Şimdi Ara

Kız arkadaşım beni çok kıskanıyor. Artık çekilmez oldu bu hayat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz. Yeri geliyo bende kıskançlıklar yapıyorum ama o bazen abartıyor. Son olarak güneş gözlüğü takmamı yasakladı. Neymiş nereye baktığımı göremiyormuş. Sonra işyerinde beraber çalıştığım bayan arkadaşları kıskanıyor. Niçin senin yanına oturdu, sana niye bu kadar sokuldu diyo. Bazen yalnız dışarı çıkmama bile izin vermiyo nereye gideceksin diyo?
    Tatil planları yapıyoduk. Alanya'yı kesinlikle unut oraya çok rus geliyo dedi. Mesela geçen Galatasaraylı bi abimiz var derbiden sonra öpüp tebrik ettim. Niçin öptün onu diye onu bile kıskandı
    Telefonumdaki bayan arkadaşlarımın hepsini tek tek soruyor tatmin olmadıklarını sildiriyor falan...
    Üstelik artık evliliği düşünüyoruz bunları aşmamız gerekmiyo mu?

Bunlar sadece aklıma gelen şeyler arkadaşlar daha başka kıskaknçlıkları da var. Ne yapmamı önerirsiniz. Cidden çok bunaldım artık.

• sende onu kıskan herseyıne karıs
    bıseylerı yasakla yapmazsa yaptırım uygula one yapıyo yaptırım ıcın aglıyo zırlıyo demı sende bıkac gun ayrı kalalım fılan de ne yaptıgını anlar belkı
    hatta sen iyice abart bayan arkadaslarından bile baya baya kıskan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 1 Mayıs 2008; 11:14:55 >
  • Aynı seyleri bende yasıyorum ama daha yas 17 sen evlencem diosun,bence tekrar düşünmen gerekir bi ömür boyu katlanırım diosan ne güzel..
  • öf okuyunca ben bunaldım evlilik düşünüyosan böyle olmaz..oraya bakma buraya bakma sende insansın
    (gazver.gif)
  • yuh be okadar ezilme.. kız erkek deişmiş walla sizde söliyim.

wur iki tane agzına raatlasın.
    bnde aynıydm kızı salmazdım dışarı. ben çıkarsam oda çıkardı. mecbur dışarda oldugm halde ewdeym falan diodum. akıllı ol biraz
  • benimki de sorma ya.
    annemden kıskanıyor beni
    babam şu kabadayı filmini görmek istedi babamla filmi izlemeye bile arıza çıkardı gidemedik.
  • aaahahaha
    abi yuh artık ya..neler görecez bakalm daha

siz ipleri çoktan kaybetmişsiniz.
    kıza söz geçiremiosanız siz çok çekersiniz çkkk...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

aaahahaha

Ne güzel özetlemişsin durumu yav gözlük takmasını yasaklamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

aaahahaha

Ne güzel özetlemişsin durumu yav gözlük takmasını yasaklamış

sinemaya gidememiş garibim.
    sn gittigin her yeri kıza hesap olarak niye verirsn yav.
    çık git sormadn ayrılırsa ayrılır baska kız mı yok

• Offf eski kız arkadasim aklima geldi. Hic birseye inanmaz ona buna karisir. Ayrılmak istiyorum de cok bunaldim ara verelim de. Bak nasil uslaniyo, baktın aynen devam yapacak bisey yok ayrıll.
  • ezdin abi sende ya
  • ben olsam 5 kardeş gösteririm...

Bana kıskançlık yapan kız arkadaşlarımı genelde şutlamışımdır.

Zaten bi kıza aşık ta olmam, her türlü ipler elimdedir.

Bi kresinde kız telefondan demişti nabıyon ,,hazırlanıyorum spora gitçem, biliyo arkadaş grubunad kız da var;

o da dedi ben de bizim fitness salonuna gitçem orada da kaslı kaslı erkekelr var madem dedi, direk ayrıldım...kız da trilyoner di hee, evlensem direk fabrika benim tek kız

para herşey değil

Bazı kızlar acayip gerizekalı oluyor, kıskanç kızlar bence içlerinde iq su en düşük olanlar , aşırı kıskançlar yani gördüğün yerde kaçacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 1 Mayıs 2008; 11:29:51 >

• Aslında sana olan sevgisini belli etmeye çalışıyor..
    Kıskançlık hastalığına yakalanmış malesef, bu şekilde yaparak seni ne kadar çok sevdiğini hissetmeni istiyor belki de istem dışı olarak..
    Ama ipin ucunu kaçırmış, al karşına konuş, mantıklı olmaya davet et...
    Her insanın mutlaka özel bir yaşamının olması lazım, bazen çok kötü kavga edersin sevgilinle, olayların daha da işin çığrından çıkmaması için çeker gidersin dışarda nefes alırsın hava alırsın bi süre telefonuna bakmazsın ki herşey daha kötü olmasın diye ama kız da dışarı çıktığında ne yaptın, kimle buluştun yoksa iş yerinden bi kız mı geldi..
    Diyorsa artık buna diyilcek laf yok, bencilliğine verin... Olmuyorsa güzelce karşınıza alıp konuşun, hala devam ediyorsa, uzatmayın.

Şöyle yaşanmış bir uç örnek vereyim..
    Bir arkadaşımın sevgilisi de aynen böyle karışıyordu, biraz denemeler gözlemler araştırmalar sonucu ortaya çıkan şey;
    Kendisinin yapmaktan hoşlandığı (başkasına bakmak, başkasının yanına gelmesi vs. gibi) hoşlandığı şeyleri, sevgilisinin yapmasını istemediği için "kıskanma" ayağına yattığını öğrendik...
    Ne kadar kötü bir durum olsada, yaşanmış bir vaziyettir bu durum, malesef...

• Teşekkürler beyler ilginiz için. Şu an dediğim gibi evlilik düşünüyorum bu yüzden bir sürü derdimiz var başımızda zaten. O yüzden bide bununla kafa yormak istemiyorum. Ama görüyosunuz gerçekten çok ama çok saçma şeyleri kıskanıyor.
    Şu evlilik işlerini bi düzene sokayım eğilicem daha sonra bu kıskançlık mevzusuna. Böyle olmaz çünkü.

Ha bide şu var. Ben ona her zaman diyorum. Ben adımdan nasıl eminsen sana da o derece güveniyorum dedim. Buna rağmen o halen bana tam güvenemediğimi, benim erkek olduğumu ve şeytana uyabileceğimi söylüyor. Papağan gibi bunu tekrarlıyo.
  • okudukca ben gerıldım . allah kolaylık versın ısın zor
  • hiç değilse senin sevgilin olmuş evlilik düşünüyorsun o yüzden kıskanıyor..
    benim normal kız arkadaşlarım kıskanıyor beni.. kankam olan kızlar ne zaman birisiyle ilgilensem hemen karışıyorlar herşyi bozuyorlar
    bir ay önce bir kızı kendime ayarlamaya çalışırken kankam onunla tartıştı herşeyi mafetti..

bu gidişle onlar yüzünden kendime birisini bulamıyacam

kızlarla kesinlikle dost yada kanka olmayın yoksa hayatta sevgili bulamazsınız.. çünkü dostken bile çok kıskanç oluyorlar..
  • Ha beyler şöyle de bi durum var. Kız arkadaşım benden 5 yaş kadar büyük. Bunun da etkisi var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardinho_ -- 1 Mayıs 2008; 11:51:47 >
  • Kız arkadaşım olsada kıskansa
  • AUAHAUHAUA YOK ARTIK...

HİKAYE İLERLEDİKÇE İLGİNÇLEŞİYOR.
    ALLAH KOLAYLK WERSN. ACILARDAN ACIYA KOŞARSIN SEN SÖLİİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

hiç değilse senin sevgilin olmuş evlilik düşünüyorsun o yüzden kıskanıyor..
    benim normal kız arkadaşlarım kıskanıyor beni.. kankam olan kızlar ne zaman birisiyle ilgilensem hemen karışıyorlar herşyi bozuyorlar
    bir ay önce bir kızı kendime ayarlamaya çalışırken kankam onunla tartıştı herşeyi mafetti..

bu gidişle onlar yüzünden kendime birisini bulamıyacam

kızlarla kesinlikle dost yada kanka olmayın yoksa hayatta sevgili bulamazsınız.. çünkü dostken bile çok kıskanç oluyorlar..

Saçmalığın daniskası...
    Böyle şey mi olur yahu, yarın bir gün onlar sevgili bulup yüzüne bile bakmayacaklar emin ol...
    Hiç sevmem öyle ota-bota karışan kızları, hep mesafe olmuştur kızlarla aramda, hele böyle kızdan "kanka" olacaksa, hiç olmasın daha iyi...
    O kızlar aklı sıra seni koruduğunu!?! sanıyor ama bu iş böyle olmaz...
    Bir insanın hayatına bu kadar mudahil olup kendi adına kararlar verebilecek "kankaları" zarardan başka birşey vermezler..
    İsterse seni 10 yıldır tanısın, kimse senin adına karar verecek kadar üstün olmamalı!
    Benim sevgilim bile bir yere kadar karışabiliyor, ki sevgili dediğin ciddi düşündükçe bir ömrünü onunla paylaşacağın insandır, yani o bile bir yere kadar müdahil olabilirken, başka kızlar benim hayatıma karışacak, anlını karışlarım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.