Şimdi Ara

Bir Kız Var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ali ye aliş delerye bana da benim ismimde öyle bişe dedi.
    Sonra sert şiklde sakın bir daha söyleme dedim.Sonra da daha söylemedi.
    Zaten ağzından 2 kere duydum o lafı duyunca da moralim sıfır oluyordu ama sonra yanıma gelip bişe mi oldu diyince yine eskisi gibi oluyordum.

Onun yüzünden şizofrene bağladım.Belkide açtıığım bu konuyu görmüştür ya anlarsa vs gibi.

Bazen keşke diyorum zamanı geri alabilsem.Keşke o yanımdayken zamanımı daha iyi geçirebilseydim diye ama olmuyor işte.

Ona çaktırmadan bi şiir yazıp vericem sizce nasıl olmalı.(Şiire yatkınlığım vardır.Yazdıklarımı bi defterde toplarım.)
    Akrostiş mi yoksa normal mi olmalı
  • Sevgilisi olan biriyle konuşmak o kişiye gönül kaptirmak ne kadar doğru
    Etik olarak doğru mu değil mi
    O kişinin sizle konusmamasi lazim gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapabileceğim tek tavsiye yaşınızı göz önüne alarak hiç böyle bir işe bulaşmamanız.

Çok ama çok erken..Sen deli gibi seviyorum dersin 2 yıl sonra yaptıklarına gülersin.Ben yaşadım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Sevgilisi olan biriyle konuşmak o kişiye gönül kaptirmak ne kadar doğru

Bende 3 gün önce öğrendim ve kahroldum.
    Etik olarak ve empati yaparak hiç de doğru değil ama bir umut.
    Belkide mutlu değildir diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Sevgilisi olan biriyle konuşmak o kişiye gönül kaptirmak ne kadar doğru

Bende 3 gün önce öğrendim ve kahroldum.
    Etik olarak ve empati yaparak hiç de doğru değil ama bir umut.
    Belkide mutlu değildir diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.

Bak kardeşim şimdi tamam sen doğrusun ama kiz yanlis alinma ama senle birlikteyken baskasi ile konuşmayacagina garanti veremeyiz
    Bence uzaklaşman gerekiyor kendin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilisi varken senn yanına gelen dediğin gibiyse seninle ilgilenen kızdan hayır gelmez .hertürlü düşününce sonu iyi çıkmıyor.kıza açılırsan kesinlikle olumsuz sonuçlanır.açılmazsan bişey değişmez kız sevgilisiyle iyise senden sıkılır ona döner illaki seni beklemez.açılırsan olumlu sonuçlanırsa şahsım adına söylym ben sevgilisi varken teklifimi kabul eden bir kıza güvenmem. ama aşık olmadıysan ki sanmıyorum lise döneminde hafif abazalıktan olabiliyor olumlu sonuçlanırsa gönül eğlendir takıl zaten biyere varmaz o ilişki rahat ol takılmana bak.baktın hiçbiri olmuyor kız sıkıntıdan gelip sana musallat oluyor ne yaptığı belli değil ikili oynuyor salla gitsin kızmı yok
  • Bir gündür onu görmemiştim seni özledim vs dedi.( sabah) bundan ne anlam çıkar sizce.

Birde akşama doğru aradım en az 5 defa ama hiçbirini açmadı neden sizce_?
    Kuşkulandım.İçime kurt düştü
  • Arkdaslar konuyu hortlatim.

Aradan yaklaşık 3 hafta geçti.Aramız kötüleşti.
    Etrafımdakiler onu sevdiğimi anladı ama ben kimseye söylemedim ona bile içime attım.
    Sanırım o da öğrendi ya da anlayanlar söyledi.Eskisi gibi olamadık.

Eskiden onunla 2-3 bazen de 4 saat beraber çalışıyorduk artık 10 dk yüzünü zor görür oldum.Bir de bir tane cocukla samimi olmaya basladılar,
    ne zaman onu görsem yanında o var.Kızın sevgilisi de var.Bu yüzden koyduğum mesafe işe yaradı ama bundan en çok zararı ben gördüm.
    Unutamıyorum 5 dk da bir aklıma geliyor efkarlanıyorum.

Nasıl Unuturum_?
    Unutmak için hap vs bişey var mı_?
    Yoksa herseyi onun yakın olduğu birine söylemeli miyim_?
  • Arkadaslar konuyu hortlattım.

Kızın yüzünü zor görür oldum 1 ay önce anneme hediye alıcam bahanesiyle gezmeye davet ettim ama david guetta bileti alıcam diye gelmedi.
    O zamandan sonra aramıza soğukluk geldi.Sevgilisi ile durumunu suanda bilmiyorum ama sevgilisi var ama cok özledim.

Unutmak için ne yapmalı_?
  • Hocam hata sende. Sevgilisi olan birine asla yaklaşmam. Kendimi onun sevgilisi yerine koyarım. Bu bana yapılsa neler hissederim diye düşünürüm. Sende böle düşünmelisin.

• kardeş sevgilisi varsa ve sana yazıyosa baya samimiyse açık konuşcam ya kaşardır ya da seni kardeşi olarak zararsız biri olarak görüyodur bence sen onla sevgilisinden ayrılana kadar ilerme kaydetme kardeş kanka falan olma arkadaş kal zamanla zaten ayrılcaklar bu devirde ilişkiler uzun sürmez dayan bekle sevgilisinden ayrılınca açılırsın yoksa kuş uçar haberin ola
  • Aynen zaten muhabbeti kestim bize yakısmaz
  • En başta söyleyecektin kendine gel senin sevgilin var aramızdaki mesafeyi koruyalım diye sonra kızı bir daha umursamayacaktın. Bu arada aşk diye bir şey yoktur.Hepsi hormon problemi.Umursamayın tek kızla takılı kalmayın yoksa iş arap saçına döner.

• Aynı şey benim başıma geldi. Dostum dediğim bir kıza çevredekilerinde sen seviyorsun seviyorsun demeleriyle insan ister istemez sorguluyor ve sevmeye başlıyor :D ama aradığını hiç bulamıyorsun ben 4 yılımı harcadım. Hiç uğraşma değmez.Ha uğraşacam diyorsan Bırak ayrılsın kız(ayırmak için uğraşma) ayrıldıktan sonra da hemen yazma. Biraz mesafe koy o adım atarsa sende at yoksa gerisi hikaye.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.