Şimdi Ara

Izmirde yaşayanlar bakabilir mi haftaya kadar zamanim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izmire atamam yapıldı istedigim ilceyi seçebilme hakkım varmış. Buca ve bornovada evler bayağı pahallanmis ben izmirde üniversite okurken bu kadar pahali degildi. Ekstra yol masrafi ve zaman kaybi olmasin diye calisacagim yere yakin ev bakiyorum. Bucada çalışacağım yere yakın giris kati 1+1ler 900lerden baslar olmus. Ve milli egitimin taşındığı mahalle cok sapa bir yerde 2 tane otobus geçiyormus o civardan. Bornovada desen ise yakin yerlerde 1000den asagi ev yok cogu da 1+0.
    Universite okurken karşıyakada oturanlara hep özenirdim. Bucada 1000 verecegime 200 daha koyar karsiyakada otururum diye düşünüyorum simdilik. karşıyaka alaybeyde ev tutmayı düşünüyorum hem işime yakin olur otobus parasi vermem hem de köpegimle beraber rahat ederiz. internette 1200-1300e 2+1 dogalgazli guney cephe evler buldum emlakcilarin internete koyduklarinin daha iyisini göstereceğini de biliyorum. Sorun şu ki su an oturduğum il küçük o yuzden yaşam ucuz, ev desen merkezi sistem yilda 1.5 ton komur aliyoruz. Izmirde karsiyakada memur maasi yeter mi tek başıma+köpeğimle (kopegimin aylik mamasi 140 lira, 3 ayda bir ic dis paraziti, yilda 1 aşıları var) yaşayacagim yine de hesap kitap yapmaktan kendimi alamiyorum. Maasim 3300 lira olacak. Izmirde yasayan ortalama dogalgaz+elektrik+su gibi maliyetlerini bilen birileri yardimci olabilir mi? Yılın 7-8 ayi tek yasacagim icin evi tutacagim mahallelerde önemli 1000-1100 lira kira odeyip aksam rahat rahat gezemeyecegim eve donemeyecegim bir mahallede oturmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evansece -- 7 Ocak 2019; 13:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Bayraklı'da yaşıyorum oturduğum ev Özkanlarda.Buralarda kiralar feci derecede uçmuş durumda Adalet,Manavkuyu,Özkanlar,Osmangazi mahallelerinde uygun fiyata evler eskiden çoktu ama son zamanlarda tutulacak gibi değil.Osmangazi mahallesinde 2+1 doğalgazlı evler 1000 lira civarında bulabilirsin temiz sakin bir mahalledir pek fazla apartmanda yok evler genelde 3-5 katlı evler.Otobüs dolmuş her şey var.Tek sorun 10 tane evin 2-3 tanesi doğalgazlıdır
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Dogalgazli ariyorum malesef su an oturdugum ev merkezi sistem buna ragmen ayin 2 haftasi gribim bogazim agriyor sobali klimalı ev olursa kiraya vermekten kacindigim paranin fazlasini ilaca hastaneye veririm. Aynen izmirde genel olarak evler cok pahallanmis 4 yil once kuzenim kucukparka 10 dakika yurume mesafesi olan 3+1 evine 600 filan veriyordu simdi yaklasilmiyor o evlere. Ilce olarak bornovayi secersem mevlana mah. Tarafina tasinmis meb. Mevlana mahallesi biz üniversitedeyken pek iyi bir mahalle degildi oraya yakin olarak evka 3 filan var orda da evler 1200den basliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evansece -- 7 Ocak 2019; 13:6:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.