırlandığım sene kazanırdım artık. Yine kazanamadım mı? Kapasitem bu kadardı derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-221B83E8D

Bu son kız beni kabul etseydi, özgüvenim tekrar eskisi gibi yüksek olacaktı. Derslerime çalışacaktım.

Lisedeyken tek bir kız kabul etse çirkin miyim diye saçma sapan şeyleri düşünmeyecek ders çalışacaktım, ilk senemde olmasa bile mezun senemde istediğim yeri kazanacaktım. Kazanamasaydım bile üniversite okurken hazırlandığım sene kazanırdım artık. Yine kazanamadım mı? Kapasitem bu kadardı derdim.

Alıntıları Göster
    bi kıza çıkma teklifi etmenin sonunda ölüm olmamalı ne demek kabul etseydi özgüvenim tekrar eskisi gibi olcaktı? ona mı bağlı yani? bu kadar kontrolsüz biri misin?

bir kız kendi özgüvenini bir erkeğe bağlamazken bir erkek ne diye bağlıyor?

• Eğer özgüvenin bir kıza bağlıysa vay senin haline. Bu kızlardan önce senin özgüvenin yok muydu ? Bence mutlaka vardır sadece senin yeterince çalışmamanın bir bahanesi bu kız işi

• Anneye babaya isyan nedir terbiyesiz.Çabuk odana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.