Arkadaşlar kilo ve boydan ötürü dahiliye polikliniğine sevk etti. Poliklinikten normal randevu mu almalıyım? hastane fark eder mi? Aynı hastanenin farklı binasına alabilir miyim? |
Aile doktoru dahiliyeye sevk etti ne yapmalıyım
-
-
-
dostum benide 1 hafta önce kardiyolojiye sevk etti. ben ilçede bakındım bana ilçede veremezler sevki şu an merkez devlet hastanesi veriyor dedi.
sana bir sevk kağıdı verdi mi? çünkü bazı devlet hastanelerinde sistem kapalı gözüküyor herhangi bir işlem yapamıyor. devlet hastanesinden aldığın raporda kabul görüyor. askerliğe elverişlidir yazılı rapor hazırlayacak doktorun imzalayacak başhekimde imzalayacak en son mühürleteceksin ve askerlik şubesine gideceksin. kağıtlara bakacak ordaki görevli memur ve sana kağıda tarih isim soyisim tc imza attıracak sistemden girecek bilgileri sonra askerlik başvuru ekranı açılıyor. yani randevu yarına alabiliyorsan hemen al git. randevu çok ileri tarihe atıyorsa doktorlardan rica et. veya hastanede tanıdık varsa erkenden randevu aldırmaya bak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X