Şimdi Ara

Adana'da en iyi TOEFL sınav merkezi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ets.org/bin/getprogram.cgi?urlSource=toefl&newRegURL=&test=TOEFL&greClosed=new&greClosedCountry=China&browserType=Other&toeflType=&redirect=&t_country1=group_Turkey

bu sene içerisinde ilk kez toefla gireceğim. ets sitesinde, şu an için en geç sınav tarihi 27 eylül.

toefla yeni eklenen speaking ve writing den dolayı biraz zorlaşmış sınav.

ayrıca ekşisözlükte birkaç yorum okudum. biraz korktum açıkcası...

bu sabah girdigim sınavda hatunlardan tekinin mirofonunda sorun cıktı ve tam 1 bucuk saat hatunun bagıra bagıra ankarayı anlatmasını dinledik. ne okudugumdan bisi anladım ne isaretledigimden. onu duymamaya calısırken ben, bunu basaramayan diger arkadaslar got kadar toefl salonunda(öyle ki listening yaparken yandakinin kulaklıgından gelen sesi duyabiliyorsunuz) dikkatlerini toparlayabilmek adına dışlarından sesli olarak reading leri okumaya basladılar(ne kadar fısıltı da olsa yeterince ses cıkıyordu). gercekten o an tadından yenmeyecek bir sınav haline geldi

Adana'dan sınava giren birileri yardımcı olursa sevinirim.

bulabildiğim sınav yerleri bunlar ama hepsinde oluyor mu emin değilim.

İlke İngilizce Dil Kursu
    English Home Dil Kursları
    Feyza Dil Kursu
    Uzman Dil Eğitim Merkezi
    English Home Avrupa Dil Kursları
    Aktüel Dil Eğitim Merkezi
    Çukurova Pratik İngilizce Kursu
    Özel Nadem Yabancı Dil Kursu

• hortlatacam yıllar sonra ama güncel bilgi nedir? Benim bulduğum tek yer English home. Ve kendileri Adana'da tek olduklarını yazmışlar sitelerinde.
  • Son durum nedir hocam gidebilmişmiydin ?
  • yok hocam daha başvurmadım ben ama aralıkta girmem lazım bu sınava. o yüzden güncel durumu biri paylaşırsa sevinirim. kötüyse ankarada yer araştıracam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.