Şimdi Ara

Ankaralı Yada Ankarayi Bilen Arkadaslar Acil Baksin Son 3 Saatim Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Geceler.Arkadaslar Ben Ankaraya Hic Gitmedim 3 Saat Sonra Otobüsüm Kalkiyor Ve Elimde sadece Adres Var

Atatürk Bulvari 247
    P.K. 25
    06692 Kavaklidere, Ankara, Turkey

1cisi:Ankarada Kactane Otogar Var?Benim bu Adrese Gitmem icin Hangi Otogarda İnmem Gerekiyor.2cisi Bu Adrese Gitmem İcin Otogar ile Bu Adrese Arasinda Hangi Toplu Tasima Aracini Kullanmam gErekiyor.
    Kısaca Söyle Özetleyeyim.Ankara İSvicre Büyükelcigine Gidecem Elimde Sadece Adresi Var.Nasil Ulasabilirim Bu Adrese.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Otogarları Hakkında Bilgiler

Ankara, Türkiye'nin başkenti ve en kalabalık ikinci şehridir. Şehir, gelişmiş bir ulaşım ağına sahiptir ve bu ağın önemli bir parçası da otogarlarıdır.

Ankara'da Kaç Tane Otogar Var?

Ankara'da şu anda faaliyet gösteren toplam 4 otogar bulunmaktadır:

• Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ)
    • Ankara Garı
    • Kızılay Otobüs Terminali
    • Yenimahalle Otobüs Terminali

Ankara Otogarlarının Özellikleri

AŞTİ: Ankara'nın en büyük ve en işlek otogarıdır. Türkiye'nin dört bir yanına otobüs seferleri düzenleyen çok sayıda otobüs firmasına ev sahipliği yapmaktadır.

Ankara Garı: Tarihi bir yapı olan Ankara Garı, tren ve otobüs seferlerine hizmet vermektedir. Şehrin merkezinde yer almaktadır.

Kızılay Otobüs Terminali: Kızılay Meydanı'na yakın bir konumda bulunan Kızılay Otobüs Terminali, ağırlıklı olarak banliyö ve kısa mesafe otobüs seferlerine hizmet vermektedir.

Yenimahalle Otobüs Terminali: Yenimahalle ilçesinde yer alan Yenimahalle Otobüs Terminali, şehrin batı kesimine hizmet veren bir otogardır.

Ankara'daki otogarlar, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir rol oynamaktadır. Yoğun yolcu trafiği ve merkezi konumları sayesinde, Ankara'yı Türkiye'nin diğer bölgelerine bağlayan önemli ulaşım merkezleridir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 tane otogar var AŞTİ orası.orda inip istersen taksiye binersin ister otobusler kalkıyodur büyük ihtimalle.
  • anladim.taksi cok yazar iyi biliyorum.otobüse binmem gerek.ama kavakli dereye gitmem icin otobüs kalkmiyormu yada kavaklidereye direk otobüs kalkiyormu biraz daha acık olsan hocam?
  • dostum 1 tane otogar var oda AŞTİ . kavaklıdereye gitmek içinde ANKARAYA (aştiden bağlantılı tren)binip kızılay durağında ineceksin kızılaydan'da 10 dk da bir otobüs geçer kavaklıdere istikametine otobüs şöferlerine sor yardımcı olurlar
  • Aştide iniyorsun zaten tek otogar var... Sonra merdivenlerden çıkıyorsun Ankaray tabelasını takip ediyorsun içeriden biniş kartı alıyorsun 2 binişlik öğrenci kart 2.30 tl tam ise 3.40... Sonra ankaraya biniyorsun kızılay durağında iniyorsun dışarı çıkıyorsun birilerine sorduğunda sana bulvardan yukarı çıkmanı söyleyecekler meclise doğru ya yürüyeceksin ya da oradan taksiye bineceksin... Bulvar üzerinde yürümeni tavsiye ederim hemde gezmiş olursun saygılar...
  • Korner 12 Pm Attim Hocam İns Detayli Bi Yardımda Bulunursunuz.Cok Tesekkür Ederim.
  • Aşti'de bir ara Ankara'nın her yerine otobus hattı vardı..Sen yine bir sor belki kavaklıdereye direk otobusle gidebilirisn.aktarma yapmadan.
  • kavaklıdereye gitmek içinde ANKARAYA (aştiden bağlantılı metro)binip kızılay durağında ineceksin kızılaydan'da güven park önünden otobüs geçer kavaklıdere yada yıldız istikametine otobüs şöferlerine sor yardımcı olurlar
  • abi aştide inip ankaraya biniceksin (kime sorsan gösterir) kızılayda inceksin nasıl gidiceğini gene kime sorsan gösterir.

müsterih ol ankarada ulaşım sorunu olmaz yanlış otobüse binsen bile telefisi en fazla 15dk olur
  • isviçre büyükelçiliğine doğrudanotobüs yok
    çankaya birlik yada kimlik kavşağını dolaşıp ineceksin
    protokol yolu dersen herkes gösterir
  • Biri de bana Kuruçeşme'ye nasıl gideceğimi anlatabilir mi? İstanbul'a kamilkoç ile gidiyorum ve sonrası hakkında hiç bir bilgim yok (İstanbul'a sadece bir kere gittim onda da beni birisi aldı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.