Şimdi Ara

bir kız benden hoşlanıyor ama sevgilisi var (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piçigetto

quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

quote:

Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?

Belki kız ateist ve dinine bağlı ? Dinine bağlı diyince neden direk aklınıza müslümanlık geliyor ?

Hiclige baglanamassin ayrica ateistlik dinden sayilmaz ve kimsede dinine bagli bu diye ateist bi kizdan bahsetmez ve ateistligin baglanmak gibi bir kurali yoktur yoksaymaktir

Ateist derken örnek verdim. Başka bi dine mensup olma ihtimalinden bahsetmeye çalıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

quote:

Dinine bagliymistan sonrasini okumadim. Faceden erkek beğenip suan sevdigim dedigi adama ihanet eden bir kiz hangi dine bagli olabilir flörtlam ?

Belki kız ateist ve dinine bağlı ? Dinine bağlı diyince neden direk aklınıza müslümanlık geliyor ?

Hiclige baglanamassin ayrica ateistlik dinden sayilmaz ve kimsede dinine bagli bu diye ateist bi kizdan bahsetmez ve ateistligin baglanmak gibi bir kurali yoktur yoksaymaktir

haklısın

• işine bakıcaksan neden olmasın
  • senle çıkarken faceden başka profiller görmiyeceği ne malum özetle: motorize ekip
  • buraya iyiki konu açtım belkide buraya konu açmasaydım herşey farklı olabiilirdi
    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar doğru şeyi yapmamı sağladınız
  • quote:

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

quote:

+1

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzamasa şu dinine bağlı mevzusu hatta uzamasa şu konu
  • @Piçigetto'ya hak veriyorum. Ancak şöyle bir durum var. Hayatta hiçbir zaman kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapmayacaksın. Yani, sen o kızın erkek arkadaşı olsan, ve kız başkasından hoşlansa böyle keşke falan diye düşünse, kendini nasıl hissedersin? Hayat zehir olmaz mı sana? Bunu kendi gururuna yedirebileceksen, kız ile görüş, konuş. Ama yok, benim vicdanım el vermez, diyorsan kendi hallerine bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

@Piçigetto'ya hak veriyorum. Ancak şöyle bir durum var. Hayatta hiçbir zaman kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına da yapmayacaksın. Yani, sen o kızın erkek arkadaşı olsan, ve kız başkasından hoşlansa böyle keşke falan diye düşünse, kendini nasıl hissedersin? Hayat zehir olmaz mı sana? Bunu kendi gururuna yedirebileceksen, kız ile görüş, konuş. Ama yok, benim vicdanım el vermez, diyorsan kendi hallerine bırak.

güzel konuştun
    öyle birşeyin başıma gelmesini istemem başkasının başına gelmesini de istemem:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.