Şimdi Ara

Kredi kartı asgari tutar kaç kere ödenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
29.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam bugün bir arkadaşımdan duydum kredi kartının borcunun sadece asgari tutarını üç kere üst üste ödeyince kredi kartı bloke oluyor diye birşey söyledi , bu doğrumudur sadece asgariyi ödesek kalanı ödemesek ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Asgari tutarı ödedikleri sorun yok. Bloke olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kredi kartıma neredeyse 5 yıldır asgari tutar yatırıyorum hala kullanıyorum yok öyle bir şey
    ama tam tersi durum olursa yani asgari tutarı 3 dönem ödemezseniz avukatlık olma durumu var.

• Tamamdır. Nakit avans vermiyormuş ama

• Bende 3 kere diye okumustum kanun cikinca. Ama Turkiyede kanunlar uygulamamak icin cikiyor!
  • Yapı kredi 3 kere asgari ödedim kart iptal oldu borç sıfırlanınca kart aktif olacak dediler. Ama garanti bonus da asgari ödememe ragmen devam ediyor iptal olmadı
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    İşte bunu diyordum , işbankası böylemi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hsbc ve bonus iptal olmadı yapı kredi iptal oldu. İş bankası hakkında bilgim yok

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    Onuda ben deniyecem :D yazarım bir ay sonra

• Bddk nın yönetmeliğine göre!

08 Ekim 2013

(6) Bir takvim yılı içinde asgari ödeme tutarı; toplam üç kez ödenmeyen kredi kartları nakit kullanımına, üst

üste üç kez ödenmeyen kredi kartları nakit kullanımı ile mal ve hizmet alımına kapatılır. Söz konusu kredi kartlarının

limitleri dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar arttırılamaz ve bu tür kartlar nakit kullanımına veya kullanıma

kapalı tutulur.”

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 22 nci maddesine altıncı fıkra olarak aağıdaki fıkra eklenmiştir. “(6) Bir takvim yılı içerisinde en fazla üç defa, dönem borcunun yüzde ellisine kadar ödeme yapılan kredi kartlarının limitleri, dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar arttırılamaz ve bu tür kartlar nakit kullanımına kapatılır.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te.k -- 13 Şubat 2016; 10:50:37 >

• Üsttekiyle alttakiler çakışıyormı sanki?
  • Kanuna bak. Neden her kisinin degisik yorum yapmasi.
  • bende yıllardır asgari yatırıyorum birşey olmadı, hatta iş bankası limitimi arttırdı hatta ve hatta yeni mesaj attılar limitiniz 2000 tlye artırılmak üzere incelemeye alınmıştır diye.
    çalışmıyorum gelirim yok neyin kafasını yaşıyor bu banka anlamış değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.