Şimdi Ara

Ailesi zengin kız arkadaşımı da kaçırdım artık yaşamamın bi anlamı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aydır birlikteydik ve 2 aydır evlilik konuşuluyordu

anne babasının ayrı ayrı birden fazla evi vardı

tanıştığımızda işsizdim ve birlikteyken de işsizdim

ona rağmen beni sevmişti

aşkım ileride fakir olursak araba alamazsak çocuk yapmayalım diyordu yani benle fakirliğe bile razıydı

işsizlikten delirdiğim için geçen sene beni kovan eski şirkete sövmeye başladım takıntılı diyip ayrıldı, oraya başvurmuştu, sanırım kendime itiraf etmesem de korkudan yaptım eğer kabul alırsa o da beni bırakacak o şirket gibi diye

yerimde başkası olsa o kızı kaçırmamak için her şeyi yapardı

bana demişti ki kiralar çok pahalı işler ciddileşsin ben babamla konusurum bizim evlerden birinde eski kiracı ne veriyosa onu verir otururuz demişti

bende zengin olacak kafa yok pilotluktan geçmişte antidepresan kullandığım için ret aldım

bence boşa yaşıyorum, hayat son kez yüzüme güldü çok da sevdiğim ve beraber güzel bi hayat yaşayacağım kızı kendi salaklığımda kaçırdım ben o2 israfıyım yaşamayı hak etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takam kafana dostum 

• O₂

• illa atlicaksan vapurdan atla belki vapurdaki zengin bi kiz ne cesaretli erkek diyip sana asik olur pesinden atlar evlenirsiniz  

• Seni gerçekten sevse böyle bir sebepten ayrilmazdi kız ayrılmak için bahane bulmuş hocam üzülmene değmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olm niye hala ağlıyosun anlamıyorum sal geç da
    Sen 50k lık işte çalışmışsın
    B2 ingilizcen var
    Kocaeli hukuk mezunusun
    20k sıralama yapmış adamdın
    Bunların hepsi sana fıs olm
    Zeki adamsın hemen bi iş bul kariyer kas yoluna bak arkana değil

• lowss kullanıcısına yanıt

B2 değil c1 toefl 100 çünkü

20k değil 10k civarıydı obp geriletti, tmde 10k iyi değil ama sayısal sıralamam 20 30k arasıydı

50k almıyorum ama o şirket kovmasa 50 55 civarı alacaktım şu an, güncel maaşım 40k işe gireli 3 gün oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Tmm olm işte şunları bir kağıdın sağına yaz
    Bir de kağıdın soluna sümüklü bir hatun tarafından terkedildim yaz
    Sonra akşama kadar bak bir tane sümüklü hatun bu adamı nasıl üzer diye düşün bakalım
    Ben olsam halime gülerdim

• engortos kullanıcısına yanıt

bir kez sövmedim ki

beni kovan şirkete başvurup sınav daveti almıstı. ben de o zaman söyledim ben oradan haksızca çıkartıldım böyle böyle oldu yanımda oradan pek bahsetmezsen sevinirim diye. tamam dedi uzatmadı. daha sonra ben instagram storylerinde o şirkete hakaretvari şeyler paylaştım.

2 hafta sonra da aynı şeyi yaptım. o gün yazdı işte öfkelenince gözünün hiç bi şeyi görmedigini gösteriyor bu da benim icin tedirgin edici vs yazmıştı. daha metanetli olucam orayı lügatımdan çıkarıyorum yazmıstım ben de.

bu olaydan 10 gün sonra bizim bürodan birini kovmuslar ama belliydi ilan vermislerdi demişti. ben de o şirket de beni kovmadan 6 ay önce yeni eleman almıştı yazıp olayları hatırlayıp biraz sövdüm. sonra konuyu degıstırdım bi şey demedi.

2 gün sonra da bu hafta görüşmen var mı, iş görüşmelerinde ordan niye çıktın diye sorduklarında şunu desen nasıl olur vs yazdı. öyle ben yine sinirlendim o sirkete sövmeye basladım. ondan sonra zaten tartışma oldu iletişim bitti birkaç gün sonra kafeye çağırıp ayrıldı.

• lowss kullanıcısına yanıt

Ne sümüklüsü lo kız güzeldi zekiydi zengindi, maddi manevi mutlu olmam için son şansımdı.

• git yalvar kızın önünde diz çök itim ben it de sonra inci yüzüğü çıkarıp yalvarırım evlen benimle hav hav de bakalım ne olacak

• 4F3 kullanıcısına yanıt

dogru konusuyo  

• bittim ben bittim

• olur öyle

• LastStand L kullanıcısına yanıt

olmaz. kimse benim kadar salak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 28 Haziran 2024; 17:39:7 >
  • zengin kızlara yanaşma olaylarıda yeni yeni patladı. geçen bi kızla konuşuyoruz kızın ailesi zengin kızda zengin buna fakir bi mühendis çocuk bulmuşlar ama görecen mühendis çocuk buna nasıl aşık. dedim kızım bu çocuk anca senin parana aşık olmuştur 2 hafta sonra kız çocuğu attı kafasından

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Zengin diye yanaşmadım ki sonradan anlattı. Sevgili olduktan sonraydı. Ben aşk adamıyım.

hee bende aşk adamıyım oralarda varmı babası milyarder bi karı aşık olam qeqe

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Kızla kavga ettiğim günden beri yani 25 gündür falan kuş ötmüyor. Ne anlatıyon hacı sen?

Boy kısadır ondandır bende 1.65 im

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.