Şimdi Ara

360. Dönem İZMİR/Narlıdere'de acemilik yapacak olanların tanışma konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.kkk.tsk.tr/EgitimBirlikleri/baglantilar/%C4%B0S.OKL.%20VE%20EM.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caqlark -- 4 Ağustos 2015; 16:28:06 >

• Ben de Narlıdere yolcusuyum :) Yalnız, sabah 9 çok idealist bir zaman seçimi olmuş. Ankara'dan geleceğim otobüsüm gece 1 de kalkacak. Büyük bir ihtimalle 9.30 gibi İzmir otogarda olacağım. Narlıdere hakkında bir fikrim olmadığı gibi demokrasi meydanını hiç bilmiyorum :) Belirttiğim saatlerde İzmir otogarda olacak devrem varsa buluşmak isterim.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer304 -- 30 Temmuz 2015; 20:25:11 >
  • Caqlark C kullanıcısına yanıt
    Sen hangi firmadan aldın bileti?
    Dediğin gibi firmayı aramakta fayda var.
  • Arkadaslar bende narlidereye geliyorum ayin 5inde, kocaelinden gelicem sabah 8 de felan ordayim ama efe tur yol kenarinda biyerde birakiyormus ordan servisle izmir otogara yada merkeze sanirim bilmiyorum tam olarak. Telefonda eski bisey getircem internete felanda giremem bulamam sonra sizi cozelim su isi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer304 sana numarami yazmistim ozelden

• quote:

Orijinalden alıntı: omer304

Ben de Narlıdere yolcusuyum :) Yalnız, sabah 9 çok idealist bir zaman seçimi olmuş. Ankara'dan geleceğim otobüsüm gece 1 de kalkacak. Büyük bir ihtimalle 9.30 gibi İzmir otogarda olacağım. Narlıdere hakkında bir fikrim olmadığı gibi demokrasi meydanını hiç bilmiyorum :) Belirttiğim saatlerde İzmir otogarda olacak devrem varsa buluşmak isterim.
    Selamlar.

Bende 5 inde sabah ankaradan geleceğim narlıdereye 8 buçuğa uçak bileti aldım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agora AVM'de buluşun beyler , iyice kaynaşırsınız , oturup dinlenir yemek falan yersiniz öğleden sonrada teslim olursunuz , biz 7 kişi buluşup beraber gitmiştik.
    Hem uçakla gelenler için , hemde otobüsle gidecekler için tam ortada , narlıdere'ye gelmeden yol üstündedir...
    Hepimizin birliğe katılış tarihi 5 ağustos mu?
  • Ben de 5ağustosta orda olucam izmir narlıdere sizinki hangi birlik? Ben istihkam okulu

• Asul. A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha sülüs almadım. 6 sı orda olacaktım ama bilemiyorum.
    Kardeş ben de izmir narlıderede olucam 5 ağustosta saat 10 gibi havaalanında olucam adanadan geliyorum

Ben 6 sı orada olmayı planlıyordum. daha sülüs almadım. Sek bitiş tarihi 6 ağustos diyordu.
  • Bende 5inde ordayım forumda yazan omer vardi onunla birlikte narliderede demokrasi meydaninda buluscaktik ben 9da inicem izmitten geliyorum servsle narlidereye gecicem. Istihkam okulu bizimde

• Arkadaşlar demokrasi meydanı yer seçimini biz askeri servis oradan geçtiği için tercih etmiştik ama tüm ihtiyaçlarımızı giderebileceğimiz derli toplu bi yer olarak KNTLG arkadaşın belirttiği gibi Agora AVM gibi bi yerde de buluşabiliriz. Havalimanında veya otogarda inecek arkadaşlar narlıdere ye hareket eden minibüs veya otobüse binerlerse büyük ihtimalle hepsi bu AVM önünden geçer. İsterseniz bu şekilde daha merkezi bi yerde buluşup ihtiyaçlarımızı giderdikten sonra demokrasi meydanına geçip askeri servise bineriz ya da direk oradan da başka araçlarla askeri birliğimize kadar gidebiliriz. Önerisi olan var ise paylaşsın lütfen.
    Asul kardeş sen de sülüs belgeni al bence, birliğe katılım tarihini yol izni ile birlikte asal belirliyor; sen kafana göre seçim yapamıyorsun diye biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.