bu sene içerisinde ilk kez toefla gireceğim. ets sitesinde, şu an için en geç sınav tarihi 27 eylül.
toefla yeni eklenen speaking ve writing den dolayı biraz zorlaşmış sınav.
ayrıca ekşisözlükte birkaç yorum okudum. biraz korktum açıkcası...
bu sabah girdigim sınavda hatunlardan tekinin mirofonunda sorun cıktı ve tam 1 bucuk saat hatunun bagıra bagıra ankarayı anlatmasını dinledik. ne okudugumdan bisi anladım ne isaretledigimden. onu duymamaya calısırken ben, bunu basaramayan diger arkadaslar got kadar toefl salonunda(öyle ki listening yaparken yandakinin kulaklıgından gelen sesi duyabiliyorsunuz) dikkatlerini toparlayabilmek adına dışlarından sesli olarak reading leri okumaya basladılar(ne kadar fısıltı da olsa yeterince ses cıkıyordu). gercekten o an tadından yenmeyecek bir sınav haline geldi
Adana'dan sınava giren birileri yardımcı olursa sevinirim.
bulabildiğim sınav yerleri bunlar ama hepsinde oluyor mu emin değilim.
İlke İngilizce Dil Kursu English Home Dil Kursları Feyza Dil Kursu Uzman Dil Eğitim Merkezi English Home Avrupa Dil Kursları Aktüel Dil Eğitim Merkezi Çukurova Pratik İngilizce Kursu Özel Nadem Yabancı Dil Kursu
hortlatacam yıllar sonra ama güncel bilgi nedir? Benim bulduğum tek yer English home. Ve kendileri Adana'da tek olduklarını yazmışlar sitelerinde.
Son durum nedir hocam gidebilmişmiydin ?
yok hocam daha başvurmadım ben ama aralıkta girmem lazım bu sınava. o yüzden güncel durumu biri paylaşırsa sevinirim. kötüyse ankarada yer araştıracam.