Şimdi Ara

bir kız benden hoşlanıyor ama sevgilisi var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Birşeyi merak ediyorum.

Ayrılmayı düşündüğü çocuk o kızı çok seviyorsa , neler hissedecek sence ? Ama düşündüm de ayrılsın bence de. Çocuğa yazık. Böyle kızdan hayır gelmez.

aynı şeyi düşündüm o yüzden buraya konu açtım arkadaşımın o kızı sevgilisinden ayırmasına izin versemmi diye kızdan hoşlandım ama o çocugun hali ne olur
  • Yazmıyacaktım ama yazayım.

Öyle görünüşü beğenmekle sevgi, aşk olmaz. Ne bekliyosun böyle ilişkiden?

Bi de sevgilisinden ayrıncak senle çıkacak. Karaktersizliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biride cikip bobrek.avi dememis

• quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

merhaba arkadaşlar dün eve geldiğimde çok yakın bir kız arkadaşım mesaj attı dediki dün bir kız arkadaşımla senin hakkında konuştuk faceten senin profiline baktı ve begendi seni dedi.Keşke şu ankı sevgilimle çıkmadan önce onunla(yani benimle) tanışsaydım demiş kız.Arkadaşım onu sevgilisinden ayırcam senle çıkmasını sağlicam diyor
    Sizce bunu yapmasına izin vermeli miyim kızı bende begendim ama şu an biriyle çıkıyor :/
    Üstelik dinine de bağlıymış özellikle bu yönü çok hoşuma gitti kızın

Yas kac 10 mu. Bu nedir lan aski memnu mu

• sevgilisi olan kızın arkadaşı, yani senin arkadaşın kıza gıcık o yüzden onu sevgilisinden ayırıp maşa olarak seni kullanacak, çok büyük bir estetik dönüyor ama anlayana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piçigetto

Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?

• o nasıl bı dınmıs
  • quote:

quote:

Birşeyi merak ediyorum.

Ayrılmayı düşündüğü çocuk o kızı çok seviyorsa , neler hissedecek sence ? Ama düşündüm de ayrılsın bence de. Çocuğa yazık. Böyle kızdan hayır gelmez.

aynı şeyi düşündüm o yüzden buraya konu açtım arkadaşımın o kızı sevgilisinden ayırmasına izin versemmi diye kızdan hoşlandım ama o çocugun hali ne olur

Sen bu işlere karışma. Ağzından herhangi bir karar çıkmasın. Kız ne yapmak isterse yapsın. Olan hertürlü çocuğa olacak. Umarım sevmiyordur kızı.

Ama şunu bil ki. Kız bunu o çocuğa yapıyorsa , birgün aynısını sana da yapabilir. Ben olsam böyle birinden uzak durmayı tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

Birşeyi merak ediyorum.

Sen bu işlere karışma. Ağzından herhangi bir karar çıkmasın. Kız ne yapmak isterse yapsın. Olan hertürlü çocuğa olacak. Umarım sevmiyordur kızı.

Ama şunu bil ki. Kız bunu o çocuğa yapıyorsa , birgün aynısını sana da yapabilir. Ben olsam böyle birinden uzak durmayı tercih ederim.

aynen oluruna bırakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

demek dinine bağlıymış. hmm

hadi orasını geçtim çok bilinen bir kural vardır. Basittirde. Senin için başkasını bırakan gün gelir başkası için seni bırakır.

Aynen ayrica demek tek onemsedigi seyde tipmis faceten gormekle bole diyorsa senden yakisiklisini bulunca ayrilir evlenilmezde cikilmazda o kizlayapcaksan yap yoksa birak
    dinine bagli dior ya

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Yaşlar küçük heralde?

benim yaşım 21
    kızın yaşı 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

sevgilisi olan kızın arkadaşı, yani senin arkadaşın kıza gıcık o yüzden onu sevgilisinden ayırıp maşa olarak seni kullanacak, çok büyük bir estetik dönüyor ama anlayana

yakın arkadaşımla hakikaten yakınız bana herşeyini anlatır ve buluştuğumuzda çok eğleniriz bi kere vapurdayken gülmekten güneş gözlüğünü denize düşürdü
    öyle bir şey yapacagını hiç sanmam ama içime kurt düşürmedin de değil
  • ne yapsam?
    düşünce,fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
  • quote:

quote:

Yaşlar küçük heralde?

benim yaşım 21
    kızın yaşı 24

Hocam saçmalama. Mantıklı geliyor mu sana?

• Açık konuşalım bir kızın bir erkekte hayrı yoksa 2.sine hiç olmaz erten bence vazgeç üzülmeni istemem dostum..
  • quote:

quote:

quote:

Yaşlar küçük heralde?

benim yaşım 21
    kızın yaşı 24

abim kendinden 5 yaş küçük kızla 1 sene çıktı neden mantıksız olsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Açık konuşalım bir kızın bir erkekte hayrı yoksa 2.sine hiç olmaz erten bence vazgeç üzülmeni istemem dostum..

bugün ona yaptığını yarın bana yapar diyorsun yani
    haklısın
  • Kız da dinine bağlıymış demek(!) Senle sevgili olsa bile emin ol senden iyi birini gördüğünde seni bırakır böyle bir kız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşlar küçük heralde?

benim yaşım 21
    kızın yaşı 24

abim kendinden 5 yaş küçük kızla 1 sene çıktı neden mantıksız olsun ki

Ben ondan bahsetmedim ki.
    Yaş hiç önemli değil ama görüp beğenmek nedir? Hadi konuşursunuz birbirinizi tanıtsınız kızın gönlü sana kayar anlarım ama bu çok saçma aman dikkatli ol yanlış bişey yapma.

Dinine bağlı olsun olmasın ahlak önemli. Bu din olayını kafana takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakata -- 10 Eylül 2013; 11:33:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Açık konuşalım bir kızın bir erkekte hayrı yoksa 2.sine hiç olmaz erten bence vazgeç üzülmeni istemem dostum..

bugün ona yaptığını yarın bana yapar diyorsun yani
    haklısın

Aynen öyle benim güzel kardeşim hiç gerek yok üzüleceğine bugünden hiç üzülme daha iyi, daha önüne neler çıakr be peh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.