Şimdi Ara

Bir Kız Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir kızı seviyorum ama sevgilisi varmış.Bana çok samimi davranıyor.Arada kanka diyor ama sanki kanka lığın
    da sınırını aşıyor.Ben onu çok seviyorum.Sizce ne yapmalıyım_?

Normal kız arkadaşlarım da var ama ( standart olarak ) sanki o bir başka.
    Sizce Ne yapmalıyım_?

Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum.Foruma da yeni üye oldum.
    Hayırlısı...

Şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Yaşım:16
    Onunkide.

• Beyler bari bişeyler yazın da yardımcı olun lütfen
    :(
  • Dostum o yaşlarda-aslında ilerleyen her yaşta insan aşka ihtiyaç duyar, ama mantıken düşün, kızın sevgilisi varken sana umut vermesi çok mu masumane sence, hadi umut vermiyor olsa bile sevgilisi olan kızdan uzak duracaksın-nokta- o yaşlar fazla duygusal zamanlardır mantık yolundan şaşma kardeşim, kendini kullandırtma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

Dostum o yaşlarda-aslında ilerleyen her yaşta insan aşka ihtiyaç duyar, ama mantıken düşün, kızın sevgilisi varken sana umut vermesi çok mu masumane sence, hadi umut vermiyor olsa bile sevgilisi olan kızdan uzak duracaksın-nokta- o yaşlar fazla duygusal zamanlardır mantık yolundan şaşma kardeşim, kendini kullandırtma

Şöyle birşey var.
    Günde 3-4 saat aynı ortamda bulunuyoruz.
    Ben unutmak için bir köşede takılıyorum genelde.Sonra geliyor yanıma bi iki sohbet ediyoruz.
    Sonra uğraşıyor benle daha doğrusu.Bende sevgilisinin olduğunu 2 gün önce öğrendim.
    2 gündür soğuk davransam da o yine hep aynı.Ya da bana öyle geliyor.
  • O iş yaş.Kız seni arkadaş olarak görüyor.Kızların klasik yaptığı bir olaydır.Hatta snele dertleşiyor felanse hayatta kız seni öyle düşünmüyordur.Denemesi bedava istiyorsan kıza ilgi göster o mutlu olur ama seni sevmez.Ona ilgi gösterince mutlu olur ama şayet ona sevdiğini belli

edersen senden uzaklaşır bu işler böyle yürüyor.Arkadaşlığınız devam ederken birbakmışsın kız seni kullanır olmuş.Ama kzılar en iyi bildiği duygusal bağ kurma olayıdır.Onu kurar ve seni kendine bağlar.Bir bağ var ama ne sevgi ne arkadaşlık sadece kızın çıkarıdır.Kızı seni

sevmediği içinde suçlayamazsın sonuçta kendini kullandırtan da sen olursun.Yine üzülürsün bir şey fark etmez.Ama dediğin gibi bu kızların %99.9'unun yaptuığı şey ha ben şansımı denerim dersin kızın boşluğuna gelir bir şeyler olur bilemem ama olma ihtimali çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O iş yaş.Kız seni arkadaş olarak görüyor.Kızların klasik yaptığı bir olaydır.Hatta snele dertleşiyor felanse hayatta kız seni öyle düşünmüyordur.Denemesi bedava istiyorsan kıza ilgi göster o mutlu olur ama seni sevmez.Ona ilgi gösterince mutlu olur ama şayet ona sevdiğini belli

edersen senden uzaklaşır bu işler böyle yürüyor.Arkadaşlığınız devam ederken birbakmışsın kız seni kullanır olmuş.Ama kzılar en iyi bildiği duygusal bağ kurma olayıdır.Onu kurar ve seni kendine bağlar.Bir bağ var ama ne sevgi ne arkadaşlık sadece kızın çıkarıdır.Kızı seni

sevmediği içinde suçlayamazsın sonuçta kendini kullandırtan da sen olursun.Yine üzülürsün bir şey fark etmez.Ama dediğin gibi bu kızların %99.9'unun yaptuığı şey ha ben şansımı denerim dersin kızın boşluğuna gelir bir şeyler olur bilemem ama olma ihtimali çok düşük.

Kızın benimle dertleştiği yok da beni gördüğü zaman hep yanıma geliyor, benimle takılmak istiyor, yemek vakti ya yanıma ya da karşıma oturur.
    Mesela yanımda çalışan abilerim var, oğlum kıza yakın olsana vs. tarzı şeyler diyolar.Mesela ben bi yere gitsem peşimden ayrılmaz.
    Banada son zamanlarda kanka demeye başladı.İşte olay bu.Benimle vakit geçirdiği her anda gülüyor.
    Bazen de yüz vermediğimde sorar bişey mi var diye.Ben çözemedim bu işi Snki 10 bilinmeyenli denklem gibi.
    :D

• sevdiğini söylediğinde seni arkadaş olarak görüyorum demezse ben malım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

quote:

Dostum o yaşlarda-aslında ilerleyen her yaşta insan aşka ihtiyaç duyar, ama mantıken düşün, kızın sevgilisi varken sana umut vermesi çok mu masumane sence, hadi umut vermiyor olsa bile sevgilisi olan kızdan uzak duracaksın-nokta- o yaşlar fazla duygusal zamanlardır mantık yolundan şaşma kardeşim, kendini kullandırtma

Şöyle birşey var.
    Ben unutmak için bir köşede takılıyorum genelde.Sonra geliyor yanıma bi iki sohbet ediyoruz.
    Sonra uğraşıyor benle daha doğrusu.Bende sevgilisinin olduğunu 2 gün önce öğrendim.

Soğuk davranma, soğuk davrandığını gördüğünde senin duygularını bastırdığını anlar bunun duygusal yoğunluğa karşı refleks olduğunu çözer ve sana daha rahat yaklaşır, çünkü o dönemde senin başa çıkman çok zor olur dikkat et

senin yapman gereken diğer kızlara ilgi göster onlarla yakınlaş ama bu kızla da rahat takıl gelip geçici bahar tadında kullan kızı, mesela bu kıza birzaman çok yoğun ilgi göster onunlayken ve bir anda kızı umursama diğer kızlara yoğunlaş, kız senin kafaya alınamayacak olduğunu bilsin

kıza ilgi göster alakanı kes diyorum sana ama kendini kaptırırsan oyuncak eder seni, kızlarda ego tatmini olayı daha fazladır, hani bak sevgilim var ama başka erkekleri de avucumda oynatıyorum modunda olurlar, düşün bi sen hangi durumdasın? Hangi duruma doğru gidiyorsun? Başta kendini kullandırtmadan kastım buydu kardeşim, inisatifi tamamiyle ona teslim eden tavrın olursa oyuncağı olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

sevdiğini söylediğinde seni arkadaş olarak görüyorum demezse ben malım

Sadece gülmek istedim.Kendinden çok emin yazmışsın.

Belkide söylediğin doğrudur ama bbenim kız arkadaşlarım da oldu( sevgili olmayan kız arkadaş)
    bunlar onun gibi değillerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

quote:

Şöyle birşey var.

Soğuk davranma, soğuk davrandığını gördüğünde senin duygularını bastırdığını anlar bunun duygusal yoğunluğa karşı refleks olduğunu çözer ve sana daha rahat yaklaşır, çünkü o dönemde senin başa çıkman çok zor olur dikkat et

senin yapman gereken diğer kızlara ilgi göster onlarla yakınlaş ama bu kızla da rahat takıl gelip geçici bahar tadında kullan kızı, mesela bu kıza birzaman çok yoğun ilgi göster onunlayken ve bir anda kızı umursama diğer kızlara yoğunlaş, kız senin kafaya alınamayacak olduğunu bilsin

kıza ilgi göster alakanı kes diyorum sana ama kendini kaptırırsan oyuncak eder seni, kızlarda ego tatmini olayı daha fazladır, hani bak sevgilim var ama başka erkekleri de avucumda oynatıyorum modunda olurlar, düşün bi sen hangi durumdasın? Hangi duruma doğru gidiyorsun? Başta kendini kullandırtmadan kastım buydu kardeşim, inisatifi tamamiyle ona teslim eden tavrın olursa oyuncağı olursun

Dediklerini anladım.Zaten avcunun içine aldımı zar yaparlar adamı.Sallar da sallarlar.

Ben ona biraz şartçı davranıyorum desem yalan olmaz sanırım.
    Her seferinde de lafımı dinletirim her dediğini yapmam ama bunları yapmamam da onun hoşuna gidiyor.
    Yani bi soytarı gibi davranmıyorum onu belirteyim.
    Mesela ne zaman konuşsak her zaman güler.
    Ama bazen işte kahve getirirmisin dediğinde getirirdim.Şu 2 gündür getirmiyorum.Ama getirmememde sanki daha çok hoşuna gidiyor muş gibi.(Bana göre)

Sence nasıl davranmalıyım_?

• Dostum sabahtan beri diyorum.Denemesi bedava.Kızın sana gülmesi seni sevdiği anlamına gelmez.Belki seni kardeşi olarak görüyor.Beni de kardeşi olarak görüp gülen kız var o zaman bende ona mı yazayım?

Sen önerin dedin ben diyeceğimi dedim.

Kabul etme ihtimali var ama yok denecek kadar az.Ben diyeceğimi dedim oyna kumarı ya büyük kazanırsın ya büyük kaybedersin.
  • Senin gene iyimis 19 yil boyunca hicbir kizla samimi olmadim hatta konusmamis sayilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter20 -- 2 Haziran 2014; 23:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyerek öğrenmek istiyorsan gidip sorabilirsin
  • quote:

Dostum sabahtan beri diyorum.Denemesi bedava.Kızın sana gülmesi seni sevdiği anlamına gelmez.Belki seni kardeşi olarak görüyor.Beni de kardeşi olarak görüp gülen kız var o zaman bende ona mı yazayım?

Sen önerin dedin ben diyeceğimi dedim.

Kabul etme ihtimali var ama yok denecek kadar az.Ben diyeceğimi dedim oyna kumarı ya büyük kazanırsın ya büyük kaybedersin.

Her söylenenin bir doğruluk payı vardır ancak; görsen ilgilendiğini anlarsın çünkü etrafımdakilerde bana uyarı yapıyorlar.
    Ne iş vs gibi.
    İşte bi sey mi var gibi ama ben sevgilisi olduğu için teklif etmiyeceğim.
    Acaba kendi ağzından sevgilisi olduğunu söyletsem mi _?
    Yani sorarak.Belki aklı başına gelir.

Ne yapsam bilmiyorum akıl verin

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Senin gene iyimis 19 yil boyunca hicbir kizla samimi olmadim hatta konusmamis sayilirim

Bence internette arkadaşlık sitelerinde takılarak ya da çapkın arkadaşlarınla takılarak samimi olabilirsin :D
  • quote:

deneyerek öğrenmek istiyorsan gidip sorabilirsin

Ben birazcık utanıyorum ondan.
    Çünkü aşık olmadığım ama hoşlandığım kızlara teklif etmem çok kolay olurdu ya da ağzını aramam ama bu kızda hersey başka gibi.
    Bi keresinde konuşuyorduk.Keşke şunu deseydim derim içimden.
    Sonra pişman olurum her defasında yumruk atarım amaçsızca.
    Şimdi sorsam mı acaba diyorum ama bi yanımda sorma diyor.Artık sıradan davranıcam heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 2 Haziran 2014; 23:16:07 >
  • içinde kalmasın sor ama alıcağın cevap belli
  • Hocam millet önce seni gaza getiri.Sonra bir köşeye geçer izler.Senin acı çekmenden zevk alır.Kız seni sadece değişiklik olarak görüyor.Sevgilisi ile gezer tozar.Ama okulda o yoktur.Canı sıkılır gelir seninle takılır.

Millet seni gaza getirir sonra senn karşına geçip güler.

Kız seni suçlar.kız belli okulda sevgilisi yok sıkılıyor.Yanında biri gözüksün diye sneninle takılıyor.

Hem sevgilisini bırakıp sana gelse yarın seni bırakıp başkasına gitmez mi?
  • quote:

Hocam millet önce seni gaza getiri.Sonra bir köşeye geçer izler.Senin acı çekmenden zevk alır.Kız seni sadece değişiklik olarak görüyor.Sevgilisi ile gezer tozar.Ama okulda o yoktur.Canı sıkılır gelir seninle takılır.

Millet seni gaza getirir sonra senn karşına geçip güler.

Kız seni suçlar.kız belli okulda sevgilisi yok sıkılıyor.Yanında biri gözüksün diye sneninle takılıyor.

Hem sevgilisini bırakıp sana gelse yarın seni bırakıp başkasına gitmez mi?

okulda değil bir restoranttayız sayılır.Mecburen staj görüyoruz.
    Orada çalışan benden 6-7 yaş büyük abilerim var.Onların da gaza getirmek diye bir amacı yok.
    Bişey mi var vs diye soruyorlar sadece.
    Sevgilisi üniversite okuyor sanırım 19 yaşında ( tahminimce)

Son cümlen çok doğruda aşk insanı kör ediyor

• quote:

içinde kalmasın sor ama alıcağın cevap belli

Peki sormam gereken soru :
    1.Fotoğraftaki sevgilin mi _?
    diye sorabilirim.

Yoksa
    2.benimle çıkarmısın gibi mi _?
    çok kaba oldu ama söylerken böyle olmuyacak tabiki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.