Şimdi Ara

Çalışmayana kredi kartı verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan çalışmıyorum üni döneminde teb üniversteli ve yapıkredi play kullanıyordum hiç borç yapmadım tüm ödemelerimi gününde ödedim teb kartım sonradan teb bonusa dönderdiler limiti de yüksek bayagı, akbank axess almak için başvursam alabilirmiyim ?

• Alirsin sonucda ortada bir puanin birikmis durumda. Borc vs sorun olmadigi icin. Ama diger bankalar limiti kac verir bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ben çalıştığım halde bana vermiyorlar. anlamıyorum bi türlü
    bugüne kadar hiç kredi kartı almamıştım. bi kaç aydır farklı bankalara başvurdum. hiç biri vermedi. anlamadım gitti
  • 0110engin kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız her başvuru puanınızı düşürür.
    Maaş aldığınız bankayı tercih edin.
    Bankadaki bireysel portföy yöneticileriyle iletişim kurun. Gişe çalışanlarıyla değil.
    Eğer mümkün olmadığını söylerlerse ve maddi durumunuz müsait ise nakit blokajlı kredi kartı seçeneğini dile getirin...
    *Bankaya teminat olarak yatıracağınız ve rehin senedi karşılığı bloke altına alınacak tutar karşılığı belirli bir limitle kredi kartı verilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Mecburen iki farklı bankaya başvurdum. İkisi de olumsuz cevap verdi. Maaş için açtırdığım banka da ilk ay maaşını almadan veremeyiz dedi. İş değişikliği yaptm yeni bankaya geçtim ama ne yenisi ne eskisi vermedi yani. Enteresan bir durum. Diğer başvurduğum banka nerdeyse 7 yıldır kullandığım bankaydı. Başvuru yaptıklarm finansbank akbank yapıkredi. İlk defa kredi kartı lazm oldu başvuraym dedim vermediler. Ne kredi çekip ödememezlik yaptm ne de kredi kartı borcum oldu. Hani sicili kötü Yapacak birşey de yapmadım

1100 tl ayarla 1000tl lik teminatlı kredi kartı alacaksın 3 ay kullan puanın oluştuğunda alırsın ancak puanın oluşmadığı için 50 yıl da geçse alamazsın 50 yıl sonrada muhtemelen ölürsün zaten
  • Her banka verir mi bunu? Ayrıldığım yerden maaş Bordrosu alma imkanım var mı peki? Hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadığımdan bilmiyorm. İşten ayrılınca alınabiliyor mu diye?
    Bugün bankadaki kadına iş sözleşmemi götürdüm. Sözleşmede aylık brüt maaşım yazıyor sonuçta diye. 6 aylık maaş bordrosu gerekiyor dedi inatla. Dedim maaş bu bankaya yatıyor görünüyor. Yeni başladığım için daha bi ay oldu. Yatan maaş hesapta sonuçta diyorum inatla aynı şeyi söyledi. Hayır kocaman madde halinde aylık brüt 7000 tl maaş üzerinden anlaşılmıştır da yazıyor sözleşmede. Islak imzalı orjinali sözleşmenin. Böyle diyip inatlaşnca da en az iki ay maaş almanız gerekiyor diyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    kadın doğru söylüyor nesine kızıyosun haksız olan sensin çünkü laftan anlamıyosun
    2 ay gene iyi demiş ortalaması 3 ay dır yani sisteme yansıması.

ayrıca 50 000tl maaşta alsan puanın oluşmadığı için alamazsın gene.
    o yüzden 1100tl ayarla 1000tl limitli teminatlı kredi kartı alacaksın her ay mesela 100 liralık alışveriş yap hesap kesim tarihinde tamamını öde tutarın 3 ay sonra ödemelerini
    zamanında ve düzgün yaparsan zaten hem puanın oluşuyo hemde yatırdığın paranı geri alıyosun ödemen yoksa yani puan oluşması için şart kaçış yok anlattığımdan

garanti- iş-kuveyttürk falan veriyor
  • Puan olusmadan maas bordrosu olustuktan sonra gayette guzel alir.Puan olusmasi icin herkes teminatli kredi karti mi aliyor?

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    puan oluşmadan kart mart alamaz isterse trilyar geliri olsun
  • O zaman her kart alacak/kredi kullanacak olan öncesinde teminatlı kart mı kullanıyor?Yok öyle bir saçmalık.Puanı oluşmamış biri gayet güzel en kötü maaş aldığı bankadan çok rahat alır kredi kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikıs

kadın doğru söylüyor nesine kızıyosun haksız olan sensin çünkü laftan anlamıyosun
    2 ay gene iyi demiş ortalaması 3 ay dır yani sisteme yansıması.

ayrıca 50 000tl maaşta alsan puanın oluşmadığı için alamazsın gene.
    o yüzden 1100tl ayarla 1000tl limitli teminatlı kredi kartı alacaksın her ay mesela 100 liralık alışveriş yap hesap kesim tarihinde tamamını öde tutarın 3 ay sonra ödemelerini
    zamanında ve düzgün yaparsan zaten hem puanın oluşuyo hemde yatırdığın paranı geri alıyosun ödemen yoksa yani puan oluşması için şart kaçış yok anlattığımdan

garanti- iş-kuveyttürk falan veriyor
    ben kadına sinirlenmedim orda. sisteme sinirlendim zaten. bugün dediğin gibi teminatlı şekilde açtırabiliyor muyum diye sordum temsilcime, öf püf edip açamıyoruz öyle dedi. sonra deniz banka gittim aynı şekilde derdimi anlattım gene olumsuz yanıtı aldım. ordan çıkıp iş bankasına gittim gene öyle yapamıyoruz yanıtı aldım. umutsuz şekilde akşam eve dönerken akbanktan sms geldi kredi kartı başvurusu için 444 25 25 i arayabilirsiniz gibisinden. aradım kredi kartı başvurusu yapmıştım ben olumsuz geri dönüş yaptınız tekrar başvursam çıkar mı dedim. işlemimi yaptılar. akşam 7 civarı tekrar sms geldi. başvurunuz onaylandı diye. 1500tl limitli axess gold kredi kartı verdiler sonunda. şaştım kaldım valla. kim neye göre karar veriyor buna kestiremedim. bi gün önce veremiyoruz diyen banka bi gün sonra verdi. maaşımı aldığım bankalar vermedi. 7 yıldır kullandığım banka da vermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0110engin -- 30 Mart 2019; 0:13:39 >

• Merhaba bende şunu öğrenmek istiyorum
    vadesiz hesap kartıyla çeşitli poslardan yapılan alışverişler puan yükseltmede bi işe yarıyor mu acaba

• Şeref60 kullanıcısına yanıt
    İşe yaramaz kredi notu için bir borçlanmaya yarayan ürün gerek ama o bankada bi pozitif etki yaratır kartla uzun süre harcarsanız kredi kartı verirler yani.

• cono01 kullanıcısına yanıt
    Cvp için teşekkürler
    benm yeterince kartım var genç bir arkadaşımız için sormuştum

• Şeref60 kullanıcısına yanıt
    Anladım hesaba parayı yatırsın kart ile harcasın 3-5 ay sonra kredi kartına başvursun yanında otomatik ödeme versin 3 tane hesaba para giriş çıkışları yapsın ay içinde vs gibi aktif kullanması fark eder her bankanın kredi notu dışında kendi değerlendirme sistemide vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.