Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

bir kız benden hoşlanıyor ama sevgilisi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün eve geldiğimde çok yakın bir kız arkadaşım mesaj attı dediki dün bir kız arkadaşımla senin hakkında konuştuk faceten senin profiline baktı ve begendi seni dedi.Keşke şu ankı sevgilimle çıkmadan önce onunla(yani benimle) tanışsaydım demiş kız.Arkadaşım onu sevgilisinden ayırcam senle çıkmasını sağlicam diyor
    Sizce bunu yapmasına izin vermeli miyim kızı bende begendim ama şu an biriyle çıkıyor :/
    Üstelik dinine de bağlıymış özellikle bu yönü çok hoşuma gitti kızın

• Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar küçük heralde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Piçigetto

Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?
    bugün sevgilisini sattıysa yarında seni satabilir
  • Eğer haytalık yapmayacaksan o ilişkinin 3 yıl kadar süreceğini söyleyebilirim. Sevgilisinden ayırmasın arkadaşın. Kız eğer seni beğendiyse zaten ondan ayrılacaktır. Ayrıca sevgilisi olan bir kızın başka bir erkek araması o andaki sevgilisinden bıktığı anlamına gelir. Sadece bekle eğer gerçekten senden hoşlanmışsa sana gelecektir.
  • < Message Error >

yaw he he

• Hic bir türlü hayir gelmez hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Bi kız var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?
    demek dinine bağlıymış. hmm

hadi orasını geçtim çok bilinen bir kural vardır. Basittirde. Senin için başkasını bırakan gün gelir başkası için seni bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 9 Eylül 2013; 10:20:19 >
  • quote:

+1

• quote:

belki de şu anki sevgilisini gerçekten sevmiyordur ve arkadaşım beni ona anlattığında ve faceten beni gördüğünde kafası karışmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Yaşlar küçük heralde?
    Birşeyi merak ediyorum.

Ayrılmayı düşündüğü çocuk o kızı çok seviyorsa , neler hissedecek sence ? Ama düşündüm de ayrılsın bence de. Çocuğa yazık. Böyle kızdan hayır gelmez.
  • çok saçma, başka kız mı yok, böyle şeylerle uğraşma, sonra başın ağrır, bu arada şaka gibi, güldüm okuyunca

• quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

quote:

belki de şu anki sevgilisini gerçekten sevmiyordur ve arkadaşım beni ona anlattığında ve faceten beni gördüğünde kafası karışmıştır

Arkadas anlamamis anlatirsiniz benim baska islerim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır

bugün sevgilisini sattıysa yarında seni satabilir

Yazmaya gelmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

demek dinine bağlıymış. hmm

hadi orasını geçtim çok bilinen bir kural vardır. Basittirde. Senin için başkasını bırakan gün gelir başkası için seni bırakır.

+1 aynısı başıma geldi ve şu an yalnızca bunları dinliyorum;

• Bugün senin için bir başkasını bırakan yarın bir başkası için seni bırakır. Dert etme boşver.
  • Kadınlar maymun gibidir , diğer dalı tutmadan öbür dalı bırakmazlar

• quote:

quote:

quote:

Arkadas anlamamis anlatirsiniz benim baska islerim var

anladım da dinine bağlı derken ateist veya deist değil demek istedim dinini seviyor ve saygısı var

• quote:

Orijinalden alıntı: jony___

Kadınlar maymun gibidir , diğer dalı tutmadan öbür dalı bırakmazlar
    Dinine bağlı olmasını önemsediysen onları ayırmasına izin vermemelisin kul hakkına girmiş olabilirsin çünkü bu durumda. İlla ayrılcaklar ama sonuçta bekleyebilirsin onun yerine
  • quote:

merhaba arkadaşlar dün eve geldiğimde çok yakın bir kız arkadaşım mesaj attı dediki dün bir kız arkadaşımla senin hakkında konuştuk faceten senin profiline baktı ve begendi seni dedi.Keşke şu ankı sevgilimle çıkmadan önce onunla(yani benimle) tanışsaydım demiş kız.Arkadaşım onu sevgilisinden ayırcam senle çıkmasını sağlicam diyor
    Sizce bunu yapmasına izin vermeli miyim kızı bende begendim ama şu an biriyle çıkıyor :/
    Üstelik dinine de bağlıymış özellikle bu yönü çok hoşuma gitti kızın

ayrılacağı sevgilisinin ahını çok alırsın, iki yakan bir araya gelmez, ciddiyim!!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.