Bildirim
Askerdeyken kredi kartı verilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yedek subay / astsubay maaşları olsun, erlerin aylık harcırahı olsun, bunlar için banka hesabı açılıyor. Ziraatten açılıyor genelde, ama yedek subay ve astsubayların esas kıtalarında birliğin anlaşmalı olduğu banka farklı olabiliyor. Orada da tekrardan maaş hesabı açılabilir.
Sivildeki kartlardan bir farkı yok. Askerde açılan 2 hesabımı da (ziraat ve garanti) hala kullanıyorum.
Nasıl olsa hesap açılacak diye sakın ha kartsız gitmeyin. Hesapların açılışı 2-3 hafta sonraya kalabilir. Kartsız birşey alamazsınız kantinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben acemiye temazsız kredi kartımı götürmüştüm. Otomat arızayla para almadığı zaman benim kart ile ödüyorduk, ben paraları kendime alıyordum.
Onun dışında evet; MSB ziraat ya da ptt üzerinden para veriyor. Benim acemi birliği Halkbank ile anlaşmalıydı, maaşlar orada açtığımız hesaba yattı. Usta birliği Garanti idi, orada da ayrı hesap açtım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 8 Haziran 2024; 21:40:57 > -
verdikleri kart normal bankamatik karti hicbir farki yok disarda kullandigin neyse o da oyle.
benim askerlik yaptigim kisla akbank ile anlasmaliydi mesela. Gitmeden mutlaka kart gotur yaninda sen, cunku hesap acip kart vermeleri ve maas almaniz surer biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X