Şimdi Ara

Bir Kız Var (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona bakarsan kuzenim de bana diyor ama onları şöyle düşün sadece şans dene diyorlar ama kızın ssevgilisi olduğunu bilmiyorlar ve tabi seninle de yan yana görünce öyle düşünmeleri çok normal.

Onlar senin bildiğini bilmiyor.

Çalılştığınız yerde başka yaşıtınız yoksa kızın gelip sana takılması çok normal.

Kızlar sürekli yaptıklarını anlatacak biri ararlar yanlarında.

Kız sadece orada sen olduğun için seninle konuşuyor sana değer verdiği için değil bu benim görüşüm ama kızları anlamak zor değil.

Zaten stajmış bence şansını dene ama hayır derse üzülürüm dersen düşün derim ama teklif etmezsen ileride acaba deyip daha çok üzülürsün.Unutma keşkeleri değiştiremezsin ama bir hata yaparsan düzeltebilirsin o nedenle dene istersen.

Ben olsam uygun anı kollar denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ona bakarsan kuzenim de bana diyor ama onları şöyle düşün sadece şans dene diyorlar ama kızın ssevgilisi olduğunu bilmiyorlar ve tabi seninle de yan yana görünce öyle düşünmeleri çok normal.

Onlar senin bildiğini bilmiyor.

Çalılştığınız yerde başka yaşıtınız yoksa kızın gelip sana takılması çok normal.

Kızlar sürekli yaptıklarını anlatacak biri ararlar yanlarında.

Kız sadece orada sen olduğun için seninle konuşuyor sana değer verdiği için değil bu benim görüşüm ama kızları anlamak zor değil.

Zaten stajmış bence şansını dene ama hayır derse üzülürüm dersen düşün derim ama teklif etmezsen ileride acaba deyip daha çok üzülürsün.Unutma keşkeleri değiştiremezsin ama bir hata yaparsan düzeltebilirsin o nedenle dene istersen.

Ben olsam uygun anı kollar denerim.

Benim yaşıtımda tanıdığı birçok kişi var.
    Ama çalışırken sadece 2 kız o bir de ben oluyorum.

Hayır derse de biterim gerçekten.

• Eğer sormazsan da uzunca süre acaba mı dersin?

Bak sorarsın kız red eder üzülürsün,sormazsın yine üzülürsün.

Ama şayet sorunca bir az da olsa ihtimalin var.Kendini hazırla her türlü duruma git.

Ama bence önce kızı dene mesela kızla birlikte bir şeyler yapmaya çalış.

Çıkışta kahve ısmarlamayı teklif et.Ve ona başka bir kızdan bahset ona olan sevgini başkasınaymış gibi anlat acaba tepkisi ne olacak gözlemle mesela.

Ya da iddiaya ya da davet tarzı bir olayla kızı sinemaya vs. götürmeye çalış.
  • quote:

Eğer sormazsan da uzunca süre acaba mı dersin?

Bak sorarsın kız red eder üzülürsün,sormazsın yine üzülürsün.

Ama şayet sorunca bir az da olsa ihtimalin var.Kendini hazırla her türlü duruma git.

Ama bence önce kızı dene mesela kızla birlikte bir şeyler yapmaya çalış.

Çıkışta kahve ısmarlamayı teklif et.Ve ona başka bir kızdan bahset ona olan sevgini başkasınaymış gibi anlat acaba tepkisi ne olacak gözlemle mesela.

Ya da iddiaya ya da davet tarzı bir olayla kızı sinemaya vs. götürmeye çalış.

Peki önerini dikkate alıcam.
    Kendim hakkında ona sorumu sormalıyım yani_?
  • Hocam kendin hakkında ona soru sorma.

Kıza delki ben birinden hoşlanıyorum x kişi de sonra kıza olan aşkını x'e ymiş gibi anlat sonra kızın tepkisi gözlemleme.

Ama kıza biri var şöyle şöyle bana ilgi gösteriyor tarzı değil.

Bir kız var mesela hiç gitmesin istiyorum tarzı anlat.Sonra sence bu kız için ne yapmalıyım de? Ona nasıl bunu anlatırım de?

Ama sakın kıza onu sevdiğini çaktırma anlarsa daha beter olur hem plan suya düşer hem de kız niyetini anlar.

Ama anlamaz ve sana öneri verirse onu gözlemle mesela birini sevdiğini görünce tepkisi nasıl bunları düşün
  • quote:

Hocam kendin hakkında ona soru sorma.

Kıza delki ben birinden hoşlanıyorum x kişi de sonra kıza olan aşkını x'e ymiş gibi anlat sonra kızın tepkisi gözlemleme.

Ama kıza biri var şöyle şöyle bana ilgi gösteriyor tarzı değil.

Bir kız var mesela hiç gitmesin istiyorum tarzı anlat.Sonra sence bu kız için ne yapmalıyım de? Ona nasıl bunu anlatırım de?

Ama sakın kıza onu sevdiğini çaktırma anlarsa daha beter olur hem plan suya düşer hem de kız niyetini anlar.

Ama anlamaz ve sana öneri verirse onu gözlemle mesela birini sevdiğini görünce tepkisi nasıl bunları düşün

taktik güzel de şimdi bir arkadaş var diyip mi örnek verim yoksa kendim başkasına aşıkmışım gibi mi sorim_?

• Kardeşim öncelikle eline yüzüne bulaştıracaksan hiç bu taktiğe girme benden söylemesi.

Bir arkadaş var dersen daha hızlı çakar kendin dersen daha mantıklı ama bu taktik riskli benden söylemesi iyi ama riskli.

Dikkat et ters tepebili.Mesela kız seviyordur umut kesebilir de.
  • quote:

Kardeşim öncelikle eline yüzüne bulaştıracaksan hiç bu taktiğe girme benden söylemesi.

Bir arkadaş var dersen daha hızlı çakar kendin dersen daha mantıklı ama bu taktik riskli benden söylemesi iyi ama riskli.

Dikkat et ters tepebili.Mesela kız seviyordur umut kesebilir de.

Peki ona yazdığım şiirlerden en güzel olanı versem mi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 3 Haziran 2014; 0:42:35 >
  • Bende 16 yaşındayım.Öncelikle dedikleri gibi kız seni kullanıyor bu bir gerçek ama bunu sana o kadar masumane bir şekilde gösteriyorki sen farkına bile varmıyorsun , bu da kız sempatizanlığı.Benim başıma gelmedi bu olay çünkü çevremde ki kızlar yani arkadaşlarım benim ne kadar sağlam ve güçlü bir karaktere sahip olduğumu bilir ve onlar beni kullanacaklarını zannederlerken kendileri kullanıldıklarını anlarlar.Bu kendini beğenmişlik değil sadece sorununu çözüm olmaya çalışıyorum.Bi arkadaşımın da başına gelmişti hatta çok yakın bi dostumun.En son arkadaşımla kızın sevgilisi tartıştılar filan kızda arkadaşımı köşeye attı sevgilisiyle devam ediyor.Bence kıza bağlanma ve gerçekleri dile getir.Ayrıca kıskandırmayıda deneyebilirsin sen yinede her zaman arkadaş olduğunuzu belirt ve kıza gereğinden fazla ilgi gösterme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 3 Haziran 2014; 0:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

Bende 16 yaşındayım.Öncelikle dedikleri gibi kız seni kullanıyor bu bir gerçek ama bunu sana o kadar masumane bir şekilde gösteriyorki sen farkına bile varmıyorsun , bu da kız sempatizanlığı.Benim başıma gelmedi bu olay çünkü çevremde ki kızlar yani arkadaşlarım benim ne kadar sağlam ve güçlü bir karaktere sahip olduğumu bilir ve onlar beni kullanacaklarını zannederlerken kendileri kullanıldıklarını anlarlar.Bu kendini beğenmişlik değil sadece sorununu çözüm olmaya çalışıyorum.Bi arkadaşımın da başına gelmişti hatta çok yakın bi dostumun.En son arkadaşımla kızın sevgilisi tartıştılar filan kızda arkadaşımı köşeye attı sevgilisiyle devam ediyor.Bence kıza bağlanma ve gerçekleri dile getir.Ayrıca kıskandırmayıda deneyebilirsin sen yinede her zaman arkadaş olduğunuzu belirt ve kıza gereğinden fazla ilgi gösterme.

Peki nasıl kendimi kullandırtmicam_?

• Arkadaşlar sizce bana arada samimiyetten dolayı milletin içinde kanka diyen, sevgilisi olan kıza nasıl davranmalıyım_?

Biliyorum kızın manitası olduğu için bize çekilmek kalır ama bende seviyorum.Sizce ağzını yoklamalı mıyım_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 3 Haziran 2014; 13:12:03 >
  • Arkadaşlar bir yol gösterin lütfen :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

quote:

Bende 16 yaşındayım.Öncelikle dedikleri gibi kız seni kullanıyor bu bir gerçek ama bunu sana o kadar masumane bir şekilde gösteriyorki sen farkına bile varmıyorsun , bu da kız sempatizanlığı.Benim başıma gelmedi bu olay çünkü çevremde ki kızlar yani arkadaşlarım benim ne kadar sağlam ve güçlü bir karaktere sahip olduğumu bilir ve onlar beni kullanacaklarını zannederlerken kendileri kullanıldıklarını anlarlar.Bu kendini beğenmişlik değil sadece sorununu çözüm olmaya çalışıyorum.Bi arkadaşımın da başına gelmişti hatta çok yakın bi dostumun.En son arkadaşımla kızın sevgilisi tartıştılar filan kızda arkadaşımı köşeye attı sevgilisiyle devam ediyor.Bence kıza bağlanma ve gerçekleri dile getir.Ayrıca kıskandırmayıda deneyebilirsin sen yinede her zaman arkadaş olduğunuzu belirt ve kıza gereğinden fazla ilgi gösterme.

Dediğim gibi Güçlü ol kızı etkin altına almayı bil , kararları hep sen beliler ve yapalımmı edelimmi gibi şeyler sorma yap ve et.Güçlü bir karaktere sahip olduğunu kıza göster o sana yüz verirse sen çok verme ama dozunu ayarla ki soğumasın.Ayrıca her zaman arkadaş olduğunuzu dile getir ve sevgilisinden ayrılmasını bekle.Ayrıldığı zamanda ne yapacağını biliyorsun zaten.Ama ondan önce sakın kızla çok zaman geçirme normal arkadaş gibi davran ve kızı şımartma.

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi Güçlü ol kızı etkin altına almayı bil , kararları hep sen beliler ve yapalımmı edelimmi gibi şeyler sorma yap ve et.Güçlü bir karaktere sahip olduğunu kıza göster o sana yüz verirse sen çok verme ama dozunu ayarla ki soğumasın.Ayrıca her zaman arkadaş olduğunuzu dile getir ve sevgilisinden ayrılmasını bekle.Ayrıldığı zamanda ne yapacağını biliyorsun zaten.Ama ondan önce sakın kızla çok zaman geçirme normal arkadaş gibi davran ve kızı şımartma.

Maço mu davranim yani

• Zaten kız evet derse daha kötü. Sevgilisi var başkasına evet diyor. Senle çıkar ve 2 ay sonra başkasının teklifini kabul eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kızı belki 3 ay sonra hiç görememe ihtimalim var.

Zaten tanışalı 3 hafta oldu ne olup olmadığımı anlamıştır şimdiye kadar.
    Zaten bu kız için hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum nedense.
    Koluma faça attım ismini yazdım. :D

• Arkadaşlar kısacası durumu şöyle açiklim.

Bir kız var.Sevgilisi var.
    Ben onu çok seviyorum ancak o bana bi kaç kez kanka dedi.

Onu kazanmak için ne yapmalıyım ne yapmamalıyım_? önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 3 Haziran 2014; 22:08:42 >
  • Onunla ilgilendiğini hissettir biraz değer verdiğini oda yolu çizer zaten devamını anlarsın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Onunla ilgilendiğini hissettir biraz değer verdiğini oda yolu çizer zaten devamını anlarsın sen

Zaten ona değer verdiğimi 3 haftada anlamıştır sanırım.Yoksa durup dururken aşık olmam ona.O da bişeyler yapmıyor değil.
    Aklımdan 5 dakikalığına çıksa neler vermezdim.Çünkü bir sevgilisi var ve kimbilir şimdi ne konuşuyorlardır.
    Neyse yarını iple çekiyorum onu görmek için işe sırf 1 saat erken gidip onun için fazladan 1 saat çalışıyorum.Belkide bu yüzden
    ( çok samimiyetten ) bana knka dedi.Zaten ona değer verdiğimi 3 haftada anlamıştır sanırım.Yoksa durup dururken aşık olmam ona.O da bişeyler yapmıyor değil.
    Aklımdan 5 dakikalığına çıksa neler vermezdim.Çünkü bir sevgilisi var ve kimbilir şimdi ne konuşuyorlardır.
    Neyse yarını iple çekiyorum onu görmek için işe sırf 1 saat erken gidip onun için fazladan 1 saat çalışıyorum.Belkide bu yüzden
    ( çok samimiyetten ) bana knka dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 3 Haziran 2014; 22:18:28 >

• Dostum sevgilisiyle arasında olup bitenleri sor Aranız nasıl diye filan sor bazen tabi çok abartmadan. Onu gördüğünde saçın güzel kıyafetlerin yakışmış felan söyle. O sana kaka dedikçe sen ona kanka vs deme. Hatta moralin bozulmuş gibi davran
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.