Şimdi Ara

Hakkari'de askerlik yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunuz veya merak ettiğiniz birşey varsa cevaplarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şuan Yüksekova'da bulunuyorum buranın halkı çoğunluk olarak sevmiyor askeri. Çarşı izni ise sadece rütbeli personele veriliyor 3 sene önce 2 tane uzman askerimiz çarşı izninden dönemedi o zamandan bu yana yasaklandı izinler.Hastaneye giden arkadaşlarımın çoğunlukla dedikleri insanlar sana dik dik bakıyor oluyor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Hakkari Yüksekova'da Askerlik

Hakkari Yüksekova'da askerlik yapanlar, zorlu ancak bir o kadar da gurur verici bir deneyim yaşarlar. Hakkari Yüksekova, ülkemizin en doğusunda yer alan ve stratejik öneme sahip bir ildir. Bu bölgede askerlik yapmak, sınır güvenliğini sağlamak ve terörle mücadele etmek için büyük önem taşır.

Hakkari Yüksekova'da askerlik yapanlar, 3. Piyade Tümeni 7. Hudut Alayı'nda görevlendirilirler. Bu birlik, sınır hattının korunmasından sorumlu olan seçkin bir birimdir. Askerler, dağlık ve engebeli arazide devriye görevi yapar, sınır ihlallerini önler ve terör faaliyetlerine karşı mücadele ederler.

Hakkari Yüksekova'da askerlik yapmak, fiziksel ve zihinsel olarak zorlayıcı olsa da aynı zamanda kişisel gelişim ve vatan sevgisi açısından paha biçilmez bir fırsattır. Askerler, bu süreçte dayanıklılık, disiplin ve sorumluluk bilinci kazanırlar.

Hakkari Yüksekova'da askerlik yapmayı düşünenler, bölgenin zorlu iklim koşulları ve güvenlik riskleri hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ancak bu zorluklara rağmen, Hakkari Yüksekova'da askerlik yapmak, ülkenize hizmet etmenin ve kişisel sınırlarınızı zorlamanın benzersiz bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • helal olsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkari halkı askerlere nasıl davranıyor ve pkk hakkında ne düşünüyorlar

iyi tezkereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 4 Temmuz 2021; 14:19:57 >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Şuan Yüksekova'da bulunuyorum buranın halkı çoğunluk olarak sevmiyor askeri. Çarşı izni ise sadece rütbeli personele veriliyor 3 sene önce 2 tane uzman askerimiz çarşı izninden dönemedi o zamandan bu yana yasaklandı izinler.Hastaneye giden arkadaşlarımın çoğunlukla dedikleri insanlar sana dik dik bakıyor oluyor.

• er olarak mı yapıyorsun

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Ne demek bu ya. Ben olsam çıkarırım askerleri. Sanki yabancı ülke. Havası suyu nasıl rahat mısın nasıl geçiyor diye sormak için geldim ama bizim ülke çoktan bölünmüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim770

Ne demek bu ya. Ben olsam çıkarırım askerleri. Sanki yabancı ülke. Havası suyu nasıl rahat mısın nasıl geçiyor diye sormak için geldim ama bizim ülke çoktan bölünmüş

2000 2001 de Tunceli de yaptım askerliği bizde de çarşı yasaktı. Askerler çarşıya çıktığı zaman kesinlikle bir olay patlak veriyordu. Olağan üstü hal bölgesi olduğu için çarşı yasaktı.

Benim gibi bir kaç kişi vardı araç komutanı kartı olan rütbelilerin araçlarını ve şoförlerini alıp askeri araçla gidip ne alınacaksa alıyorduk. Orada yatılı kalan rütbelilerinde istekleri oluyordu hepsini tek tek dolaşıp ne istiyorlarsa kaydedip alıp geliyorduk bir nevi market alış verisine çıkmak gibi düşün onun dışında yasaktı tamamen.

• İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Günaydın hocam selamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sürüntü köpek kullanıcısına yanıt
    Ktm de mi yoksa tümen askeri olarak mı ?

• MgLadius kullanıcısına yanıt
    Tümen askeri hocam.

• Kaç terörist öldürdün terörist gördün mü nasıl orası yaşanır mı komutanlar nasıl arkadaşların nasıl

• Hocam yüksekovada şuan sıcak çatışma olmuyor. Çukurca şemdinli üst bölgelerinde geceleri taciz atışı olduğunu duydum arkadaşlarımdan.Terörist gördüklerini de söylediler.Komutanlara gelirsem büyük çoğunluğu anlayışlı komutanlar her türlü yardımcı oluyorlar. Tümen içerisinde de her türlü imkana sahipsin baya tatil yaparmış gibi askerlik yapıyorum şuan.Her tür insan var burda hangisini arkadaş olarak kendime yakıştırıyorsam onla muhabbet ediyorum. Üst devrelerden de şuan a kadar devrecilik görmedim onlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar bize onlarda üstlerinden öyle görmüşler.

• Yüksekova'da nerede görevlisin?

Dağlıca askeriydik, tabur taşınınca Van'a geçmiştim. Türkiye-İran sınırında hudutta görev yapmıştık.

• Sürüntü köpek kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcınız olsun hocam daha geçen sene oradaydım bende

• MgLadius kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam Allah razı olsun.

• Albert Caraco kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma çok detay veremem yüksekovada olduğumu bil o yeter

• Yüksekova'daki tümen güzeldi be.  1 hafta falan kalmıştım orda. Havalimanının dibinde ulaşımı iyi. İçerde adana-şiş kebap falan yapan bir yer vardı, her gün gidiyordum. Ben ordayken Binali Yıldırım gelmişti miting yapmaya. 

Misafirhanede sıcak su işi sıkıntıydı ama. Ordan eksi veriyorum.

• Eğer manyak bir yere gelmediysen değme keyfine. Aile saçmalıkları yok baskı yok hayatın stresi yok. Ohh..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.